Şimdi Ara

BİR KIZ BİR ERKEĞE NEDEN DİKKATLİ DİKKATLİ BAKAR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar bi kız var yaptıgı belli değil bir yerden geliyordum kızla zaten hiç konuşmuyorduk 2 3 ay önce teklif etmiştim kabul etmedi bana dikkatli dikkatli baktı suratımı çevirdim ondansonra bidaha beni inceledi aradan 1 2 ay geçti bize gelmişlerdi yer bulamadı oturmak için sandalye getirmiştim bana gülümsedi sizce neden bu kız böyle bişe yaptı şimdiden allah razı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsamet58 -- 27 Haziran 2015; 21:21:26 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bir Kadın Bir Erkeğe Neden Dikkatli Bakar?

Bir kadın bir erkeğe dikkatli bakmasının birçok nedeni olabilir. İşte en yaygın nedenlerden bazıları:

İlgi: Bir kadın bir erkeğe ilgi duyduğunda, ona dikkatli bakar. Onun görünüşüne, davranışlarına ve kişiliğine dikkat edebilir.

Değerlendirme: Bir kadın, potansiyel bir eş veya partner olarak uygunluğunu değerlendirmek için bir erkeğe dikkatli bakar. Onun karakterini, zekasını ve değerlerini gözlemleyebilir.

İletişim: Bir kadın, bir erkekle iletişim kurmaya çalıştığında, ona dikkatli bakar. Bakışlarıyla ilgi veya onay ifade edebilir.

Fiziksel Çekim: Bir kadın, bir erkeği fiziksel olarak çekici bulduğunda, ona dikkatli bakar. Onun fiziksel özelliklerine, tarzına ve bakımına dikkat edebilir.

Güvenlik: Bir kadın, yanında güvenli ve rahat hissettiği bir erkeğe dikkatli bakar. Onun vücut diline, duruşuna ve göz teması kurma şekline dikkat edebilir.

Erkekler Neden Dikkatli Bakar?

Erkeklerin bir kadına dikkatli bakmasının nedenleri de kadınların nedenlerine benzer.

İlgi: Bir erkek bir kadına ilgi duyduğunda, ona dikkatli bakar. Onun görünüşüne, davranışlarına ve kişiliğine dikkat edebilir.

Değerlendirme: Bir erkek, potansiyel bir eş veya partner olarak uygunluğunu değerlendirmek için bir kadına dikkatli bakar. Onun karakterini, zekasını ve değerlerini gözlemleyebilir.

İletişim: Bir erkek, bir kadınla iletişim kurmaya çalıştığında, ona dikkatli bakar. Bakışlarıyla ilgi veya onay ifade edebilir.

Fiziksel Çekim: Bir erkek, bir kadını fiziksel olarak çekici bulduğunda, ona dikkatli bakar. Onun fiziksel özelliklerine, tarzına ve bakımına dikkat edebilir.

Koruma: Bir erkek, bir kadını korumak ve ona karşı nazik olmak istediğinde, ona dikkatli bakar. Onun vücut diline, duruşuna ve çevresindeki tehlikelere karşı farkındalığına dikkat edebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Emmek için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızlar bakar ama umursamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Yıldızlı Günler

Kızlar bakar ama umursamaz

aynn abi öyleler
  • Yedekte misin diye bakıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Yedekte misin diye bakıyor

yedekte derken ?
  • Verecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePoseidon

Verecek.

abi güldürme beni oruç oruç kızde nerde o göt ?
  • SANDELYEYİ VERMENİ BEKLİYORDU HOCAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: VerKurtull

SANDELYEYİ VERMENİ BEKLİYORDU HOCAM

biraz karışık yazmışım özür diliyorum o önceki gündü heyecandan abi oruçluyum ondan oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsamet58

quote:

Orijinalden alıntı: VerKurtull

SANDELYEYİ VERMENİ BEKLİYORDU HOCAM

biraz karışık yazmışım özür diliyorum o önceki gündü heyecandan abi oruçluyum ondan oldu

Anladik hard muslumansin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.