Şimdi Ara

Bir kadın size gülümseyip göz kırparsa ne anlarsınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
21.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şaka amaçlı bir konu açmıştım ama burdan devam edelim?
    ben hoşlandığını düşünürüm gülümsemeden değil tatlıca göz kırpmadan dolayı.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bir Kadının Size Göz Kırpmasının Anlamı

Bir kadın size gülümseyip göz kırptığında, bunun birçok olası anlamı olabilir. Kadının göz kırpmasının ne anlama geldiğini anlamak için bağlamı ve beden dilini dikkate almak önemlidir.

Kadının göz kırpması, ilgi, flört, onay veya şaka anlamına gelebilir. Bekar bir kadın size gülümseyip göz kırptığında, bu sizinle ilgilendiğinin veya flört etmeye istekli olduğunun bir işareti olabilir. Ancak, evli veya ilişkisi olan bir kadın göz kırptığında, bu yalnızca arkadaşça bir jest olabilir.

Kadının göz kırpması teşekkür, tebrik veya anlayış anlamına da gelebilir. Örneğin, bir kadına yardım ettiğinizde veya bir başarı için onu tebrik ettiğinizde, size gülümseyip göz kırparak minnettarlığını ifade edebilir.

Ayrıca, kadının iki gözünü kırpması, gizli bir mesaj vermeye çalıştığını veya bir şaka yaptığını gösterebilir. Bu tür göz kırpmalar genellikle göz temasıyla birlikte yapılır.

Kadının beli çukur kadınlar, göz kırpma ile birlikte diğer beden dili işaretlerine dikkat etmek de önemlidir. Örneğin, kadın saçlarıyla oynuyorsa, size doğru yaslanıyorsa veya konuya ilgi gösteriyorsa, göz kırpması daha fazla ilgi ve flört belirtisi olabilir.

Son olarak, bir kadının göz kırpmasının anlamını anlamak kolay değildir ve bağlama bağlı olabilir. Kadının sözlü olmayan ipuçlarına, beden diline ve duruma dikkat ederek göz kırpmasının ne anlama geldiğini daha iyi anlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Donumu parcalar ve ustune saldiririm
  • ortalama bir insan 1dk da 15 kere göz kırpar.
  • konu açardım
  • Tiki oldugunu düşünürüm .
  • Harekete gecerdim
  • Kesin verecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatsune Miku

konu açardım

Hahaha

Ben yazmaya geldim ama geç kalmışım
  • surat assa ve göz kırpmasa nefret ettiğini mi sanardın olm. ne güzel gülümsemiş işte mutlu etmiş seni, mutlu ol sonra bitsin. o kadar yani. finito.
  • Elimin kenarı ile darbe vururum
  • Zaten bakıp gülüyorsa hoşlanıyordur, eğer göz kırpıyorsa sizinle geceyi düşünüyordur. Ama bunların gerçekleştiğinden %100 emin olmalısınız ve aynaya bakınca kendinize dürüst olmalısınız.
  • Gözlerimi çokkk hafifçe kısıp kaşlarımı hafiften aşağı indirip aynı zamanda gülerek kafamı hafif geriye doğru atıp tekrar öne getiririm refleks gibi. Okuduktan sonra deneyin ve başınıza gelirse böyle yapın.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitroslive -- 1 Şubat 2017; 7:43:1 >
  • Çıkarıp masaya vururdum kasası yan yatarsa onu emerdim. Yatmazsa mercan dedeye iki tokat atar moonwalk yaparak kaçardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çekilin Ben Baytarım -- 1 Şubat 2017; 7:57:56 >
  • Böbrek.avi
  • 3-5 tane atardım o da nasiplensin
  • Herhalde benden hiç hoşlanmadı diye düşünürüm.
  • Çarşı karışır bro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. MacMillan -- 1 Şubat 2017; 10:12:37 >
  • Valla bi kez basima geldi o da acemilik dönemimde oldu şimdi olsa parcalarim behçet
  • olabilir biraz medeni olun amd her şeye bir anlam yüklemeyin sonra kızlar neden egoist
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.