Şimdi Ara

Dışarı çağıracak insan bile bulamıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
3
Favori
3.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ulan ben arkadaşlarımdan kurtulup evde sabahtan akşama kadar pc başında pinekleyebilmenin hayalini kuruyorum. Millet nasıl arkadaş bulamıyor anlayabilmiş değilim. Keşke beni de kimse çağırmasa unutsa. Bir arkadaşın babası rahatsızlanıyor hop hastaneye, bir arkadaşım dükkan açıyor hop oraya, biri yeni işe giriyor hop kutlamaya, birinin doğum günü hop içmeye, biri manita yapıyor hop arkadaşlarına sarkmaya, "ulan bi salın beni" diyorum yok. Geçiştirebildiklerim de çok fazla ama telefon başında 10 dakka ikna etmeye çalışıyorum "yok şu işim var" "yok hastayım" diye. Hele ki kanser kuzen kitlesini saymıyorum bile. Arkadaşım 2 dakika sosyal olmayın hiç mi "personal space" diye bir şey duymadınız. İnanmicaksın belki ama banyo yapıcak vakti ve takati zor buluyorum bazen.

Bak sana bir tanesini anlatayım; geçen yaz game of thrones izliyeyim dedim herşeyi ayarladım(bu white walkerlarla olan dövüşün olduğu bölümdü birde). Sonra dedim ki şu telefonu da kapatayım kimse arayıp da huzurumu bozmasın. Düğmeye basılı tuttum direk babam aradı. Bak babam diyorum arkadaş değil ha. Babamın arkadaşının kızı istanbula gelmiş onla ilgilencekmişim. Kız çirkin falan değil ama sonuçta başka şehirde ve annesi babamla iş yapıyor diye samimi olmuyodum. Eşofmanlarla oturduğum yerde küfrede küfrede kalktım hazırlandım şirkete gittim arabayı aldım kızı gezdirdim aptal aptal. Bişey de diyemiyorum. Bikaç saat sonra kuzenim aradı aha dedim onla buluşmam gerek falan derim itelerim kızı, bu sefer de kızı da çağırdı tekneye geçtim ordan. (Tekne bizim değil kuzenin çevresinden birinin) Velhasıl eve gelmem geceyi buldu. Kahve yaptım dedim ki uyumicam o a.k.dumun bölümünü izleyecem, kahveyi içmeme rağmen sızdım ertesi gün de bir ton spoiler yememe rağmen yine izleyemedim. Hatta o bölümü kaç gün sonra izlediğimi bile hatırlamıyorum.

Yani kısacası bence yalnızlığa alış çünkü o kadar kötü birşey değil. Kaç tane kitabım var çok okumak istediğim. Kaç dizi var izlemeyi kafama koyduğum. Neler neler var yapmak istediğim ama yapamıyorum. Zaten sen yalnız kalmayı istedikçe sana müsaade etmeyeceklerini göreceksin ;)

• Boş beleş arkadaşlıklar olacağına gereksiz sevdalar olacağına olmasın yav yalnızlık bu kadar kötü birşey mi yoksa ben tam bi asosyalmiyim bilemedim
  • Hep aynı kişilerle takilamaya calismak seni muhtac gösterir ve içten içe bunu benimsersin. Kendisine muhtac kisileri herkes ister ama kimse yüz vermez.

O bahsettigin herkesi suan hayatindan cikar. Numaralarini sil, instagramdan çıkar. Yolda görsen sadece gülümseyip geç.

Sinifinda tek basina oturan var mi? Kiz erkek fark etmez. Yoksa grup icinde sessiz takilan birilerini gözle bir ara not iste ya da direkt git yanina "gel bi cay icelim"de.

Universitendeki kulüplere bak. İnstagramdan arastir. Sonra katil. E yaygindan kurslara bak. Hic mi bir sey yapamıyorsun bu dhden adam bul. Yaz sehrini oturduğun yeri sana yakin olan birisiyle muhatap ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FollowTheLight kullanıcısına yanıt
    Hemen hemen haklisin. Ama soyle dusun kimse 4-5 kisiyle ayni derecede samimiyet kurmaz. 5 kisilik grup gorursun ama sadece 2 tanesi iyidir geri kalan da sürüyü takip eden yalniz kalmaktan korkan tipler. O tipler vizyonsuzdur ama yanina cekebilirsin. Seni satma ihtimalleri yüksektir o yüzden guvenmeyeceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oncelikle kendin ile barisik ol kendi hayatini kendin yasa sonra birilerini illa yaninda buluyorsun. Bir ara bende bu duruma dustum sehir degisikliginden dolayi. Cevremde kendi kafamda kimseyi bulamadim. Baktim boyle olmuyor bende tek kisilik yasamaya basladim. Sinemaya kendim gittim, alis-verise kendim ciktim, spora yazildim tek basima gittim, cafelerde tek basima oturdum. Bunlari tek yapinca insanlarda merak uyandiriyorsun dostum.
  • moonson kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle söyleyeyim sen muhtemelen yaşıtlarının kalıplarına uyabilen normal bir insansın. Ben yaşıtlarıma göre öyle değişik biriyim ki, şöyle örnek vereyim. Mesela kanka, kardeşim, bro, moruk, tarzı kelimelerden nefret ederim asla kullanmam, içki içmem, sigara içmem, karı kız muhabbetini sevmem, arabalar ilgimi çekmez, muhabbetini de sevmem, spor-futbol konuşmayı sevmem, instagram, snapchat tarzı sosyal medya uygulamaları kullanmam, iddaa oynamam, bar, disko, parti ortamlarından hoşlanmam, daha bi çok aykırılığım var. Normal biri olmadığım için bu durumdayım zaten. E yaşıtlarımın çoğunluğu bunları yapıyor, benim gibi çok nadir insan var ve benim gibi olmayanlarlada anlaşamıyorum. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ama sana şunu söyleyebilirim, eğer ki kendi isteğinle değilde çevren tarafından dışlanarak yalnız kalıyosan o zaman bu yalnızlık HİÇ keyifli olmuyor garanti veriyorum bak sana. Çünkü kimsenin seni istemediğini biliyorsun, istediğin zaman bu yanlızlıktan çıkamayacağını biliyorsun. Düşün evdesin, bunaldın dışarı çıkıp birileriyle muhabbet etmek istiyosun, rehberini açıyosun ve kimseyi arayamıyorsun. Çünkü çağırdığında konuşacak hiç birşeyiniz yok bu insanlarla, Ortak noktanız yok. E onlarda bunu biliyor, gelmek istemiyor yada yanlarına çağırmak istemiyorlar beni. Kendimi zorladım, herkes gibi olmayı denedim fakat yok olmuyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.