Şimdi Ara

Dışarı çağıracak insan bile bulamıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
3
Favori
3.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lezzet olayı kişiden kişiye alkol,meyve oranına göre değişebilir ama şarap'a alışık olmuyan insanlar bir tık acı oldumu hemen berbat diyorlar.
    Mesela cumartesi şarabı cidden berbat hiçbir savunması olamaz.
    Öküzgözü buzbağ ciddi güzel bir şaraptır ama şarap gurmesi olmayan birisi beğenmeyebilir.

Chateau margaux gibi bir bordeaux şarabı içsen farkı hertürlü anlarsın milyoner değilsen içebilceğin en yüksek kalite şaraplar bunlardır zaten

Villa docca hiç denemedim bir ara denicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 18 Aralık 2019; 13:41:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hiç Alkol Kullanmadım ben şarap ile viski nin tadını merak ediyorum eğer güzel bı tadı yoksa içmeyede gerek yok boşuna

• Ozaman az alkollü bol meyveli bir mal iç seversin heralde tekel tarzı bir yere git incele şarapları alkol ve meyve oranlarına bak.
    Tadı güzel istiyorsan zaten whiskey içme whiskey içindeki günahlarını yakarak yok eden sert adam içkisidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 18 Aralık 2019; 13:53:7 >
  • Whiskey çok çarpıyormu hocam

• Hocam liseyemi gidiyosun üniyemi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaanKd kullanıcısına yanıt
    shot'larsan tren gibi çarpar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 18 Aralık 2019; 15:47:51 >
  • Bira ne içersin peki

• KaanKd kullanıcısına yanıt
    genelde bira içmem içtiğimdede tuborg,amsterdam yada bomonti içerim

• birader bide bu duruma kendi sehrinde okumadigini kat (ki ben oyleyim) hepten yanarmissin

• mustafa1524 M kullanıcısına yanıt
    Uni 3. Sınıfım

• yolyordam35 kullanıcısına yanıt
    bilemiyorum hocam. Sen bulabildinmi arkadas

• FollowTheLight kullanıcısına yanıt
    bulamadım

• Benim de bir kaç arkadaşım var yürümek iyi geliyor dediğin gibi öyle kafeye filan oturmayı sevmiyorum hiç te sevmedim.
  • Dostum bu kadar samimi arkadaşının seni kendi arkadaşlarıyla tanistirmamasini tuhaf buldum açıkçası acaba bir sebep mi var?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-72F89107A

Valla şu fay hatları ve yanardağlar harekete geçse de kurtarsak.Özellikle zenginlerin ölürken yüz halleri görülmeye değer olurdu
    Dışarı çağıracak insan bile bulamıyorum

• jimmoriarty J kullanıcısına yanıt
    onlara uyamayacagımı falan düsünüyo yada benim hissettigim kadar samimi hissetmiyo

sormak istemiyorum neden oldugunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FollowTheLight -- 19 Aralık 2019; 9:21:18 >
  • aynı yaş aynı sınıftayız

bende benzerim. alıştım artık yalnızlığa
  • Herkes aynı dertten müzdarip
    Sana bu yollardan geçmiş bir dostane sırrı vereyim. Aslında kimse göründüğü kadar mutlu değil sadece maske takıyor. İnsanın aslında hayallerini kurup gerçekleştirebileceği bir şeyler yapması lazım.
    İnsanların hepsi gelip geçici.. Ailen hariç kimse sana daha fazla değer vermiyor. O gözünde tanrıça mertebesinde gördüğün kızlarla da, çekinme git konuş illaki ortak bir nokta bulunur, bulunmasa bile neden olmadı, niye böyle diye düşüneceksin kendini geri çekme hatalarından ders çıkar ve kendini bir çok konuda geliştirmeye bak.
    Karşındaki insan da ne senden üst ne de alt bir konumda sadece bilgilidir bunu da ancak çalışarak elde edebiliriz. Kızların çoğu bir şey bilmez, evde pijamalarıyla pop müzik dinleyip instagram a kendini beğendirme derdinde. Önce duruma kendinden başla sonra sen istemesen de insanlar seninle arkadaş olmak bile isteyecektir zaten.
    (dipnot: kendini kullandırdığını anladığın insanlarla iletişimi kes)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinazola -- 19 Aralık 2019; 16:21:25 >

• Yalnız kalmakta iyidir. İyi yanlarını görmeniz dileğiyle.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.