Arkadaşlar geçen hafta bir DELL G15 5511 Laptop aldık. Freedos denildi Ubuntu geliyormuş.
Format atalım derken Sürücü Bulunamadı hatası veriyor.
Intel IRST Driverlerı deniyorum. Ama hiçbirini görmüyor. Wşndows 10 -11 GPT - MBR farketmeksizin o m2 ssd diski asla gösteremedim o ekranı geçemiyorum. Günlerir denemediğim şey kalmadı. Ne önerirsiniz bu konuda? Sorun yaşayan nadir kişilerden biriyim bu konuda. DELL Dervis uzaktan destek sağlamıyor.
ÇÖZÜM: Sorunu sadece farklı bir USB Bellek deneyerek çözdüm. Hiçbir işleme gerek kalmadı anında gördü başka flaş diskle deneyince.
AMA IRST Kurmak isteyenler sorun yaşayanlar için yine de bağlantı bırakayım.
DH Forumun Artık Bittiği Gerçeği
|
Merhaba arkadaşlar, bugün arkadaşlarla 3 telefonun da bataryasını değişelim dedik. Onların cihazlarda problem olmadı değiştik kullanıyorlar. Benim bataryanın yapışkanı düzgün çıkmadı. Arkadaş da ekran kısmını da söküp rahat çıkaralım dedi. Ekran soketlerinin olduğu kısmı çıkarıp sonra batarya değişikliği yaptık. Sonra soketleri geri taktık. Fakat bi baktım ekranın sol tarafı siyah, dokunmatik çalışıyordu. Sonra soketleri tekrar sök tak tekrar deneyelim vs dedik bir kaç defa. Ne yaptıysak olmadı. Karartı gitmediği gibi bu sefer dokunmatik de gitti. Nedir bu sorunun nedeni arkadaşlar sizce? Maliyeti ne olur beni aydınlatabilir misiniz?
RX 580 için Sistem Önerisi
|
|
|
iPhone 5S - Cihaz Servis Yok Diyor !
|
|
Mavi Ekran - System PTE Mimuse Hatası - Windows 10
|
Meslek: CG Artist
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.163
İkinci El Bölümü Mesajları: 303
Konularının görüntülenme sayısı: 61.020 (Bu ay: 608)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.922 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar