Arkadaşlar geçen hafta bir DELL G15 5511 Laptop aldık. Freedos denildi Ubuntu geliyormuş. Format atalım derken Sürücü Bulunamadı hatası veriyor. Intel IRST Driverlerı deniyorum. Ama hiçbirini görmüyor. Wşndows 10 -11 GPT - MBR farketmeksizin o m2 ssd diski asla gösteremedim o ekranı geçemiyorum. Günlerir denemediğim şey kalmadı. Ne önerirsiniz bu konuda? Sorun yaşayan nadir kişilerden biriyim bu konuda. DELL Dervis uzaktan destek sağlamıyor. ÇÖZÜM: Sorunu sadece farklı bir USB Bellek deneyerek çözdüm. Hiçbir işleme gerek kalmadı anında gördü başka flaş diskle deneyince. AMA IRST Kurmak isteyenler sorun yaşayanlar için yine de bağlantı bırakayım. Intel® Rapid Storage Technology Driver Installation Software with Intel® Optane™ Memory (10th and 11th Gen Platforms) https://www.intel.com/content/www/us/en/download/19512/intel-rapid-storage-technology-driver-installation-software-with-intel-optane-memory-10th-and-11th-gen-platforms.html< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VR_27 -- 25 Kasım 2022; 17:50:16 > |
Bildirim