Şimdi Ara

çözüldü: Laptop açılmıyor (Windows 8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar, ben olayi anlatmaya baslayim.
    Dun gece guzel guzel film izliyordum. Uykum geldi laptopu kapatayim dedim demez olaydim! Bilgisayari kapata tikladim. Normal bi sekilde kapaniyorduki birden siyah bi ekran cikti! Bekledim bekledim kapanmadi bende powera uzun basip kapattim. tekrar acmaya calistim, powera bastim tam windows acilacagi sirada mavi ekran geliyor "uzgunuz bir hata ile karsilasildi hata aranacaktir tarama tamamlaninca bilgisayar yenifen baslatilacaktir.daha fazla bilgi edinmek icin cevrim ici ortamda arayabilirsiniz: inaccessible boot device"
    bu sekilde bir hata ile karsilastim. o andan beri o mavi ekranin otesine gecemedim laptopu acamiyorum kafayi yemek uzereyim lutfen yardim edin.

ve garanti kapsamina girer mi?
    simdiden cok tesekkur ederim.

ÇÖZÜM: servıse goturdum. format atıldı. windows yeniden kuruldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi understay78 -- 15 Mart 2013; 7:01:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba. İngilizceniz mevcutsa aşağıda verdiğim linkten sorununuzun kesin çözümünü bulabilirsiniz. Dikkatli bir şekilde okursanız ne yapacağınız adım adım yazmaktadır. Saygılar...

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-windows_install/windows-8-will-not-install-and-boot-inaccessible/765615ea-184c-4bd3-8843-cb03a68cdb21

Yada ben bunlardan anlamıyorum uğraşamam derseniz garantisi devam ediyorsa bırakırsınız garantiden hallederler. Garantiye alınmaması gibi bir durum kesinlikle yoktur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 7 Mart 2013; 9:54:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Turgut Bey

Merhaba. İngilizceniz mevcutsa aşağıda verdiğim linkten sorununuzun kesin çözümünü bulabilirsiniz. Dikkatli bir şekilde okursanız ne yapacağınız adım adım yazmaktadır. Saygılar...

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-windows_install/windows-8-will-not-install-and-boot-inaccessible/765615ea-184c-4bd3-8843-cb03a68cdb21

Yada ben bunlardan anlamıyorum uğraşamam derseniz garantisi devam ediyorsa bırakırsınız garantiden hallederler. Garantiye alınmaması gibi bir durum kesinlikle yoktur...

sistem hardiski görmüyo boot hatası windows bastan kurarsan düzelir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Bilgisayar Kapanmıyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.