Şimdi Ara

Windows 7 Fotoğraflar Açılmıyor yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
11.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 7 Home premium kullanıyorum fotolar 2 gündür açılmıyor şöle bi uyarı Bilgisayarınızda Kullanılabilir Bellek yetersiz olduğundan Windows Fotoğraf görüntüleyicisi bu resmi görüntüleyemiyor.Kullanmadığınız programları kapatın veya sabit diskinizin belleğinde (tamamına yakını doluysa) yer açın; sonra yeniden deneyin çıkıyor. 2 gb ram var C de 40GB Dde 724 GB boş yer var nasıl düzeltebilirim bunu ?

• up beyler format atmayalım şimdi
  • irfan view kullanabilirsin geçici olarak
  • sistem geri yüklmeyle çözdüm şimdilik
  • bendede aynı problem var nasıl çözülür bu iş
  •  Windows 7 Fotoğraflar Açılmıyor yardım !
    " data-href="http://
    ">http://
    bu sorun windows 8 de oldu ne yapmam lazım bilen var mı ?

• Bu sorun hala güncel windows 10 da yaşıyorum. Telefonla çektiğim fotoğrafı Windows fotoğraf görüntüleyicisi göstermiyor. Çözümü var mı? Başka uygulamalar ile görüntüleyebiliyorum ama benim tercihim Windows fotoğraf görüntüleyicisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHAN SOYLU -- 14 Mayıs 2021; 12:37:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Harddisk dolmuş olunca böyle hata verir. Harddisk dolmuş mu?

• format atın geçer ama zaman ne çabuk geçmiş. çökertirdim dayım geri toplardı bilgisayarımı vay be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sorun monitörden kaynaklanıyor. Gelişmiş görüntü ayarlarından monitörü seçerseniz düzelir. Ya da monitörün sürücüsünü kurup deneyin.

• biraz saçma olcak ama baktın mı görev yöneticisine ram ne kadar kullanılıyor diye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.