Şimdi Ara

Windows 7 Ultimate Pencere Sorunu - ÇÖZÜLDÜ-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Benim önceki işletim sistemim Win7 Profesional 32 bitti. Win7 Ultimate 64 bit'e format attırdım. Bir sürü güncelleştirmeden sonra Win7 Profesional'daki bazı özellikleri kullAnamıyorum. Mesela aero peek ve pencereleri sürüklerken oluşan görüntü. Ha bu arada eskiden resme tıklamadanda küçük görüntüsü oluşurdu şlimdi o da yok. Bu normal midir yoksa düzeltilebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlas01 -- 15 Haziran 2012; 16:29:25 >

• up
  • Düzeltilir. Şuan hatırlamıyorum ama denetim masasındaki görünüm ve kişiselleştirmeden temayı değiştirmeyi dene veya orsları bir kurcala sonunda bulursun ;D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fark ettinizmi artık bu konuya kimse cevap yazmıyo :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlatamadım galiba. Hem aero peek çalışmıyor. Hemde pencereyi sürüklerken resimdeki gibi oluyor. Üstelik bir resmin önizlemesi yani küçük resimler gözükmüyor.
  • bilgisayarın win xp gibi olmuş nedense ilk defa görüyorum böyle birşeyi. (win ultimatede xp mod diye birşey varmış acaba onla ilgili birşeymidir ) ama xp mode un tam olarak ne işe yaradığını bilmediğim için salladığımı düşünebilirsin zaten salladım
  • Koskoca forumda bir tane düzeltebilecek adam yok mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Insallah bu size yardimci olur. :)

Buyuk boy linki:http://c1206.hizliresim.com/y/h/7y485.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2boas -- 15 Haziran 2012; 0:55:25 >
  • Çok teşekkür ederim. Sorunu çözdüm. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.