Şimdi Ara

Windows 7 Ultimate Arkaplan-Arayüz Sorunu ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha öncede Win7 ultimate kullanıyordum.Ultimate sürümü kullanan arkadaşlar bilir örneğin arka planda ''chrome'' açıksa ve sizde chrome kısayoluna farenin imlecini getirdiğinizde küçük bir pencere çıkar ve arka planda çalışmakta olan uygulamayı gösterir.

Geçenlerde C ve D de yer kalmadığı için pc yi resetledim ve Win7 Ultimateyi yeniden kurdum.Tüm güncellemeride yükledim fakat aşağıda resimde gördüğünüz sorunla karşılaştım.Pencere olarak değilde liste şeklinde gösteriyor.Ayrıca pencere kenarlarına renkde veremiyorum.Rengi seçiyordum uygula-tamam diyorum fakat belirlediğim renk olmuyor.Acaba bu sorunu nasıl çözebilirim ???

Umarım konuyu forum üzerinde doğru yere ve forum kurallarına uygun olarak açmışımdır.

• Ekran kartı driverınızın yüklü ve güncel olduğundan emin olun.
    Sonra başlata Aero yazın ve sorunları gidere tıklayın.
  • Driveri win7 ultimate yükledıkten sonra kurdum ve her ıhtımale karsı guncelledım.Şimdi 2.önerdiğinizi deneyeceğim.

Mesaj kirliliği olmaması için bu mesajı güncelledim.Dediğinizi yaptım bu uyarı çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuralsiz111 -- 7 Şubat 2013; 1:15:55 >
  • Dostum teman değişmiş sanırım o özellik aero temasındaydı tek tek dene temaları win7 klasikte o şekilde oluyor pencereler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jegande -- 7 Şubat 2013; 1:13:29 >
  • Arkadaşlar sorun çözüldü.Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
  • Sorunu nasıl çözdüğünü yazarsan başkalarıda yararlanabilirdi aslında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Oyun Modu Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Windows 7 update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.