Şimdi Ara

windows 8.1 antivirüs uyumluluk sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
6.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nod32, avast, kaspersky, pure, norton, yani hemen hemen aklıma gelen bütün antivirüsleri denedim windows 8.1 de ama hiç biri uyumlu değil.. varmı bu 8.1 i kurupta antivirüs kurabilen arkadaşım.. varsa hangi antivirüs bi yazsanız.. şimdiden teşekkürler.

• kimse bilmiyormu up!
  • - AVG Anti-Virus Free Edition

- Avira Free Antivirus (AntiVir)

- Avast Free Antivirus

- bildiğim kadarıyla bunlar win8 uyumlu.
  • onların hepsini denedim ama olmuyor.. bendeki win 8.1 ama
  • Ya o versyonları çıkmamış ya da win 8. 1gerekli güvenliği sağlamış :-)
  • sertmusti kullanıcısına yanıt
    TREND MİCRO TİTANİUM WİNDOWS 8 DE ÇALIŞIYORDU
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8 internet sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pc de antivirüs kullanmıyorum usb disk security ve windows defender (win 8.1 kullanıyorum)
  • ben nod32 6 yı kurdum gayette iyi bi sorun yaşamadım yani :D
  • Deneme sürümü olduğu için sadece defanderi kabul ediyor. Amacı sistemin açıklarını analiz etmek.
    Gerçek 8.1 de bu konu düzelicektir.
  • evet yani olabilir
  • evet gerçek win 8.1 de geldi sonunda, orjinal windows 8 kullanıcısıyken microsoft un güncellemesi 8.1 i indirdik ve güüm, orjinal keyli lisanslı para verip aldığımız KASPERSKY PURE 3.0 çalışmıyor..

yani bi düzelme yok...
  • selam arkadaşlar bende dün akşam Asus laptop umu lisanslı win 8 den mağaza üzerinden win 8.1 e geçirdim ancak güncelleme sonrası makina biraz saçma çalışmaya başladı ve herhangi bir ağ hatası olmamasına karşın internete bağlanmıyor. nod 32 hata vermedi acaba hata ondan kaynaklanıyor olabilirmi? yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • eset 7 uyumludur
  • Kaspersky Pure 3.0 elimizde patladı desenize. Çözümünü bulamadık hala!!
  • Benim gibi pure kullananlar 8.1 e geçince hayal kırıklığına uğradılar en son aldığım habere göre hala düzeltmeye çalışıyorlar. Yeni sürüm yakında çıkacakmış, bu süre zarfında bize Trial Internet Security öneriyorlar.

quote:

At this time Kaspersky PURE 3.0, without patch C, is not compatible with Windows 8.1. We are working on a new installation file which will include patch c.

In the meantime, please install the trial version of the Internet Security 2014 product as it is compatible with Windows 8.1. You can download the trial here which will keep you protected while we work on releasing a compatible PURE 3.0 installation file:
    http://usa.kaspersky.com/downloads/product-downloads/kaspersky-internet-security.

Kaynak;
    http://support.kaspersky.com/us/10619#block2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 14 Kasım 2013; 3:01:33 >

• kaspersky 2013 çalışıyor
  • Comodo IS

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panda Cloud Antivirus 2.3.0
  • w8 (yada w8.1) lisanslı işe defender yeterli, kalan anti-virüs olayları hikaye, dosyaları tarayıp temizliyor, sisteme virüs bulaşsa microsofta bozulan dosyaların orjinallerini indirip sistemi geri eski haline çeviriyor, bunun dışında egonuzu tatmin etmek için anti-virüs kullanmak istiyorsanız o ayrı mesele (bu dediğim lisanslı kullanıcılar için, korsanlar geçmiş olsun.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.