Şimdi Ara

Windows 8.1 Çözünürlük Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
22.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce sorunsuz bir şekilde Win7'den Win8.1'e yükselttim fakat ayarlarda çözünürlük 1920x1080 gözükmesine rağmen ekrandaki görüntü 1366x768 gibi gözüküyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• aynı problem bende de var özellikle chrome ve operaya girince ortaya çıkıyor anlamadım
  • Masaüstünde iken sağ tıklayıp, "Kişileştire" basın. Ardından sol alt köşede bulunan "Görüntüye" tıklayın. Açılan sayfada bulunan "Tüm görüntülerim için bir ölçekleme düzeyi seçmeme izin ver" Kutucuğuna tıklayarak üst bölümde aktifleşen görüntü seçeneklerinden ORTA %125 e tıklayıp uygulaya basın. Hemen sonra cihazınızı yeniden başlatın.

Sorun çözülecektir eğer çözülmez ise kasayı yan yatırın, "System32" yi silin yada bilgisayar fanına parmağınızı sokun. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syncreg -- 15 Mayıs 2015; 17:55:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syncreg

Masaüstünde iken sağ tıklayıp, Kişileştire basın. Ardından sol alt köşede bulunan Görüntüye tııklayın. Açilan sayfada bulunan "Tüm görüntülerim için bir ölçekleme düzeyi seçmeme izin ver" Kutucuguna tiklayarak üst bölümde aktifleşen görüntü seçeneklerinden ORTA %125 e tiklayıp uygulaya basin. Hemen sonra cihazınızı yeniden başlatın.

Sorun çözülecektir eğer çözülmez ise kasayı yan yatırın, System32 yi silin yada bilgisayar fanına parmağınızı sokun. Saygilar

İşe yaradı, teşekkür ederim.

• quote:

Masaüstünde iken sağ tıklayıp, Kişileştire basın. Ardından sol alt köşede bulunan Görüntüye tııklayın. Açilan sayfada bulunan "Tüm görüntülerim için bir ölçekleme düzeyi seçmeme izin ver" Kutucuguna tiklayarak üst bölümde aktifleşen görüntü seçeneklerinden ORTA %125 e tiklayıp uygulaya basin. Hemen sonra cihazınızı yeniden başlatın.

Sorun çözülecektir eğer çözülmez ise kasayı yan yatırın, System32 yi silin yada bilgisayar fanına parmağınızı sokun. Saygilar

Bende %125 seçiliymiş gibi geldi okuyan arkadaşların aklında bulunsun ben %100 uyguladım sonrasında %125 olarak yaptım oldu.Hocam süpersin bu arada çok teşekkür ederim.System32 yi kurtardık en azından

• kaç gündür kafayı yedim adam gibi çözüm yokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senjido -- 29 Ekim 2013; 12:10:01 >
  • şunu yapınca düzeldihttp://www.windowsum.com/2013/10/26/windows-8-1de-goruntu-ve-cozunurluk-sorunu/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WVdestek -- 29 Ekim 2013; 12:09:27 >
  • vga sürücüsünden olmasın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Augias

quote:

fana parmak soktum bilgisayar bi süre sonra kapandı şimdi açılmıyor acil yardımmmmm

• quote:

Orijinalden alıntı: LakeOfFire1

quote:

Orijinalden alıntı: Augias

quote:

fana parmak soktum bilgisayar bi süre sonra kapandı şimdi açılmıyor acil yardımmmmm

• Benim Ekran Kartım Mobile Intel 4 Series Express Vhipset Family
    çok Dandiik Bir ekran kartı Minecraft Bile oynayamıyoum neyse Konumuz Bu değil

Benim Windows 7 Den Windows 8.1 e Sorunsuz Olarak Geçtim Çözünürlk sorunu geldi Sonra Denetim masasından>Sistem Ve Güvenlik > Windows Update> Güncellemeleri Denetle Ye basıp Sadece Ekran Kartımın İsminin Yazılı Olduğu Güncellemeyi Yükledim.

Ve Çözülü .D

Umarım İşinize Yaramıştır
  • şimdi denicem işe yaraar inş
  • benim pc windows8.1 ekran çözünürlü kitli nasıl açabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.