Merhaba arkadaşlar youtube kanalımda olan bütün videoları indirip diğer kanalıma aktarmak istiyorum. Youtube video yöneticisi sayfasında kendi indir seçeneği var ama kalitesinde inanılmaz bir kayıp yaşanıyor. Bildiğiniz hd kalitesini bozmadan aynı şekilde oyunları indirebileceğim bir program yada yöntem bileniniz var mıdır? NOT : Kanalımda olan oyunların hepsi 10000 ile 16000 bitrate arasında kalitesi var. DENEDİĞİM PROGRAMLAR;
|
YOUTUBE'DAN HD VİDEO İNDİRME ÖNERİLERİ İÇİN YARDIM ?
-
-
YouTubeByClick programıyla ister tek tek ister tüm kanalı sırayla istediğin kalitede indirebilirsin
-
Firefox tarayıcının Easy youtube video downloader eklentisini deneyin...
ben kullanıyorum memnunum...
videonun altında yeşil renkli indirmetuşuna basıp kalite seçince indirme başlıyor...
videoyu çalıştırma gerekmeden de indiriyor...
bir deneyin...
-
quote:
Orijinalden alıntı: armagan_60YouTubeByClick programıyla ister tek tek ister tüm kanalı sırayla istediğin kalitede indirebilirsin
Denedim kardeşim maalesef bunda da aynı. Youtube'da video kalitesi 10000 bitrate . Senin dediğin yerden indirdim ve 1000 bitrate indi kötü bir kalitesi var. Yani orada olduğu gibi indirmiyor.
-
youtube premium kullanarak videolarını indirmeyi dene belki kaite bozulmadan indirebilirsin
YouTube video indirme nasıl yapılır?
- Adım #1: YouTube üzerinden herhangi bir video açın.
- Adım #2: Video sayfasının bağlantısına gelin.
- Adım #3: www.youtube.com bağlantısında 'youtube' ile öncesindeki nokta arasına 'vd' yazın ve Enter'a basın.
- Adım #4: Açılan sayfada indirmek istediğiniz videonun formatını ve kalitesini seçerek indirin.
-
Birde Rus Newpipe programını dene bakalım? -
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştınız. Ne yaptımsa olmadı. Tüm dediğiniz programları ve onlarca program denedim.
Sorun YOUTUBE kaynaklı gibi. Yardım sekmesinde video indirirken 720p olarak indirebilirsiniz yazıyor. Sanırım 1080p de yapsam o yüzden izin vermiyor sanırım.
-
cihanonline.comYouTube Media Converter - Very Fast YouTube 2 MP3 Converterhttps://cihanonline.com/youtube-convert/tr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CihanSoykan -- 13 Ağustos 2022; 17:5:38 > -
IDM'yi boşverin. Youtube'dan video indirmek için en iyi yazılım yt-dlp
https://github.com/yt-dlp/yt-dlp/releases/download/2022.03.08/yt-dlp.exe
Kullanıcı arayüzü yoktur, komut satırı yazarak kullanırsınız.
Örnek komut:
Alıntı
metni:yt-dlp --list-formats YOUTUBE LİNKİ Bu komut, içerik linkindeki tüm formatları listeler, SD'si HD'si 4K'sı ve sesleri (Youtube gibi sitelerde sesler ve videolar ayrı ayrı iletiliyor)
Alıntı
metni:yt-dlp -f ID YOUTUBE LİNKİ ID, üstteki komutla listelenen formatların yanında yazan akış kimliği (stream ID). Listeden indirmek istediğiniz formatın ID'sini seçip yazarsınız.
-
Youtube, yüklediğiniz videoları dönüştürür ve kendi algoritmasıyla sıkıştırır. Bu yüzden 10k bitrate ile yüklediğiniz videolar youtube ne uygun görürse o bitrate değerine düşürülür. -
GitHub - aandrew-me/ytDownloader: A modern GUI App for downloading Videos and Audios from hundreds of sites program videoları kaynaktan indirir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novaz -- 21 Haziran 2024; 22:22:20 > -
Ben IDM kullanıyorum. Çok ucuza life time lisans almıştım her işimi görüyor.
Onun haricinde Jdownloader 2' yi deneyebilirsiniz.
-
IDM iyi
Benzer içerikler
- beklenmeyen g/ç hatası
- press esc in 1 seconds to skip startup.nsh any other key to continue
- active directory dizin hizmetleri şu anda kullanılamaz
- salt okunur kaldırma
- bilinmeyen usb aygıtı (aygıt tanımlayıcısı isteği başarısız oldu)
- iso dosyası nedir
- zyxel modem kurulumu
- silinen dosyaları geri getirme
- mavi ekran hatası
- suya düşen telefon
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X