Şimdi Ara

YouTube izleme için sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar forum bir fosil olarak(2006 üyesiyim) eski bilgisayarımı yenileme girişiminde bulundum.

-oyunla işim yok YouTube izleme günlük işler mail vs.

Athlon X3 450 8 GB ram 6850 ekran kartıyla 128 lik sata ssd Windows 7 ömrünü doldurdu 2013 yılından beri 2k monitör 32inç monitör var YouTube falan kasıyor

Beni bi on sene götürecek en uygun fiyat anakart işlemci ram ekran kartı önerisine ihtiyacım var Intel mi alayım AMD mi AMD öne geçmiş diyorlar baya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc_avalon -- 11 Ekim 2024; 0:20:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Masraf etmeden bir APU işlemci, anakart, ram yeterli olur.

• Selamlar hocam;

AMD öne geçti evet ama o işlemciler için harici GPU'ya ihtiyaç var. En uygunundan işlemci anakart yazdığınız için de AM5 tabanlı bir sistem size gelmez.

Şu sistem sizin işinizi görecektir diye düşünüyorum. Kendiniz toplamaya kalksanız daha pahalıya gelecektir. Ayrıca kullandığınız PSU epey eskidir tahminimce. Yeni sistemde o da muhakkak değişmesi gerekiyor. Buradaki İşlemciyi 5600G seçerseniz daha uzun ömürlü olacaktır.

https://inventus.com.tr/apu-bilgisayar-sistemi

YouTube izleme için sistem tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sempron 3200 -- 11 Ekim 2024; 15:39:53 >

• Sempron 3200 kullanıcısına yanıt

Gayet güzel duruyor bunu değerlendirin konuyu açan arkadaş. Belki SSD'yi biraz yükseltirsiniz bütçe olunca. Ben yakın zamana kadar AMD A8 APU kullanıyordum youtube 4k netflix vs bana mısın demediyordu DDR3 ram ile. Bu linkteki sistem ihtiyaçlarınız için yeter de artar. Monitörünüz falan da güzelmiş yakışır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.