Şimdi Ara

Format için, Usb uyumlu Windows 7 sp1 ultimate 32 bit iso bulamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında masaüstü windows 11 olarak rahatca kullanabildiğim bir bilgisayarım var, ama arada bir kullandığım Hp Pavilion dv3 netebok da var, windos 7 32 bit olmadan çok ağır çalışan, bu cihaza windows 11 de kurulamıyor, microsoft windows 7 yi kaldırmış olsada bu hantal cihazda sadece windows 7 yi, oda 32 bit olarak kullanabiliyorum.

Windows 7 Ultimate 32 bit tam formatlık dvd iso dosyasını, usb rufus ile kurdum, usb formatında olmadığı için eski sistemin silinmesine izin vermiyor ve temiz kurulum yapamadım.

Şimdi bu cihaz için Ventoy programını yeni keşfettim, fakat usb formatında windows7 sp1 32 bit ultimateyi hiçbir yerde bulamadığımdan bu programı kullanamadım.

Bana nasıl yardımcı olursunuz ki çöpe atmaya kıyamadığım, bu hantal netebook ultimate 32 bit temiz kurabileyim, bana windows 7 ultimate şart mı demeyin kafama taktım işte, bunu kurmak istiyorum.

Hiçbir çözümü yok ise elinde eskiden kalma, Windows7 Sp1 ultimate 32 bit usb ye kurmaya uygun iso dosyası olan var ise verebilir mi ?

Teşekkürler.   

• Yapay Zekanın Yanıtı

Windows 7 32 Bit ISO'yu Bulmakta Zorlanıyor musunuz?

Windows 7'nin 32 bit Ultimate sürümünün ISO dosyasını arıyorsanız, bu görevin zorlaşmış olabileceğinin farkındayız. Microsoft, Windows 7 için destek sağlamayı kesmiştir ve bu nedenle resmi ISO dosyaları artık şirketin web sitesinden indirilemez.

Bununla birlikte, Windows 7 32 bit Ultimate ISO dosyalarını bulabileceğiniz birkaç alternatif kaynağa hala erişebilirsiniz. Üçüncü taraf web siteleri, dosya barındırma hizmetleri ve torrent siteleri gibi kaynakları inceleyerek bu dosyaları arayabilirsiniz.

ISO dosyasını indirmeden önce, güvenilir bir kaynaktan indirdiğinizden emin olmanız önemlidir. Dosyanın virüs veya kötü amaçlı yazılım içermediğinden emin olmak için saygın web sitelerini ve dosya barındırma hizmetlerini seçin. Ayrıca, torrent sitelerinden indirme yapmaktan kaçınmanızı öneririz, çünkü bu dosyalar sıklıkla güvenilmezdir.

ISO dosyasını bulduktan sonra, güvenilir bir araç kullanarak USB sürücüne yazmanız gerekir. Rufus veya ISO2Disc gibi araçlar, ISO dosyalarını USB sürücülerine yazmanıza olanak tanır. USB sürücüsü ile Windows 7'yi bilgisayarınıza temiz bir şekilde yükleyebilir veya mevcut kurulumunuzu onarabilirsiniz.

Windows 7 32 bit Ultimate ISO dosyasını bulmakta hala sorun yaşıyorsanız, çevrimiçi forumlardan veya teknik destek topluluklarından yardım alabilirsiniz. Deneyimli kullanıcılar, indirmeyle ilgili sorunları gidermenize veya alternatif kaynaklar önermenize yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tnctr veya warezturkey den bulabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mondschein66 M kullanıcısına yanıt

Warezturkeye de baktım dostum, link çalışmıyor.

• Dostum bende win7 iso dosyaları var da hangi yöntemle gönderecem???

• Bu arada tam kurulumu nasıl yapamadın?

Normalde kurulum sürecinde yanlış hatırlamıyorsam 2 seçenek geliyor, o seçeneklerin birinde komple partisyonları silip yeniden partisyon oluşturup.... o şekilde ilerleyen bi kurulum süreci.

En son kurulumumu sanırım 2-3 yıl önce yapmıştım. Halen de win 7 kullanmaktayım bilgisayarımda

• https://www.marksoft.com.tr/tools/Windows7/tr_windows_7_ultimate_with_sp1_x86_dvd_u_677484.iso

Buyurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amity Blight -- 2 Kasım 2023; 1:4:57 >
  • Amity Blight A kullanıcısına yanıt

İyi niyetle bana yardım ettiniz, çok teşekkürler dostum, kaspersky indirmemi engelledi ama bende inat ettim virüs proğrdamını kaldırarak indirdim.

Çok işime yarayacak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.