Şimdi Ara

Youtube Mavi Ekran Sorunu (Windows 7 Ultimate 64-Bit)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim öbür bilgisayarımda Youtube'ta video izlerken birden mavi ekran () çıkıyor. Hatta bazen Windows'un o kadar kafası karışıyor ki mavi ekran bile donuyor. tek çare fişi takıp yeniden çıkarmakta .

Sorun neden kaynaklı olabilir? Cevaplarınız için teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, flash player offline olarak son sürümünü elde et. Daha sonra flash player tekrar kur. Ve bilgisayarı yeniden başlat. Daha sonra eğer flash player de izlerken video 1,5 dakikada takılıp ne ileri nede geri alamıyacak durumda kararsız kalıyorsa combofix ile bilgisayarını test et. Eğer site gezmelerinde ciddi bir script makinen yememişse bu işi halledecektir combofix.
    Merak etme bilgisayarının güncelleştirmeleri tam ise sistemin çökmez combofix ile. Çünkü Windows 7 Güncelleme aracı bu tip dosya hiyararşisi hatalarını giderdiği için bu güncellemeyi yayınlıyorlar. Bu arada Java Runtime de varsa kaldır hiç tutma makinende.

Combofix ile taraman bitince yazılımı kaldır. sitesinde türkçe anlatımıda var. Combofix den sonra flash playerın daha stabil çalıştığını göreceksin nedeni de sistemin kendi ie sinin flash dosyasını silmesidir. Stabil şekilde flash player kullanmaya devam edebilirsin takır takır izlersin.

(Not: Eğer sistemin çökerse bana özel mesaj at İstanbul da isen seni kutlamak için yemek ısmarlayabilirim. Sistem çökmez.. )

• quote:

Orijinalden alıntı: Hello-is-merhaba

Benim öbür bilgisayarımda Youtube'ta video izlerken birden mavi ekran () çıkıyor. Hatta bazen Windows'un o kadar kafası karışıyor ki mavi ekran bile donuyor. tek çare fişi takıp yeniden çıkarmakta .

Sorun neden kaynaklı olabilir? Cevaplarınız için teşekkürler.

Mavi ekran aldiginiz zaman windows loglari kayit eder,eger ki o loglari bana ulastirabilirsen detayli bi sekil de inceleyip sorunun neyden kaynaklandigini bulabiliriz.
    Hata kayitlari c:windows/minidmp klosorun de olmasi gerek yanlis hatirlamiyorsam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.