Şimdi Ara

laptopta gelen windows 11 pro formatlayıp nasıl tekrar windows 11 pro kurarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba benim yeni aldığım lapyopta windows 11 pro var ve ben formatlamak istiyorum ama formatlamak için flas belleğe nasıl windows 11 pro indireceğimi bilmiyorum. Microsft'un resmi sitesinde de windows 11 pro ücretli , bunun bilgisayardaki windows 11 pro dosyalarını kopyalayıp flasa aktarıp formatlama gibi bir yolu var mi? Acil yardım gerek

• Download Windows 11 (microsoft.com) Linkine tıklayıp, windows 11 yükleme medyası oluşturma kısmında bulunan "Hemen indir" seçeneğini tıklayın.Daha sonra format atmak için kullanacağınız boyutu en az 8gb olan usb belleği bilgisayarınıza takıp, yükleme medyası oluşturma aracını çalıştırarak usb belleğinizi hazırlayabilirsiniz.Dikkat etmeniz gereken nokta, usb belleğiniz boş olmalı.Eğer içerisinde önemli dosyalarınız varsa bunları başka bir yere yedekleyin.Video olarak nasıl kurabileceğinizi anlatan bir rehberi buraya bırakıyorum, izleyerek yapabilirsiniz.

• tesekkürler ama bunu bende biliyorum ama burda windows 11 indiriliyor ben ise windows 11 pro ya sahibim ve tekrar windows 11 pro kurmak istiyorum ancak ücretli olduğu için indiremiyorum.Bunun için laptobumdaki windows 11 pro dosyalarını belleğe aktarıp formatlama gibi bir yolu var mı veya baska bir yol.

• mustafakemal58 M kullanıcısına yanıt

Ücretsiz indirip yükleyebilirsiniz, format attıktan sonra İnternete tekrar bağladığınızda cihazı Windows kendi otomatik olarak etkinleştirilir.Sizin bir şey yapmanıza gerek yok.Eğer usb bellek ile falan uğraşmak istemiyorsanız Windows ayarlarına girip arama kısmına sıfırla yazarak çıkan sonuca tıklayıp, bilgisayarı sıfırla diyerek format atabilirsiniz.İstediğiniz takdirde dosyalarınızın korunmasını seçebilirsiniz, böylece kişisel verileriniz de silinmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesekkürler ancak bilgisayar etkinlestirirse windows 11 i etkinlestirir. ancak ben windows 11 pro kullanıyorum ve yine windows 11 pro tercih etmek istiyorum ve senin dediğin giibi etkinlestirirse windows 11 i etkinlestirir windows 11 proyu değil.

aynı zamanda senin dediğin gibi sıfırlamaya önceden çalısmıstım ancak şöyke bir hata veriyor:

laptopta gelen windows 11 pro formatlayıp nasıl tekrar windows 11 pro kurarım

• https://forum.donanimhaber.com/windows-11-consumer-business-23h2-ocak-2024-orjinal-msdn-iso-turkce-indir--157824187

Orjinal Microsoft kurulum dosyalarıdır. Pro kurarsanız lisansınız varsa internete bağlandığı anda lisans etkinleşir.

• eteksen kullanıcısına yanıt

peki windows 11 consumer vs business arasındaki fark nedir. hangisini indirmeliyim acaba

• Ben senin verdiğin linkle sıfırladım ancak laptop çok kasmaya basladı ve hem toucapad ve laptobun hoparlörünü algılamıyor. Ne yapmam.herek acil yardım lütfen

• mustafakemal58 M kullanıcısına yanıt

Laptopun sitesinden model koduna göre sürücü indirmeniz lazım. Ayrıca güncelleştirme kısmında windowsta gelişmiş seçeneklerde sürücü güncellemelerini yapın. Harddiskiniz SSD değilse sistem yavaş çalışır. Ayrıca 16 gb ram tavsiye ederim.

• eteksen kullanıcısına yanıt

Tamam teşekkürler deneyeceğim

• Yanlış anlamadıysam...

M$ sistesinden indirdiğiniz iso ile laptopun Pro OEM key'ini kullanmayı düşünüyorsunuz.

Pro'yu iso'dn kurarsınız ama... laptopun Pro OEM key'i işlemez o kurulumda.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.