Şimdi Ara

Windows 11 ISO dosyası USB Bellekte kaç GB yer kaplar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Freedos bilgisayarıma yüklemek amacıyla USB belleğime Windows 11 iso dosyası yükleyeceğim. İnternette USB belleğin 8 GB olması gerektiği söyleniyor ama benim belleğim 7,48 GB :d. Sizce bu belleği kullanmalı mıyım, bir sorun çıkar mı? Yoksa yeni bir USB mi almalıyım?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Windows 11 ISO Dosyası USB Bellekte Kaç GB Yer Kaplar?

Windows 11 işletim sistemini yüklemek için gerekli olan ISO dosyasının boyutu, yüklemek istediğin sürümüne bağlı olarak değişir.

Windows 11 Home ve Pro sürümleri için ISO dosyası yaklaşık 5 GB yer kaplar.

Windows 11 Enterprise sürümü için ISO dosyası ise daha büyüktür ve yaklaşık 12 GB yer kaplar.

Bu nedenle, Windows 11 ISO dosyasını USB belleğine yüklemeden önce, belleğinde yeterli boş alan olduğundan emin olmalısın. Genellikle 8 GB veya daha fazla kapasiteye sahip bir USB bellek yeterli olacaktır.

ISO dosyasını USB belleğe yüklemek için Rufus veya Etcher gibi bir araç kullanabilirsin. Bu araçlar, USB belleği önyüklenebilir hale getirerek Windows 11'i yükleyebilmeni sağlar.

Yukarıdaki bilgiler ışığında, Windows 11 ISO dosyasının USB bellekte kapladığı yer miktarının yüklemek istediğin sürüme bağlı olduğunu ve genellikle 5 GB ile 12 GB arasında değiştiğini söyleyebiliriz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Benim usb bellek 7.20 gb ve kurulumda bir problem olmuyor. ortalama 5 gb yer kaplıyor.

• 8 gb'lik flash yeter ama piyasada 16'dan aşağı flash satışı yok denecek kadar azaldı zaten.
  • 8 ya da 16 yeter.

• Ben daha yeni yaptım usb hocam yanlış hatırlamıyorsam 6 gb gibi yer kaplıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.