Şimdi Ara

Windows 10 direk açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir bilgisayarımda Vista diğerinde Windows 10 var. Yıllardır kullanıcı giriş ekranı ile kullanırım ikisini de ama artık direk açılmalarını istedim.

Vista'yı güç düğmesine bastığımda direk şifremi hatırlayıp sistemi başlatacak şekilde ayarladım ama Windows 10'da önce bir ekran koruyucu gibi resim çıkıyor hisse fiyatları hava durumu haberler yazan enter'a basınca kullanıcı şifre ekranı geliyor.

Bu ikisinden de kurtulmanın bir yolunu bilen var mı?

Teşekkürler

• Vista'ya yüklediğim uygulamanın 64 bit versiyonunu windows 10'a kurdum onda da işe yaradı tüm ekranları bypass edip direk giriyor.

• 10 Pro mu Home mu?

Pro ise Group policy ayarlarına bakın, intrnette arayın.

Do not require password to login... gibi

Ek:

Hmm, GPO'da değilmiş ama GPO'da bunun gerçekleşmesine engel olabilecek policyler bulunabilir.

Windows 10 direk açılmıyor

Yöntem:

https://www.tenforums.com/tutorials/3539-sign-user-account-automatically-windows-10-startup.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafyon -- 24 Aralık 2024; 1:54:42 >

• cafyon C kullanıcısına yanıt

autologin isimli yazılımla sorun aslında çözüldü, yani bilgisayar kapalı iken açılınca otomatikman windows masaüstü açılıyor.

Yalnız şimdi de şöyle bir durum oluştu, bilgisayarı uyku moduna kısa bir süreliğine almam gerektikten sonra açtığımda yine üzerinde borsa verileri, hava durumu vs olan bir ekran resmi sonrasında şifre ekranı çıkıyor ki ben kesinlikle şifre ile de ekranlarla da uğraşmak istemiyorum. Sifreyi şu autologin yazılımı çalışsın diye koymak zorunda kalmıştım.

Benim anlamadığım şu hava durumu, borsa ekranı vs nasıl çıkması engellenebilir bari yerini bilseydim. Canımı sıkan Ms-dos yıllarından beri bilgisayar kullanıyorum windows 95 çıktığı gün sırada bekleyip alıp aynı gün kurdum bunca yıl sonra böyle bir saçmalığı forumlarda sormam gerekiyor denetim masasına arama çubuğu gelmiş olmasına rağmen.

Microsoft geliştireceğim diye düzgün ve pratik olanı daha da karmaşık ve kullanışsız hale getiriyor.

• ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt

Lock screen (kilit ekranı) widgets (araçları) olarak arayın.

Ve "do not require password after sleep" diye arayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Bilgisayar Kapanmıyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.