Şimdi Ara

CS 1.6 VİRÜS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün önce gametracker'dan cs 1.6 da sunucu bakıyordum. Farklı mapler ararken bir tane awp serverine girdim. Girdiğim gibi cmd açıldı bir şeyler oldu. Daha sonra config ayaları değişti tekrar düzeltsem de oyuna girdikten sonra bozuluyordu. Site şu ' blackghost.ro '. Bilgisayarda bulamıyorum. 5 gün öncesine geri yükleme yaptım değişen bir şey olmadı. Program olarak da bulunmuyor. Yardım ederseniz sevinirim.

• Sisteminizin raporlarını alıp incelemek en doğru metoddur.
    Loglarınızda blackghost.ro bilgisini ve diğer sorunları araştırıp çözüm üretebiliriz düşüncesiindeyim. Bunun için aşağıdaki işlemi yaparak logları göndermelisiniz.

Farbar Recovery Scan Tool yazılımını masaüstünde yönetici olarak çalıştırın. Harici disk ve USB bellek kullanıyorsanız sisteme takılı olmalıdır. Size 2 log verecek.

Logları zipleyip wikisend.com ile upload ederek adresini paylaşın.

https://www.bleepingcomputer.com/download/farbar-recovery-scan-tool/

İyi günler.

• Ee oyuna girince bozuluyorsa girmeyin sizde bir zahmet.
    Bu arada güvenli kipte kaspersky, malwarebytes, adwcleaner ile tarayın.
  • Dediklerinizi yaptım. Fakat loglardan bir şey çıkacağını sanmıyorum. Şöyle bırakayım;

http://s7.dosya.tc/server7/zuhzvc/Addition.txt.html
    http://s7.dosya.tc/server7/lq7uiv/FRST.txt.html
  • Oyuna girmek için çözüm arıyorum zaten :)

Deneyeceğim.
  • CrazyGhoSTZzZ kullanıcısına yanıt
    Private serverların bir çoğunda virüs olur, CS:GO gibi VALVE tarafından yönetilen sunucular harici sunucularda oynamamanızı öneririm, yine oynayacaksanız da en azından real time protection özelliği olan bir antivirüs programı sürekli çalışmalı.
  • Cs 1.6 sunucuları oyunun cfg dosyasını değiştiriyor ve bu birçok soruna sebep oluyor counter strike kaldırın kurulum dizininde bulunan tüm dosyaları silin temiz kurulum yapın ardından serverlara girerken sandboxie kullanın her sorun yaşadığınızda sandbox alanın silin sorun yaşamazsınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs 1.6 map sorunu
    11 yıl önce açıldı
    CS 1.6 LAN KURULUMU
    16 yıl önce açıldı
    cs 1.6 win 10 tam ekran sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Loglarınızı inceledim.

valveauto,size bir şey hatırlatıyor mu ? Oynadığınız oyunlarla mı alakalı ? Eğer bilmiyorsanız MSCONFIG başlangıçtan çalışmasını durdurun. Orada göremiyorsanız komutla silebiliriz.

-------------------

UmmyVideoDownloader (HKLM-x32\...\{E028DBDA-EEE7-48A0-ADF7-D250589A02C5}_is1) (Version: 1.8.1.0 - ) <==== ATTENTION

Bu yazılımı sisteminizden kaldırmanız gerekiyor. Bunu Free RevoUninstaller ile yapmanızı öneririm.

-------------------------

Documents\don.vbs

Bu dosya nedir ? VirüsTotal de taratabilir misiniz ?

----------------------------

Unified Remote 3

Bu,kullandığınız bir yazılım mı ?

======================================================================================

Yukarıdaki yapmanız gerekenleri yaptıktan sonra ve vereceğiniz bilgilere göre ayrıca,sisteminizde silinmesi gerekli satırlar var. Onları yine Farbar yazılımı ile silmemiz gerekiyor.

• Öncelikle vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.

2 3 gündür sorun çıkmıyor. Sanırım valveauto dosyasını sildikten sonra düzeldi. 'don.vbs' bu dosyayı da görüp silmiştim şuan bilgisayarda bulamıyorum. Bunlar dışındakiler benim kurduğum programlardır. Tekrardan teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.