Şimdi Ara

2006 Nissan Note 87 bin de 40.000 tl sizce nasıl bir araç ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam araç hakkında bilgisi olan var mı acaba profosyonel yardıma ihtiyacım var bu konuda araç fiyatları malum uçtu eşime düşünüyorum otomatik mecburiyetim var yakıt olayı filan çok önemli değil bütçemde max. 40.000 tl yorumlarınız bekliyorum tşk.

• Buradaki arkadaşlar olarak genellikle profesyonel değiliz ama otomobillere ilgiliyiz. 2. El araç alınıp binilecek ise böyle bir araç tercih edilebilir. Pazar payı düşük olduğu için tercih edilmiyor pek satması zor olabilir. Arkadasimda vardı 2008 model fena değildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darthskywalker kullanıcısına yanıt
    aynen doğru söylüyorsunuz genel olarak bilgi almam yeterli zaten çok araç alıp satan bi adam değilim binmek için alıcam bilgilendirmeniz için teşekkür ederim...
  • minicik micralar 50 bin tl olmuş piyasadan,ara sıra bende bakıyorum. 87 binde 40 bin tl ye temiz note varsa link at bende talip olayım.
  • aynen fiyatlar uçuk ya tabiiki 15 yıllık aracı da sıfır bekleyemem ama görünüşe göre baktırıyorum ekspere de sokturuyorum denilene göre tavan e bagaj hariç araçta boya var normal olarak öyle bi takıntılığım da yok zten sadece parça parça 20.000 tl bi hasar çıkıyor ona baktırıcam ama ağır hasar ve ya pert olarak gözükmüyor bu sigortacıların oyunu da olabilir biraz daha araştrıcam bakalım o arada da bakınıcam gene araç
  • Bu araca kredi çıkacağını sanmıyorum, 40.000 TL nakit verip alacaksınız.

Şu an araç kredi faizleri ciddi düştü, aylık %1.06 ile Türkiye Finans veriyor.

Sıfır Fiat Egea'yı 77.500 TL civarına alabilirsiniz tahmini. Aradaki fark 37.500 TL, çekin 5 yıllık krediyi aylık 900 TL taksitler halinde ödeyin.

En azından sıfır aracınız olur, içinize siner. 10 sene sorunsuz sadece peridyodik bakımlar ile arabayı kullanırsınız.

13 yaşında, her tarafı boyalı yıkık bir araba ne içinize siner, ne de yarın başınıza ne geleceğini bilebilirsiniz. Sanayi sanayi dolaşma ihtimali de var.

* Otomatik şanzıman isteğinizi yeni gördüm, benim yazdığım fiyat en boş olan manuel araç içindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Offroader -- 13 Kasım 2019; 16:12:18 >
  • Offroader kullanıcısına yanıt
    aynen aslında en mantıklısı o da işte bütçe sıkıyor biraz 40000 peşin versem zaten sıfır akarım ama onunda 20.000 bini kredi olacak zaten benim planlar biraz su oluyor teşekkürler gene de düşüncenizi paylaştığınız için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • takipteyim bende babam için düşünüyorum 1,6 benzinli yada 1,5 dizel 30-40 bin tl arası 3-4 ay öncesi temiz bulunabiliyordu bu fiyatlara şimdi 46-50 istiyorlar. Piyasası tutmayan araçların fiyatlarıda yükseldi cruze - bravo - note - avensis
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat (rh+1907)

aynen aslında en mantıklısı o da işte bütçe sıkıyor biraz 40000 peşin versem zaten sıfır akarım ama onunda 20.000 bini kredi olacak zaten benim planlar biraz su oluyor teşekkürler gene de düşüncenizi paylaştığınız için
    Bu durumda biraz sabırla galeriden değil de sahibinden bulmaya çalışın. Galericilerde akla hayale gelmez olaylar dönebiliyor. Mümkün olduğunca az el değiştirmiş, bakım faturalarını saklayan, döşemeleri trimleri fazla yıpranmamış (sahibinin ne kadar dikkatli kullandığını gösterir) bir araç. Alırkende şase numarasından sorgu yaptırmayı ve mutlaka ekspertize göstermeyi unutmayın. Motoru, şanzımanı açılmış araçlardan uzak durun.

• Dayımda vardı dizeli benimde sürme fırsatım olmuştu.Dizeli çok az yakıyor.Yuksek olduğu için virajlarda savuruyor bir miktar ama eşinizin kullanımında pek problem olacağını düşünmüyorum.80 den sonra rüzgar sesi alıyor 120-130 dan sonra müzik açık değilse rahatsız edici olabiliyor.Yol gürültüsü de alıyor bir miktar tabi bunlar normal ikinci eldede japon araba düşünmek çok doğru bir karar.1000cc yaris de bir alternatif aklınızda bulunsun

Edit:Fiyatlarını bilmiyorum ama Mazda 2 ve Suzuki Swift'te(4x4 olmayanlar)tercih edebilirsiniz.Çok sorunsuz problemsiz arabalardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 13 Kasım 2019; 17:3:3 >
  • fazla düşünmeyin alın uygun alıyorsunuz uyguna satarsınız otomatik araç temiz alınmalı

• Yedek parça sorunu olabilir dikkat edin. Uyarayım.
  • Tüketici kredisi ile 2.el araç kredisi faizleri benzer düzeyde, kredi anlamında sıkıntı yok. Araç temiz ise ve uzun süre kullanacaksanız kesinlikle alınır. İç hacim anlamında çoğu c segment araçtan geniş. Motor, rutin bakım parçaları sorun olmaz, kaza vs. durumunda uygun parça konusunda biraz sıkıntı yaratabilir.
  • Bütçen 40 ise hepsini arabaya yatırma insanlar şuan arabayı tamir ettirmek yerine satılığa çıkartıyor o derece.

Note gelince güzel araba şanzımana dikkat.
    Hanımlar için yuksek araç tercih ederseniz çok rahat eder
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.