Şimdi Ara

1.3 multijet egea rolanti dalgalanması ve titreme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2018 egea aracımda rolantide dalgalanma ve asiri titreme var. İlk basta sabah sogukken yapıyordu rolanti dalgalanmasi sonra duzeliyordu ama simdi sicakken asiri titriyor araba ve beyaz duman atiyor bazen. Bide gazi kestiginde araba kendini cok tutuyor sanki bi yerde tikaniklik mi var enjektorler mi duzgun calismiyor anlamadim araba traktor gibi bagiriyor gaza basinca. İnternete bi bakayim dedim map maf sensorunden egr den dpf den enjektorden manifolddan bahsedilmis. Bunlarin hepsini degistirsem kaputun icini nerdeyse sifirlamis oluyorum ya bu nedir. Allah rizasi icin biri yardim etsin.
    Sogukken rolanti dalgalanmali calisiyor sonra isininca dalgalanma bitiyor ama asiri titreme ve bagirma devam ediyor motorda bazen de beyaz duman aiyor. Gazdan ayagini cekince de motor tutuyor arabayi. Cihaza bagladik bu kodlar vardi sildik hala aynı. Motor suyu eksiltme yok yag karistirma yok yagi stabil hersey normal ama calismasinda bi sorun var 1.3 multijet egea rolanti dalgalanması ve titreme sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebestuser -- 11 Kasım 2024; 16:48:56 >

• Merhaba çözüm bulabildiniz mi ? Bende de aynı problem oluştu motor sıcakken bile titriyor ( duman atma ve ibrede oynama yok ) 2 ay önce yapmaya başladı bujilere baktırdım 1 tanesi patlaktı dördünü de değiştirdim ama halen geçmedi.

• Merhaba arkadaşlar 1.4 tfsi Audi aracım 215 binde trigzer zinciri değişti yağ bakımı yapıldı 225 binde yağ bakımına geldiğimde araç suyunun minin biraz üstünde gördüm ustaya su eksilmiş dediğim de sen hiç su ekledin mi diye sordu bende yok dedim yağ su bakımını yaptım yaz ayında eksilme yok kış geldiği zaman 3 bin km yol yaptım motor suyu 1 cm civarı eksilmiş motor ilk -10 derecede bile 800-900 devir aralığında çalışıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.