Şimdi Ara

PSA 1.6 hdi 2500 devire kadar motor titreme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2007 model Peugeot 407 1.6 hdi kalkıştan 2500 devire kadar yukselırken araç tıtreme yaıyor ibrede de kendını bellı ediyor. Daha sonra 2500 deviri gecince herşey normala donuyor. Motora bktı triger kayısını baglı oldugu cember rolantıde hafif yalpa yapıyor acaba onunla alakası olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shifisitert -- 19 Eylül 2016; 14:42:04 >

• EKLEME: Takozları yenı değişti
  • EKLEME: Debrıyajda sorun yok 110 luk debrıyajı takılı onunla alakalı degıl.
  • 1.6 hdi kulkanicilari yokmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracı 2 dakika rolantide çalıştırıp öyle kalkarsaniz olmaz büyük ihtimalle

• baska tavsıyesı olan ?
  • her zaman yapıyor mu? daha doğrusu motor normale döndü kullandın, motoru durdurdun birkaç dakika sonra çalıştırdın tekrar yapıyor mu? yoksa bir süre bekledikten sonra mı tekrar yapıyor?

ve az da olsa su eksiltme var mı araçta?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaSaTuRa. -- 19 Eylül 2016; 19:51:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

her zaman yapıyor mu? daha doğrusu motor normale döndü kullandın, motoru durdurdun birkaç dakika sonra çalıştırdın tekrar yapıyor mu? yoksa bir süre bekledikten sonra mı tekrar yapıyor?

yag su eksiltme yok ama her zaman yapıyor. Araç ivmelenırken vuruntulu gidiyor ibre bozuldu sandım ibre eski arabalarda titrer ya onu gibi oluyor. 2500u gecince normale donuyor
  • Git i20 al

200-300 liraya lastik alırsın - 35 mm de yay alırsın al sana BMW kalitesi napıcan 2007 407 yi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Git i20 al

200-300 liraya lastik alırsın - 35 mm de yay alırsın al sana BMW kalitesi napıcan 2007 407 yi ?

baska yerde aglamaya devam et konuyu sabote etme ikile...
  • http://www.fordclubtr.com/forum/topic/244323-2000-devirde-titreme/
    Forda da benzer sorunolmuş aks ile çözmüşler ama 407de bi konu daha vardı aynı sorunu yasayan o cozememıstı onun linkini bulamadım
  • AAAAA niye sinirlendin ki ??? 3.20D yerine öneriyorsun mesela i20 yi

https://forum.donanimhaber.com/m_120479383//tm.htm#120479775

Bak kendin demişsin .

Ben de sana senin önerdiğin aracı önerdim niye tersledin ???

Al bi i20 4 tane Potenza tak 35 mm Eibach yay tamam işte Nurburgring FWD rekoru kırarsın . Titreme de olmaz her viraja deli gibi girer çıkarsın mis mis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 19 Eylül 2016; 20:35:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

her zaman yapıyor mu? daha doğrusu motor normale döndü kullandın, motoru durdurdun birkaç dakika sonra çalıştırdın tekrar yapıyor mu? yoksa bir süre bekledikten sonra mı tekrar yapıyor?

yag su eksiltme yok ama her zaman yapıyor. Araç ivmelenırken vuruntulu gidiyor ibre bozuldu sandım ibre eski arabalarda titrer ya onu gibi oluyor. 2500u gecince normale donuyor

conta yanıksa su kaçırır, ilk an o suyu yakmaya çalıştığından araba tekler, su yandıktan sonra normal çalışmaya devam eder

diğer bir ihtimal de enjektörler işeme yapıyor olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

AAAAA niye sinirlendin ki ??? 3.20D yerine öneriyorsun mesela i20 yi

https://forum.donanimhaber.com/m_120479383//tm.htm#120479775

Bak kendin demişsin .

Ben de sana senin önerdiğin aracı önerdim niye tersledin ???

Al bi i20 4 tane Potenza tak 35 mm Eibach yay tamam işte Nurburgring FWD rekoru kırarsın . Titreme de olmaz her viraja deli gibi girer çıkarsın mis mis

bana hayran olup takıbe alman cok iyi olmuş bişeyler ogrenırsın en azından bos konusmayı bırakıp. Bekıyorumda hala kendın soyleyıp kendın gulmeye devam edıyorsun bıraz kendını geliştirsen artık sene 2017 olacak yakında

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    😂😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: hotlevel

😂😂😂

noldu lolcu arkadasımısın sende. Oyun nasıl gıdıyor gozlerınız bozulmadımı hala
  • Sorunun volant kaynaklıda olabilir, sadece debriyajı değişmekle çözülmemiştir, volantıda değişmek gerekebilir, ayrıca enjektör, zincir yada kayış hangis varsa, yağ basıncı, kayışlarıda kontrol ettirmek gereklidir.

• Bence aracı 1 dk rolantide çalıştır
    Benzer sorun daha önce başka bi araçda yaşamıştım

• shifisitert S kullanıcısına yanıt
    Hosuma gitti boyle kapak yaparcasina yapistiranlara bayiliyorum ondan.He bu arada bana bulasma tatsizlik olmasin ben guldum gectim olgun bi insansan ses etme gec git

• quote:

Orijinalden alıntı: reallist55

Bence aracı 1 dk rolantide çalıştır
    Benzer sorun daha önce başka bi araçda yaşamıştım

bıkac 407 sahıbı arkadasla ozeldende mesajlastık ama sorunu tam bılmıyorlar sımdılık ve cok fazla masrafa dogru gidebilme ihtimali var. Deneme yanılma yontemıyle de olmuyor fordda aksları değiştiren kişi 2500 tl harcamış ama hdi motorla alakalı olabılır mı dıye paylaştım bugun bakalım bikaç gune aynı markadan kullananlar belkı gorur mesajı. Sizin araç vw mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.