|
2018 egea urban yeni tampon uyarmi
2018 egea urban aracımın kaloriferinde havayı cama yönlendirme sorunu var . Kaliperleri yönlendiren motor çalışıyor çünkü ayaklara ve yüze bastığımsa çeviriyor fakat cama bastığımda ayaklara çevriliyor. motorda sorun yok onu eledik. Cama dönerken takılıyor mu tel mi kesik dişli mi kırık anlamadım yolcu tarafından torpido altına baktım sadece fişler var. Torpidoyu sökmeden yapılabilir miyim nereye bakmam lazım bilen varmı ?
laptopuma ssd takdırdım ve formatlandı herşey güzel hoş fakat yeni fark ettiğim şey eskiden oyun vs lerde otomatik olarak ekranı ayarlar ve güzel çalışırdı. şuan çok sık olmasa da donmalar ve en önemlisi de bazı eski oyunlarda tam ekran olmuyor bu oyun ayarlarından da düzelmiyor. kenarları kısık oluyor ve düzeltemiyorum. ssd veformatan önce otomatik ekranı dolduruyor ve akıcı bir grafik oluyordu. driverleri vs de kontrol ettim günceller. çok yüksek grafik aracı yok ama en azından eski özelliklerini ve performansını kaybetmesin destek olabilecek var mı. özellikler şu şekilde.
laptopuma ssd takdırdım ve formatlandı herşey güzel hoş fakat yeni fark ettiğim şey eskiden oyun vs lerde otomatik olarak ekranı ayarlar ve güzel çalışırdı. şuan çok sık olmasa da donmalar ve en önemlisi de bazı eski oyunlarda tam ekran olmuyor bu oyun ayarlarından da düzelmiyor. kenarları kısık oluyor ve düzeltemiyorum. ssd veformatan önce otomatik ekranı dolduruyor ve akıcı bir grafik oluyordu. driverleri vs de kontrol ettim günceller. çok yüksek grafik aracı yok ama en azından eski özelliklerini ve performansını kaybetmesin destek olabilecek var mı. özellikler şu şekilde.
|
OTO TEYP
teknolojiye uzak bir çalışma alanında fakat öğrenmek isteyen hevesli birisi :D |
adalet mülkün temelidir. |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 56
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.759 (Bu ay: 234)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware