Şimdi Ara

format sonrası laptomun performansı her konuda çok düştü düzeltemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilmediğim bir sebepten dolayı laptopum çökmüş(bana bilgisayarcı söyledi) formatlamış. güzelce kurdum güncelleştirmelerini yaptım. kontrol ettim. ekran kartı driveri vb gözükmüyordu. sitesine girdim zaten otomatik olarak sistemimdekini bulup önerdiler yükledim. fakat i açıldığında 3 4 dakika aşırı kasıyor ve kendine gelmiyor daha sonra uygulamalarda sıklıkla kasma yaşıyor geçiyor. deneme yapayım dedim. formattan önce yüklü oyunlarından yükledim en hafiflerinden onlarda da kasma ve ekranı daraltma yaptı kenarlardan. bunlarda böyleyse diğer oyunları dneemye gerek yok dedim.örneğin ETS 2 yi rahatlıkla kasmadan oynayabiliyordum onu bile oynatmaz büyük ihtimal. yerli yersiz donmalar ve ağırlaşmalar oluyor. işletimide kötü değil windows 10 i5 6 nesil. çok da anlamıyorum bu işlerden sorunuma yardım edebilecek olandan allah razı olsunformat sonrası  laptomun performansı her konuda çok düştü düzeltemiyorum

• Sistemi siz mi kurdunuz? Yoksa bilgisayarcı sistemi kurdu, siz güncelleştirmeler, driver yüklemeleri vs. mi yaptınız? Şayet, sistemi bilgisayarcı kurduysa temiz kurulum yapmanızı öneririm.
  • İmzamdaki konuya bir göz atın. İlk mesajı okuyun.

Farbar logları sistem raporları sunuyor. Raporlar üzerinden sorunlar daha iyi görülür.
  • yok sistemi o kurmuştu ben güncelledim ama randıman vermeyince bilgisayarı sıfırladım bu bir nevi daha iyi oldu gibi. sonra tekrar windows update ve intelin sştesine de taratarak kurmaya çalıştım. sorun olmuyordu fakat herşeyi eksiksiz yaptığımı düşündüğüm halde bilgisayarda yukarıda bahsettiğim performans sorunları devam ediyor. eski performans hız ve grafiklerinden eser yok.
  • Malware Removal kullanıcısına yanıt

frst ve aaddıonal bunlar buradan gönderebildim bunlardan sonra hangi adımları izleyeceğim

• iyi anlamıyorum detaylı yardımcı olabilirseniz çok müteşekkir olurum efendim. sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebestuser

iyi anlamıyorum detaylı yardımcı olabilirseniz çok müteşekkir olurum efendim. sağolun.
    Logları imzamdaki konuya gönderir misiniz ?
    https://forum.donanimhaber.com/virus-temizleme-ve-sistem-kontrolu--135009649-37

Loglarınızı inceledikten sonra cevap yazacağım oradaki konuya.

Sistem ayarlarınızda değişiklik yapmayın. Yazılım indirme ve kaldırma değişiklikleri yapmayın.

NOT: İşletim sisteminiz hangi sürücüye kurulu ise Farbar yazılımını o sürücüde ve masüstünden çalıştırmış olmanız gerekir. Gönderdiğiniz loglar öyle gözükmüyor. Masaüstünden çalıştırın ve yeni loglar gönderin.

Running from D:\indirmeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malware Removal -- 23 Mayıs 2020; 16:13:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.