Şimdi Ara

Kia Sorento 2007 2.5 crdi 150 bin kilometre alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2007 model Kia Sorento 2.5 CRDi bakıyorum. Bulduğum araç 160 binde hatasız boyasız değişensiz. Tamamen yetkili servis bakımlı. Önerir misiniz. Kronik sorunu var mıdır. Motor şanzıman sağlammıdır. Kullanan veya araç hakkında bilgisi olan tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler

• Alınmaz. 2.5 motor var. MTV ve yakıt tüketimi inanılmaz yüksek. Virajlarda devrilme eğilimi var. Parçası ucuz değil.

Konfor 10 numara.
  • 3 yil önce ortalama fiyatlari 40-50 bin lirayken almaya niyetlenmistim. Ilk günler etkileniyorsun sonra kullanici yorumlarini okudukca vazgeciyorsun.
    Facebook sorento grubuna bakabilirsin. Araca dair bütün detaylar var orada
  • CRDI'ler bu kmlerde yeni yeni açılmış oluyor, servis bakımlı ve hatasız ise iyice baktırmak şartı ile direk alın bence.

• muhalif13 kullanıcısına yanıt
    MTV yüksek değil 2007 model olduğu için.Yılda 4 bin kilometre yapıyorum. O yüzden yakıt problem değil hocam. Viraja da sedan araç gibi girilmez zaten hocam bununla. Büyük yüksek araba. Parça konusunda haklı olabilirsiniz. Ama uzun ömürlü diyorlar parçası için
  • 2007 makyajlı kasa almanızda fayda var motor 140bg>170bg'e çıktı ayrıca araca esp eklendi ortalama 12-13 lt mazot yakarsınız süspansiyonlar oldukça yumuşak karakterde konforlu bir araç
  • Makyajlı kasa ise alınır çok sorunu yok ama araç hantal ve yakıtı da düşük değil bu bilerek al derim.

• Yakıt önemli değilse alınır. Araç full yetkili servis bakımlıymış daha ne olsun. Makyajsız kasa ise esp yok aman dikkat. 3 günlük dünya hangi araca binmek istiyorsanız onu alın. Düşünmeye değmez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.