Şimdi Ara

225.000 KM DE SEAT İBİZA DİZEL ALINIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 225.000 KM DE SEAT İBİZA DİZEL ALINIR MI?

fiyat 22 bin diyor. 1 değişen 4 parça boya. alınırmı sizce ?
    arac staylance modelidir klima tek airbag ön iki cam otomatik dir hidrolik direksiyon vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonnick -- 17 Ocak 2018; 9:51:26 >

• Niye Audi de iş değişiyor madem seatta da değişsin.İkisinin de dizel motoru TDI sonuçta aynı motorları kullanıyorlar.

Konuya gelirsek,yüksek ihtimalle 1.4 TDI motordur,sağlam motordur,az yakar,beklentileri karşılayacak bir performansa sahiptir ama çok seslidir.Araba bakımlıysa ciddi anlamda,gerekli testler yapılır,alınır ve binilir.
  • ben almam,tavsiye de etmem.
  • bakımları zamanında yapıldıysa neden alınmasın
  • Tasarımını ben seviyorum ama millet pek sevmiyo arabayı neden bilmiyorum parçası falan pahalı olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabanın evveliyatını bilmiyirsan , tanıdığın bildiğin araba değilse 2.el dizel saatli bomba gibi aynı aracın benzinlisi daha makbul.

• Dizel 100 bin km ustu araca yanasmam ben olsam. Audi mercedes olursa is degisir renaulttunda dizel motoru saglamdir

• 2007 modeline 3 sene bindim, sattığımda195.000deydi, motoru, turbosu, enjektörü orijinal ve hatasızdı.

Bu arada çift airbag var tek değil.

Polo motoru vardır, taş gibi sağlamdır, çok iyi kontrol ettir.

dijital klima vardı hatta, çok memnundum aslında, c sınıfına geçmek için sattım.

O paralara alcak olsam alcağım tek arabadır, cordoba, ibiza 1.4 tdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o kilometrede benzinli aracı bakımlıysa huzur içinde alırım ama dizel bakımlı olsa bile ardıma bakmadan kaçarım
    dizelde bana göre 150.000 km sonrasına bakılmamalı
  • fiyatı uygun
    baktırılıp alınabılır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınmaz diyenler alaman sanırım

• Dizel bakımlı olursa alınır mis gibi binilir. Bakma sen 100.000'den 150.000'den sonra dizel alınmaz diyenlere onlar bakımsız 300-400.000 den kilometresi düşürülmüş arabaları sırf düşük km diye alıyorlar sonra burada ağlıyorlar. Km düşürmenin sebebide bu algıdır.

Motorlar 100.000 km ömürle üretilmiyor. Bakımlı motorlar gayette çok çok yüksek kilometreleri görebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlksnrr -- 17 Ocak 2018; 15:24:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mbiwa

Dizel 100 bin km ustu araca yanasmam ben olsam. Audi mercedes olursa is degisir renaulttunda dizel motoru saglamdir

Niye Audi de iş değişiyor madem seatta da değişsin.İkisinin de dizel motoru TDI sonuçta aynı motorları kullanıyorlar.

Konuya gelirsek,yüksek ihtimalle 1.4 TDI motordur,sağlam motordur,az yakar,beklentileri karşılayacak bir performansa sahiptir ama çok seslidir.Araba bakımlıysa ciddi anlamda,gerekli testler yapılır,alınır ve binilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoloClassic75 -- 18 Ocak 2018; 4:01:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almazdım, 225 bin km den ziyade Seat olmasından, yoksa her malın bir alıcısı kullanıcısı var, ama bu km de araç alacaksam servisi parçası bol bir marka tercih ederdim.
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-acil-satilik-sahibinden-seat-cordoba-1.4-tdi-signo-519153407/detay/

Canavar gibi cordoba vereyim hocam size. İbizaya göre daha geniş ve en full donanıma sahip
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Almazdım, 225 bin km den ziyade Seat olmasından, yoksa her malın bir alıcısı kullanıcısı var, ama bu km de araç alacaksam servisi parçası bol bir marka tercih ederdim.

Vw servisi bakar seata, ve bütün motor aksamı poloyla aynıdır.

Heryerde her parçası bulunur.

Cordoba ve ibiza 6L çoğu c segmentinden iyi yol tutuşa sahiptir, 100-0 performansını falan bi inceleyin isterseniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4 TDI motor ise çok titreşimli ve sesli çalışıyor. Ayrıca 3 silindirli.

• baş ağrıtacağını sanmam ama 30 40 binde sen kullansan zor satılır
  • Alisilin07 kullanıcısına yanıt
    Benim yaşadığım yerde VW servisi yok, mekanik parçaların Polo ile aynı olduğu konusunda tereddütüm yokda, devirdaim su kaçırsa parçayı sipariş ver getir tak en az 2 gün araç yatar benim olduğum yerde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.