Şimdi Ara

1.3 mjet egea sedan alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (8 Mobil) - 5 Masaüstü8 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
140.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, yakın bir arkadaşımda 1.6 mjet sedan modeli var gayet memnun, benim bütçe 1.6 ya yetmiyo, ikinci el 1.3 dizel olanı nasıldır, alınır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

1.6 301 yada c ellyse yakıt daha az boşver egeayı

Egea nın vergi avantajı var 1.3motor olduğundan en alt dilimde motor küçük olduğundan bakımları da 301den daha düşük 3.2litre yağ alıyor motor triger zincirli diğerinde kayış triger i uzun süre değiştirmeye gerek yok motoru söylemiyorum bile en sağlam motorlar 1.3multijettir.yakıt tüketimleri aşağı yukarı aynıdır performansta da geri kalmaz egea sonuç olarak 301egea ile kıyaslanacak araba değil 301i symbolle kıyasla egea her anlamda 301den daha iyi bir arabadır. Yanlış yönlendirme yapmayalım.
    Yapay Zekanın Yanıtı

1.3 Mjet Egea Sedan: Bilmeniz Gereken Her Şey

Fiat Egea'nın 1.3 Mjet motorlu sedan modeli, uygun fiyatlı ve yakıt tasarruflu bir seçenek arayanlar için ilgi çekici bir model. İşte bu araç hakkında bilmeniz gereken her şey:

Performans ve Sürüş

• 1.3 litrelik dizel motor, 95 beygir gücü ve 200 Nm tork üretir.
    • Bu güç, günlük sürüşler için yeterlidir ve şehir içinde hızlanma konusunda tatmin edici bir performans sunar.
    • Manuel veya otomatik şanzıman seçenekleri mevcuttur.

Yakıt Verimliliği

• 1.3 Mjet motor, yakıt tasarrufu konusunda oldukça başarılıdır.
    • Karma sürüş koşullarında ortalama 4,2 litre/100 km yakıt tüketimi sağlar.
    • Bu, benzer sınıf araçlara göre düşük bir değerdir ve uzun vadede önemli tasarruflar sağlayabilir.

Donanım

• Easy donanım paketi, klima, elektrikli camlar ve merkezi kilit gibi temel özellikleri içerir.
    • Daha üst donanım paketleri, dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi, geri görüş kamerası ve deri döşeme gibi gelişmiş özellikler sunar.

Kullanıcı Yorumları

• Fiat Egea 1.3 Mjet sedan, kullanıcılarından genel olarak olumlu yorumlar almıştır.
    • Sahipler, aracın yakıt verimliliğinden, uygun fiyatından ve günlük kullanım için yeterli performansından memnun kalmaktadır.
    • Bazı kullanıcılar, iç mekanın biraz basit olduğunu ve yol gürültüsünün yüksek olabileceğini belirtmiştir.

Fiyat

• 1.3 Mjet Egea sedan'ın fiyatı, donanım paketine bağlı olarak değişmektedir.
    • Basic donanım paketi için başlangıç fiyatı yaklaşık 300.000 TL'dir.

Sonuç olarak, Fiat Egea 1.3 Mjet sedan, uygun fiyatlı, yakıt tasarruflu ve günlük kullanım için yeterli performansa sahip bir araçtır. Temel ihtiyaçları karşılamak isteyen ve bütçesine dikkat edenlere hitap etmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Fire+lpg al hocam, ama sakın tjet alma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam dizel istiyorum ben ama, 1.3 dizeli nasıldır, bilgin var mıdır?
  • Egea çok bişey bekleme 1.3 güzel MOTOR araç klasik şirket arabası

• Türkiyoe şartlarında işletme maliyetleri en düşük motordur. Ekonomi odaklı bir araç arıyorsanız her yöndem kazançtasınız. (Yakıt, Bakım, Yedek parça, Vergi)
  • Bütçe nedir

• alınır hocam neden alınmasın, doblolarda bile 1.3 mjet kullanıldı. sedandamı kullanılmayacak. normal şartlarda alınır binilir dert etmeyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SEAT LEON 1.6 TDİ ALINIR MI?
    15 yıl önce açıldı
    Peugeot 3008 1.2 alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Smartyy kullanıcısına yanıt
    50-55 bin arası hocam.
  • Crizantem kullanıcısına yanıt
    O bütçeye 5 6 yaşına kadar çok dizel var kriterlerinizi ihtiyaçlarınızı belirleyin yardimci olmaya çalışırım.

• 1.6 301 yada c ellyse yakıt daha az boşver egeayı

• Neden hocam tjet lpg uyumlu diye biliyorum bravo vs araçlarda sıkıntısı yoktu 1.4tjet+Lounge Plus Manuel 65 e 5-6bin km bulunuyor takip ediyordum bunları...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Neden hocam tjet lpg uyumlu diye biliyorum bravo vs araçlarda sıkıntısı yoktu 1.4tjet+Lounge Plus Manuel 65 e 5-6bin km bulunuyor takip ediyordum bunları...

uyumlu densede yine turbolu hocam.

• 1,6 kadar performans vermese de 1,3 mjet gayet yeterli bir motor, vergisi de düşük. Hiç öyle yaşlı araç bakmayın bence. Dizel de km ye çok önem verdiğimiz için düşük km li egea alın geçin.

• Alınır neden alınmasın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

1.6 301 yada c ellyse yakıt daha az boşver egeayı

Egea nın vergi avantajı var 1.3motor olduğundan en alt dilimde motor küçük olduğundan bakımları da 301den daha düşük 3.2litre yağ alıyor motor triger zincirli diğerinde kayış triger i uzun süre değiştirmeye gerek yok motoru söylemiyorum bile en sağlam motorlar 1.3multijettir.yakıt tüketimleri aşağı yukarı aynıdır performansta da geri kalmaz egea sonuç olarak 301egea ile kıyaslanacak araba değil 301i symbolle kıyasla egea her anlamda 301den daha iyi bir arabadır. Yanlış yönlendirme yapmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iakbay06 -- 4 Ekim 2017; 16:0:30 >
  • alabiliyorsan otomatiğini şiddetle tavsiye ederim dolu paket
  • Yok hocam ülkemizde araba falan alınmaz.Onun yerine git 1+1 daire al mis gibi...

• bende kararsiz kalmistim en sonunda test surusu yaptim hem 1.3 hemde 1.6 ile direk 1.6 dedim ve aldim 1.6 nin beygiri 120 ve torku 320 inanin kolay kolay tampada ve ya duzde yanina arac gelemiyor yakit olarak sehir ic ankara 5.5

• Alınır mis gibi binilir

• Bu soruyu sordun şimdi ilk iş git bir kiralama şirketine 1.3 urban kirala ve iki gün gez. Ben toplam 1000 km yol yaptım gayet memnun kaldım. Donanım gayet iyi orta donanım da bluetooth park sensörü hız sabitleme var. Beğenmedigim rampada 4 kişi klima açık biraz bayıldı ama şimdiki benzinli aracıma göre çok daha iyi. Bir de micirli asfaltta çok yol sesi alıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.