Şimdi Ara

Toyota Corolla HB 1.2 turbo alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nasıl bir araçtır. Test sürüşüne filan çıktınız mı? Yada çevrenizde alan, sahibi olan var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Toyota Corolla HB 1.2 Turbo: Kapsamlı Bir İnceleme

Toyota Corolla, dünya çapında en çok satan otomobillerden biridir. Son nesil Corolla, 1.2 litrelik turboşarjlı bir motor seçeneğiyle geldi ve bu seçenek, performans ve yakıt verimliliğinin birleşimi arayan sürücüler arasında popülerlik kazandı.

Motor Performansı

1.2 litrelik turboşarjlı motor, 116 beygir gücü ve 185 Nm tork üreterek Corolla'ya etkileyici bir ivmelenme sağlıyor. Turboşarj, düşük devirlerde bile sağlıklı bir tork sağlar ve bu da şehir içi sürüş koşullarında faydalıdır.

Yakıt Verimliliği

Turboşarjlı motorun bir diğer avantajı da yakıt verimliliğidir. Corolla 1.2 Turbo, ortalama olarak 100 kilometrede 5,5 litre yakıt tüketir ve bu da onu sınıfının en verimli araçlarından biri yapar.

Sürüş Dinamikleri

Corolla 1.2 Turbo, çevik bir sürüş sunar. Hassas direksiyonu ve iyi dengeli süspansiyonu, hem şehir içinde hem de otoyolda güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi sağlar.

İç Mekan ve Özellikler

Corolla'nın iç mekanı, şık ve işlevseldir. Geniş bir kabine ve sürücü odaklı bir konsola sahiptir. Teknoloji özellikleri arasında dokunmatik ekranlı bir bilgi-eğlence sistemi, Apple CarPlay ve Android Auto uyumluluğu bulunur.

Güvenlik

Güvenlik, Toyota Corolla için en önemli önceliktir. Corolla 1.2 Turbo, çarpışma uyarı sistemi, otomatik acil frenleme ve şeritten ayrılma uyarısı gibi bir dizi gelişmiş güvenlik özelliğiyle donatılmıştır.

Sonuç

Toyota Corolla HB 1.2 Turbo, performans, yakıt verimliliği, sürüş dinamikleri, iç mekan özellikleri ve güvenlik açısından dengeli bir paket sunuyor. Düşük yakıt tüketimi, etkileyici performansı ve kapsamlı güvenlik özellikleriyle, şehir içi ve otoyol sürüşleri için ideal bir seçenektir.

Alakalı Anahtar Kelimeler:

• Toyota Corolla 1.2 Turbo yorum
    • Corolla 1.2 Turbo yorum
    • Toyota 1.2 turbo motor yorumları
    • Toyota 1.2 turbo motor
    • 1.2 t corolla
    • Toyota 1.2 motor
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arabayı bayide gördüm. Artıları var eksileri var. Sınıfı standartlarına göre kaliteli buldum şoför mahaline oturunca. . 1.2 115 hp otomatik kombinasyonu ile uzun ömürlü ve sorunsuz olması beklenir. 1.3 altı vergi dilimide avantaj.

Gelgelelim arka koltuk diz mesafesi bir c hb için çok dar heleki ortada oturan yolcu için bu birinci eksi. İkinci eksi arkada bagaj kapağından feriye uzanan tamponun önden geriye genişliği bence çok fazla. Görünüm olarak orantısız görünüyor.

Test sürüşü yapmadım. Sürüş önemli karar açısından.

• Corollanin icinde ki trim plastigini gecen bir milyoncularda buldum. O derece kalitesizdi. Onun yerine dizel veya benzin otomatik focus öneririm. Titanyum + cam tavan.
  • Yol ve lastik sesini içeriye aşırı veriyor şeklinde şikayetler vardı.
  • İnternette okuduğum Yorumlarda arka tarafın dar olduğu ve bagaj hacminin yetersiz olduğu yazıyordu
  • Arka taraf çok darmış. Yol seside fazla
  • temelreiss kullanıcısına yanıt

Corolla hb nin plastik, işçilik kalitesi focustan bariz daha iyi. Focusun arka taraf daha geniş, ferah.

Benzer fiyat, donanım ikileminde ben de focus tercih ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 3008 1.2 alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    SEAT LEON 1.6 TDİ ALINIR MI?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Japonlarin yol sesi diye adi çıkmış
    Deneyin arabayı mutlaka
  • Bir varmış bir yokmuş.... bulabilirseniz alınır tabiki. Ben yollarda daha hiç görmedim. Adı var kendi yok.

• Hayalet sürücü 33 H kullanıcısına yanıt

Tanıtıldığında 2020 yılı için 1040adet kota olduğunu söylemişlerdi. 2020 satış rakamı da o civardaydı. Bu sene fiyatları daha cazip. Daha fazla kota almış olabilirler, avrupa satışları düşüyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.