Şimdi Ara

Fiat Bravo 1.6 Multijet Manuel alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2012-model-dizel-fiat-bravo-1.6-multijet-hp-45.000-km-454100946/detay/

kazası yok fiyatı çok uygun duruyor. bu araçlar neden alınır, neden alınmaz; bu aracı kullanmış etmiş arkadaşlar detaylı bir bilgilendirme yapabilir mi bana?

• güvenlik paketi - hız sabitleyici yok hocam bu fiyata alınmaz.
  • Araç çok güzel ama benzer fiyata daha üst donanımlısına bakabilirsin.
  • km den oturu uygun denılebilir Bravı sahipleri genelde araçlarını kolay satmaz çünkü model yukseltebilimek için en az 20 bin koymları gerekiyor
  • bravo sahibiyim. active plus kullanıyorum. fiyat malesef yuskek. o da km den dolayi. sehir ici ortalamam 6 litre. kisin 7 litreye yaklasiyor. bakım harici bi derdim olmadı cok sukur.
  • Active plus o araba alinmaz. Bombos araba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@sToR

güvenlik paketi - hız sabitleyici yok hocam bu fiyata alınmaz.

anladım teşekkürler sport style bakayım öyleyse
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-temiz-s2-burada-425213710/detay

şu nasıl peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 14 Temmuz 2017; 14:37:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat 1.4 Punto Alınır mı ?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2009 model emotion modeli bir ay önce 32 bin tl'ye aldim.

170 bindeydi araba. 1.6 multijette km çok sorun olmuyor. Kronik klima problemi var benim de karşılaştığım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Smartyy

2009 model emotion modeli bir ay önce 32 bin tl'ye aldim.

170 bindeydi araba. 1.6 multijette km çok sorun olmuyor. Kronik klima problemi var benim de karşılaştığım.

nasıl bir problem hocam bu?
  • Sürücü tarafı soğuk yolcu tarafi sıcak üflüyor, ya da tam tersi. Ustası var yapabilen ama bazı durumlarda ön göğüs komple sökülüyor.

• bende dynamic plus dualogic var. manevra kabiliyeti, sürüş keyfi o kadar güzel ki fiat aynı özelliklerde başka bir araba yapana kadar kullanmayı düşünüyorum. veyahut yine başka bir italyan giulietta alana kadar kullanmaya devam güvenlik paketim var ama henüz esp hiç devreye girmedi. virajlara da hiç çekinmeden girerim. fiyatı uygunsa esp siz de alınır. yeter ki araba hor kullanılmamış olsun.
  • Bugün şöyle bir baktım da full olmayan 1.6 multijet egeanın fiyatı 95000 tl.Ki bu rakipleri arasında en uygun olanı.Diğer markaların fiyatlarının ne kadar yüksek olduğunu herkes biliyor.İkinci el desen adamlar 10-15 yaşındaki tüplü golfleri bile 40000 liraya satıyorlar.Hal böyleyken dizel bir bravo bu fiyatlara bulunmaz bir nimet.İki yıldır 1.6 multijet bravo kullanıyorum.Fıat firmasına böyle f/p yönünden çok iyi olan bir aracı bize sunduğu için çok teşekkür ediyorum.
  • 9 aydır bravo 1.6 dizel kullanıyorum.kesinlikle tavsiye ederim.hem konfor hem kulanım zevki gayet yeterli bir arac.
  • bu arabalar 6 ay 9 ay önce 32 35 bin tl idi. ikinci ellerdeki bu ateşe anlam vermek mümkün değil, bravoda max 40 a kadar çıkılır ötesi zarar diye düşünüyorum. bende 2 aydır bravo c4 308 bakıyorum. keşke iki ay önce denk gelen bravoyu kaçırmasaydım üstüne en az 8 bin tl koymuş görünüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.