Şimdi Ara

Seat Leon 1.2 TSI 100 Binde Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araç manuel. Değişeni yok. Sahibini tanıyorum temiz kullanan insanlar. Fiyatı piyasaya göre normal ne ucuz kaçıyor ne pahalı.

Ben bu aracı almak istiyorum ancak 100 binde olduğundan ötürü ne gibi masraflar açabilir?

120 binde triger değişiyor sanırım. Bunun dışında manuel araç olmasından ötürü pek bir masraf açmaz diye düşündüm fakat kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Yakıt ve performans konusunda videolar izledim, herkes memnun. Bununla ilgili problemim yok. Sadece 100 binde olan bir araç için yorumlarınızı rica ediyorum.

Ayrıca 1.2'lerin pek piyasası yok sanki. Satarken zorlanır mıyım sizce?

• Yok mu yorumu olan arkadaşlar. Yarın görüşeceğim o yüzden soruyorum.

• 2016 modelinin ilk sahibiyiz 70bin km civarında. Style paket ekstrası yok. Yaklaşık 2,5 sene ben kullandıktan sonra babama sattım ancak araçla hala ilgileniyorum.

Rutin bakımlar dışında hiç masraf yapmadık. Yağ eksiltme vs gibi bir durum hiç yaşanmadı. Motor 4 silindir, performans-yakıt-sağlamlık dengesi en yüksek motorlardandır. Emisyon ve maliyeti yüzünden üretimi sonlandı.

Ufak tefek trim sesleri vardır. Golf kadar iyi yalıtıma ve konfora sahip değil ancak onun bir tık altında. Bundan daha boş golf daha pahalıya satılıyordu, o yüzden bu durum gayet normal. Style pakette temel tüm donanımlar vardır, üzmez

Trigeri alır almaz değiştirmenizi öneririm. Kayış plastik olduğu için kmden ziyade yıl daha önemli. Araç kaç model ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masterap M kullanıcısına yanıt

Çok sağolun yorumunuz için.

2016 model araç.

• Manuel yerine otomatik araç bakın derim hocam, mutlaka bütçenize uygun otomatik bir araç vardır. Söylediğiniz gibi piyasası zayıfsa bir de manuel olunca iyice kötü olur, kaldı ki yıllar ilerledikçe manuele olan talep daha da azalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueSKYLINE -- 20 Ekim 2024; 18:16:22 >
  • Leon'u bilmem ama 1.2 tsi manuel ibiza vardı arkadaşımda 1 haftada satmıştı.

Bastın mı iyi kaçıyordu ben beğenmiştim dsg şanzıman olmadığı için kafa rahat olur.

• Aynı motoru Golf te kullandım 143 binde sattım. Üstelik Dsg idi. Kullanmayı bilene mükemmel ekonomik bir motordur. Yakıtta üzmez. Basarsan gider. Üstelik 130-140 kmh hızlarda bir çok araç gibi bağırmaz. Vw çok iyi iş çıkarmış. Neden sattım? Çünkü bagaj küçük kalıyordu. Edc kullanıyorum. Dsg yi çok arıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SEAT LEON 1.6 TDİ ALINIR MI?
    15 yıl önce açıldı
    Peugeot 3008 1.2 alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.2 motor bloğu oldukça sağlamdır araç temiz bakımlı ise tabiki alınır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sıfır aldığım 2016 model 1.2 tsi Manuel golf midline plus ı 2017 ocaktan beri kullanıyorum. 117000 binde rutin bakımları haricinde hiç masraf çıkartmadı, yağ eksilmesi,yakma vesaire olmadı. Şu aralar değiştirmeyi düşünmemin tek sebebi bagajın artık yetersiz gelmesi. Zaman zaman şikayetlerini gördüğümüz 3 silindirli 1.0 tsi lar gibi titreşim falan da yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2016-2018 yıllarından bazı tüketimlerimi bırakayım. Efsane tutumlu bir motordur, bunun yanında performans da sunar. Leonu bugün bu motorla satsalar almayı düşünürdüm. Şehir dışında tek depoyla 1000km+ yapıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 22 Ekim 2024; 0:30:55 >

1.2 güzel ama 1.4 her bakımdan daha güzel. 1.4 golf sahibi oldum. yokuşların kralı resmen 1.4

• beyinsis B kullanıcısına yanıt

1.4 fr vardı sanırım sadece, fiyatı yüksektir. Bir de çakala çukala düştü o araçlar. Fiyattan bağımsız benim sıralamamda da 1.4tsi yer alırdı ama f/p tarafında style 1.2tsi ağır basıyor

1.2 tsi polo için de bu tüketimler benzer olur mu?

• OmerOnur06 kullanıcısına yanıt

110hp polo yok bildiğim kadarıyla, yüksek hızlarda polo daha çok yakacaktır

• 1,2 tsi hangi serilerinde bilmiyorum ama bazılarında yağ eksiltme şikayetleri vardı, kullandığım araç 1,4 tsi 50 binde aldım güncel 5 yılda 92 bine geldi seneye 100 bin olur , bu km ler düzgün bakılan tsi motorlar için önemsiz sayılır, şanzıman manuel yazmışsınız, muhtemelen sadece bakımda servise gidersiniz, , onun haricinde masraf çıkartıcağını sanmam, triger zaten 120 binde değişiyor,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somet 16 -- 27 Ekim 2024; 23:1:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.