Şimdi Ara

1.2 TSI GOLF 7 ALINIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar maksimum 55 bin tl param var.1.2 tsi golf7 alınırmı bu paraya?

• Alınır
  • Alınır
  • Airapper A kullanıcısına yanıt
    deneyinimiz varmı kullandınızmı?performansını merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurius

deneyinimiz varmı kullandınızmı?performansını merak ediyorum
    1.4 tsi ler bütcemi 5 bin civarında aşıyor 1.2 motor iş görürmü bilmiyorum
  • Şu ayrintiyida atlamayin 1.4 tsi larda arka süspansiyonlar bağimsiz...
  • Comfortline ise alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

Comfortline ise alınır
    comfotline olanlarda var 55 bin tl civarı ama 60 binede 1.4 tsi de bulunabilir ama işte zaten kasa kasa 55 bin liram var.eğer 1.2 beni üzmeyecekse alıcam
  • Hocam genellikle şehir içi kullanacaksanız 1.2 iyidir ancak comfortline olursa. Üstte ki arkadaşında dediği gibi 1.4 de bağımsız süspansiyon farkı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpecTraceF33

Hocam genellikle şehir içi kullanacaksanız 1.2 iyidir ancak comfortline olursa. Üstte ki arkadaşında dediği gibi 1.4 de bağımsız süspansiyon farkı var
    bağımsızın farkı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurius

bağımsızın farkı nedir?

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=71256287&p=1
  • Eğer yol tutus szin icin hayati degilse 1.2 ile gayet rahat edersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Eğer yol tutus szin icin hayati degilse 1.2 ile gayet rahat edersiniz
    alınmaz.

Sıfır seat leon alınır o paraya.
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Sizin corolla dan iyi yol tutar hocam,bizzat ikisini de denedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertug0

Sizin corolla dan iyi yol tutar hocam,bizzat ikisini de denedim

Yeni corolla yol tutuş konusunda golften kötü değildir.
  • Bendeki 2012.yol tutusundan memnunum.dunlop lastik var üzerinde onunda katkisi buyuk diye dusunuyorum.golf focus seviyesinde olmasada standart kullaniciya yeter
  • quote:

Bendeki 2012.yol tutusundan memnunum.dunlop lastik var üzerinde onunda katkisi buyuk diye dusunuyorum.golf focus seviyesinde olmasada standart kullaniciya yeter

Hocam eski kasayla fazla yol yapmadım ama yeni kasa corolla torsiyonlu golften kesinlikle kötü değil. Ama millet daha yol tutuşun ne olduğunu tam bilmeden yorum yapıyor. Ha dersenizki golf daha kaliteli, daha konforlu o zaman anlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbayram

quote:

Bendeki 2012.yol tutusundan memnunum.dunlop lastik var üzerinde onunda katkisi buyuk diye dusunuyorum.golf focus seviyesinde olmasada standart kullaniciya yeter

Hocam eski kasayla fazla yol yapmadım ama yeni kasa corolla torsiyonlu golften kesinlikle kötü değil. Ama millet daha yol tutuşun ne olduğunu tam bilmeden yorum yapıyor. Ha dersenizki golf daha kaliteli, daha konforlu o zaman anlarım.

Alıntıları Göster
    alınır ama leon daha dolu olur o fiyata

• Golf alt kompakt sinifin en iyi otomobillerinden.kalite olarak corolladan ve auristen iyi.tsi de cok başarılı bir motor.yol tutus arayan kullanici icin focus daha uygun olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 5 Mart 2016; 23:22:27 >
  • quote:

Golf alt kompakt sinifin en iyi otomobillerinden.kalite olarak corolladan ve auristen iyi.tsi de cok başarılı bir motor.yol tutus arayan kullanici icin focus daha uygun olur.
    ne yol tutuşmuş zaten artık çoğu arabada esp var insan gibi giderseniz sıkıntı çıkaracak araç yok neredeyse
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.