Şimdi Ara

1.4 Egea Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar bir arkadaş için benzinli sıfır sedan araba bakıyoruz.
    Lpg takılmayacak az kullanılacağı için.

110-120 bin lira civarı daha iyi bir alternatif yok gibi.

Bu araç bayilerde bulunabiliyor mu şu an?

Kronik bir sorunu var mıdır?

Son olarak 2020 modellerde urban plus veya mirror arasında tam olarak ne gibi farklar var? 4 5 bin fazla verip mirror almaya değer mi?

Ayrıca yakın zamanda alan arkadaşlar varsa hangi bayiden kaç liraya aldıklarını yazabilirler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BPG2004 -- 11 Temmuz 2020; 10:40:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Zaten herkes senin gibi 6 tane aynı modelden alıyor ki bu fiyatı herkese versinler. Bence sen internet ortamlarında çok takılma, git işini gücünü yap ;)

İnsanlar şuanda urban plus 1.4 benzinli modele en ucuz 115, 116 fiyat alıyorlar ve en erken 2 ay sonra teslim. O günkü fiyatların ne olacağı da muamma.
  • Geçen hafta bugün Ankara Tanoto'dan beyaz Sedan Urban Plus için 117.000 TL'ye anlaştım hocam. Urban Plus'a ek olarak krom cam çıtası, fiat yol arkadaşım vs birkaç ekleme yapıldı. Ellerinde sadece Urban ve Urban Plus vardı. Kartaş'ta ise sadece HB Street vardı. Bunlar Temmuz sonunda teslim, Ağustos'ta teslim edilecek araçlar için baz donanımlara 3 bin TL civarı zam geleceği söylendi bana.
    Fiat Italia
    Fiat Egea Sedan - Donanım | Fiat
    https://otomobil.fiat.com.tr/fiat-egea-sedan/egea-sedan/donanim

Yukarıdaki linkten donanımları karşılaştırabilirsiniz ama ben Urban Plus'ın yeterince dolu donanıma sahip olduğunu düşünüyorum. Arkadaşınız gibi ben de çok kullanmayacağım için LPG taktırmayı düşünmüyorum ama bayi 5 bin TL fiyat verdi Landrenzo için.

Yağ yakma probleminden bahsediliyor sitede ama ona da herkes farklı bir şey söylüyor. Deneyip görmek lazım sanırım. Onun haricinde kronik bir problem duymadım.

• Alsın 0.9 turbo Symbol geçsin .

• quote:

Orijinalden alıntı: vasseikon

Geçen hafta bugün Ankara Tanoto'dan beyaz Sedan Urban Plus için 117.000 TL'ye anlaştım hocam. Urban Plus'a ek olarak krom cam çıtası, fiat yol arkadaşım vs birkaç ekleme yapıldı. Ellerinde sadece Urban ve Urban Plus vardı. Kartaş'ta ise sadece HB Street vardı. Bunlar Temmuz sonunda teslim, Ağustos'ta teslim edilecek araçlar için baz donanımlara 3 bin TL civarı zam geleceği söylendi bana.

Yukarıdaki linkten donanımları karşılaştırabilirsiniz ama ben Urban Plus'ın yeterince dolu donanıma sahip olduğunu düşünüyorum. Arkadaşınız gibi ben de çok kullanmayacağım için LPG taktırmayı düşünmüyorum ama bayi 5 bin TL fiyat verdi Landrenzo için.

Yağ yakma probleminden bahsediliyor sitede ama ona da herkes farklı bir şey söylüyor. Deneyip görmek lazım sanırım. Onun haricinde kronik bir problem duymadım.
    Öncelikle yorum için teşekkür ederim.

Siz alırken internet sitesindeki fiyat kaçtı hatırlıyor musunuz? Şu an sitede kampanyalı fiyat ile urban plus 115.900 gözüküyor.

Bayi size kaç lira fiyat verdi, indirim yaptı mı?

Biz İzmir'de bakıcaz umarım burda istediğimiz aracı bulabiliriz.

• BPG2004 kullanıcısına yanıt
    Fiyat sitede 115.900'du yine hocam. Direkt 117 soylediler ve hic dusmuyorlar soyledikleri fiyattan. Soyledigim aksesuarlari zorla ekliyorlar gibi bir sey aslinda. Bir de Temmuz MTV'yi onlar yatiriyor. 50 bine 2 yil 0.69 kredi var ayrica. Bu krediden de sadece damga vergisi kesintisi var. Bankada faiz daha dusuk ama onlar da sigorta falan derken 0.69'dan fazlaya geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vasseikon -- 11 Temmuz 2020; 12:24:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Fiyat sitede 115.900'du yine hocam. Direkt 117 soylediler ve hic dusmuyorlar soyledikleri fiyattan. Soyledigim aksesuarlari zorla ekliyorlar gibi bir sey aslinda. Bir de Temmuz MTV'yi onlar yatiriyor. 50 bine 2 yil 0.69 kredi var ayrica. Bu krediden de sadece damga vergisi kesintisi var. Bankada faiz daha dusuk ama onlar da sigorta falan derken 0.69'dan fazlaya geliyor.
    Anladım hocam çok teşekkür ederim.

Hayırlı olsuz kazasız belasız kullanın

• Alma. Çok net söylüyorum şubatta aldım halen kullanıyorum herşeyinden memnunum konfor rahat sürüş falan ama araba gitmiyor. Dün Erzurumdan Elazığa geldim. Yokuşlarda düşüyor 3. 4. vitese kadar indiğim yerler oldu resmen soğuttu arabadan kısaca. 1.6 Dizel 120 HP lik alınır ama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 3008 1.2 alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    1.3 multijet alınır mı ?
    geçen yıl açıldı
    Fiat 1.4 Punto Alınır mı ?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konfor, yalıtım ve yol tutuşu fiyatına göre çok başarılı. Şehir içi kullanım için 1.4 motor yeterli. Servis bakım ücretleri makul seviyede. Rampa olmayan düz yolların olduğu bir yerde yaşıyorum ortalama tüketimim 6.8 litre. İstanbul'da yaşayanlar 8-9 litreleri gördüklerini söylüyorlar. Atmosferik motor olduğu için devirli kullanmanız lazım. Fakat performans istiyorsanız ve aradaki fiyat farkını ödeyebiliyorsanız bende 1.6 dizel motoru tavsiye ederim.

Edit: Mirror için bayiler üretim olmadığını söyleyip sıraya yazmıyorlar ama bulursanız kesinlikle farka değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skayn -- 11 Temmuz 2020; 15:26:44 >
  • quote:

Geçen hafta bugün Ankara Tanoto'dan beyaz Sedan Urban Plus için 117.000 TL'ye anlaştım hocam. Urban Plus'a ek olarak krom cam çıtası, fiat yol arkadaşım vs birkaç ekleme yapıldı. Ellerinde sadece Urban ve Urban Plus vardı. Kartaş'ta ise sadece HB Street vardı. Bunlar Temmuz sonunda teslim, Ağustos'ta teslim edilecek araçlar için baz donanımlara 3 bin TL civarı zam geleceği söylendi bana.

dk.Hocam selam rahatsiz ediyotum fiat egea mesajiniza istinaden bisey sorabilir miyim? Ben de istanbul gulanlar da 115 bintl den anlastim teslim tarihi haftaya netlesecekmis. Elimde 35 bin nakit var ustune direk ihtiyac kredisi cekmeyi dusunuyorum. Sizin bankada faiz dusuk ama masraflarla 0.69 a geloyor yine dediginiz kismi anlayamadim da? Bana kamu bankasiyla anlasmamiz 2 yil 50 bin ye kadar dendi ben simdi kamu bankasina gidip 0.49 dan 60 ay kredi cekebilir miyim yani? Oyleyse benim icin cok iyi olur 0.9 dan asagi ihtiyac kredisi yok su anda?

• quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Konfor, yalıtım ve yol tutuşu fiyatına göre çok başarılı. Şehir içi kullanım için 1.4 motor yeterli. Servis bakım ücretleri makul seviyede. Rampa olmayan düz yolların olduğu bir yerde yaşıyorum ortalama tüketimim 6.8 litre. İstanbul'da yaşayanlar 8-9 litreleri gördüklerini söylüyorlar. Atmosferik motor olduğu için devirli kullanmanız lazım. Fakat performans istiyorsanız ve aradaki fiyat farkını ödeyebiliyorsanız bende 1.6 dizel motoru tavsiye ederim.

Edit: Mirror için bayiler üretim olmadığını söyleyip sıraya yazmıyorlar ama bulursanız kesinlikle farka değer.
    Aslında mirror hoş duruyordu onu beğendik.
    Yani bayide varsa anca öyle mi mirror paket alabiliriz?

Veya mirror jantlarını, cam çıtalarını falan opsiyon olarak alabiliyor muyuz acaba?

• EzoBride kullanıcısına yanıt
    1.3 ile 1.4 arasinda bile 0 fiyati olarak 35.000 tl fark varken sirf vites dusuyorsunuz diye 1.6 alabilirsiniz. Para sizin sonuçta satip 1.6 alin.

• BPG2004 kullanıcısına yanıt
    Alsanız bile urban-mirror paket fiyatıyla aynı farka mal olur ama diğer özellikler eklenmez mirror Egea için en mantıklı donanım ama çok yoğun talep olduğu için bayiler sıraya bile yazmıyor siz arayın gün veren olursa kaçırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skayn -- 11 Temmuz 2020; 23:23:10 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşım kullanıyor 2019 egea var valla araba gayet güzel bende dedim yağ muhabbetini yeni araba yağ yakar parçalar alısana kadar dedi normal dedi alıstıktan sonra yakmaz dedi adam gayet memnun hergün cayır cayır geziyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Alsanız bile urban-mirror paket fiyatıyla aynı farka mal olur ama diğer özellikler eklenmez mirror Egea için en mantıklı donanım ama çok yoğun talep olduğu için bayiler sıraya bile yazmıyor siz arayın gün veren olursa kaçırmayın.
    Teşekkür ederim. Arkadaş gitmiş dün İzmir'de bir bayi 150 kişi sıra var demiş.
    Artık diğer bayiler ve çevre illere bakacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetuck

Arkadaşım kullanıyor 2019 egea var valla araba gayet güzel bende dedim yağ muhabbetini yeni araba yağ yakar parçalar alısana kadar dedi normal dedi alıstıktan sonra yakmaz dedi adam gayet memnun hergün cayır cayır geziyor
    Evet biz de beğendik. Şu şartlarda daha iyi sıfır araç yok gibi. Özellikle mirror paket kırmızı renk çok güzel duruyor

• yag yakar
    vergisi yüksek mtv
    turbosuz motor verimsiz
    boşu tam boş takır tukur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetuck

Arkadaşım kullanıyor 2019 egea var valla araba gayet güzel bende dedim yağ muhabbetini yeni araba yağ yakar parçalar alısana kadar dedi normal dedi alıstıktan sonra yakmaz dedi adam gayet memnun hergün cayır cayır geziyor
    Araba yeni alindi mi yag yakar muhabbeti dogru degil hocam. Yeni aldigim turbo benzinli araclar bile yag eksiltmedi. Bu motorda bir sorun var. Benim de arkadasim gecen sene 5000 km de 2018 modelini almisti. Yillik bakima girmeden once yag cubugunda cizginin altina dustugunu soyledi. Gerci hala kullaniyor lpg de yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

yag yakar
    vergisi yüksek mtv
    turbosuz motor verimsiz
    boşu tam boş takır tukur.
    Boş paket almayacagız zaten.

Varsa 115 bine daha iyi bir öneriniz ona bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: BPG2004

Boş paket almayacagız zaten.

Varsa 115 bine daha iyi bir öneriniz ona bakalım

Alıntıları Göster
    115 bine bu kalitesizlik
    Okan Özkanyoutube
    Fiat Egea Direksiyondaki Logo değişimi
    https://www.youtube.com/watch?v=zqoI2rbd2KE

ben biraz model düşürüp jetta bakarım.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.