Şimdi Ara

1.4 Egea Alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiatın genel olarak alınmaması gerektiğini düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016 model 1.2 hyundai i20 VS
    sıfır 1.4 fire egea sedan
    Hangisi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rickrick

2016 model 1.2 hyundai i20 VS
    sıfır 1.4 fire egea sedan
    Hangisi?
    i20 daha kaliteli bir araç ama içi dar. kişisel tercih meselesi bu noktada. ben o kadar dar bir araç istemezdim düşük kalitesine rağmen egea alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

115 bine bu kalitesizlik
    https://www.youtube.com/watch?v=zqoI2rbd2KE

ben biraz model düşürüp jetta bakarım.

Alıntıları Göster
    iyide ucuz araba yok ki artık.
    dacia bile ilk çıktığı yıllarda 40 bin liradan satılıyordu şimdi 200 bin liraya dayanmış fiyatları.
    ikinci el 200 bin km'yi devirmiş arabalara bile 100 bin liraya yakın para istiyorlar.

Sıfır araba almak isteyenler için en mantıklı seçim egea.

• Açıkcası bizimde niyetimiz var 1.4 fire motor Urban Plus paketi için. Bayileri geçen hafta arayıp sormuştum Fiat faiz kampanyasına sadece 0,69 ve 24 ay 50.000TL olarak katılmış bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sssemih24

iyide ucuz araba yok ki artık.
    dacia bile ilk çıktığı yıllarda 40 bin liradan satılıyordu şimdi 200 bin liraya dayanmış fiyatları.
    ikinci el 200 bin km'yi devirmiş arabalara bile 100 bin liraya yakın para istiyorlar.

Sıfır araba almak isteyenler için en mantıklı seçim egea.

Alıntıları Göster
    sw modeline bakmıştım, çok fena plastik kokuyordu. genzim yandı resmen, hayatımda hiç böyle bir şey görmedim . ama fiyatlar da malum focus a 260 bin istiyorlar bazı modelleri 2000 model gibi torsiyonlu falan. araba işi iyice rezillik oldu ülkede.

• OXMOXTOX O kullanıcısına yanıt
    Motorda sorun falan yok. Yağ yakmıyor, bahsettikleri eksilmenin sebebi içinde gelen ve değişimlerde serviste konan ucuz opar marka yağın yüksek sıcaklıkta buharlaşmasından dolayı. Castrol motul vs kullanıldığında eksilme yok. 1.4 motorun toplam yağ hacmi 2,9 tl. (Emsal araçların motorları 4-5 lt arası yağ alıyor.) Yağ çubuğunda kalmamasının sebebi min max arası 200 ml. Eksiliyor dedikleri de zaten 200-300 ml. Ben 30 bin km dir kullanıyorum bu yöntemle hiç eksilme olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: adk80

Motorda sorun falan yok. Yağ yakmıyor, bahsettikleri eksilmenin sebebi içinde gelen ve değişimlerde serviste konan ucuz opar marka yağın yüksek sıcaklıkta buharlaşmasından dolayı. Castrol motul vs kullanıldığında eksilme yok. 1.4 motorun toplam yağ hacmi 2,9 tl. (Emsal araçların motorları 4-5 lt arası yağ alıyor.) Yağ çubuğunda kalmamasının sebebi min max arası 200 ml. Eksiliyor dedikleri de zaten 200-300 ml. Ben 30 bin km dir kullanıyorum bu yöntemle hiç eksilme olmadı.
    Anladim. Yalniz firmada da is yok. Bu kadar kalitesiz bir yag neden kullaniyorsun diye dusunur insan.

• quote:

Orijinalden alıntı: BPG2004

Evet biz de beğendik. Şu şartlarda daha iyi sıfır araç yok gibi. Özellikle mirror paket kırmızı renk çok güzel duruyor

Alıntıları Göster
    Hocam konudaki tüm mesajları okumak için gelmiştim. Zira ben de 1,4 Motor Mirror paket için yazıldım. Ağustos sonu ya da Eylül ayı gibi arabanın geleceğini söylediler.

Ama mesajınızda renk meselesi dikkatimi çekti... Mirror paketlerde sadece Beyaz ve Lacivert renk üretimi olduğu söylenmişti... Araştırdım ve hakikaten de öyleymiş. Yanılıyor olmayasınız?..

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Gitmeyen ve deli gibi yakan araçla 2 yılda 20.000 km yi geçtim.Şehir içinde 36 km/sa ortalama hızla 7.1 litre yakıt yakıyor.Şehir dışında Çoğunlukla Ankara-İstanbul otoyolundan giderim.120 km/sa - 130 km/sa hızlarla 5.2 litre yakıt yakıyor.Araçta LPG sistemi olduğundan dolayı yakıt giderleri fazla değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G1903K

Hocam konudaki tüm mesajları okumak için gelmiştim. Zira ben de 1,4 Motor Mirror paket için yazıldım. Ağustos sonu ya da Eylül ayı gibi arabanın geleceğini söylediler.

Ama mesajınızda renk meselesi dikkatimi çekti... Mirror paketlerde sadece Beyaz ve Lacivert renk üretimi olduğu söylenmişti... Araştırdım ve hakikaten de öyleymiş. Yanılıyor olmayasınız?..

Alıntıları Göster
    Biz sıraya yazılmadık henüz.

Bahsettigim rengi de yollarda görüp beğendik. Bayilerde değil. Belki 2019 model falandır gördüğümüz araçlar. Yarın bayiyle konuşmaya gideceğiz tekrar. Bakalım ne diyecekler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

123'e değil multijeti 1.4 urbanı alamıyorsun neredeyse. Her aracı o günkü şartlarda değerlendirin

• sssemih24 kullanıcısına yanıt
    Solenza dönemini bilmiyorum ama Logan 20-21 bin lira civarlarından çıktı

• OXMOXTOX O kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. Tek sebebi maliyet. Egea’nın yetkili servisteKi ilk bakımı 480 tl, Renault megane 4 ün ilk bakımı 1000 tl tuttu.

Atmosferik düşmanlığın ayyuka çıkmış artık, adam yaktığı yakıtı söylüyor, o kadar yakmıyor diyorsun. 36 km hıza şehirler arasi diyorsun... Hakkaten boşver, kendine zarar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.