Şimdi Ara

1.4 Egea Alınır mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ''Kendini kandırıyorsun.'' nedir arkadaşım?Bu benim hergün işe gidip geldiğim araba.Her yakıt aldığımda gidilen kilometreye kadar yakıtın hesabını tuttuğum araba.Bu arada ''Bagajda yer kaplıyor.'' demişsin ama bagajın içinde ilkyardım çantası,yangın tüpü ve lastik tamir kitinden başka bir şey yok.Lpg tankı stepne havuzunda bulunuyor.Motor olarak turbo dizel ya da turbo benzinli gibi hızlıca hızlanmıyor.

Megane kalite olarak,güç olarak her türlü daha iyi bir araç.Hızlanma sürelerini karşılaştırırsak:

Megane 1,3 tce 0-100 km hızlanması 9,7 saniye

Egea 1.4 fire 0-100 km hızlanması 11,5 saniye (1,8 saniye) daha yavaş.

Bana Egea'nın artısı nedir dersen:

Bagajı ve içi geniş,bakım maliyetleri düşük,tamiri kolay,Lpgye uyumlu ve sessiz bir motor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magneetic -- 15 Temmuz 2020; 18:42:4 >

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Zaten herkes senin gibi 6 tane aynı modelden alıyor ki bu fiyatı herkese versinler. Bence sen internet ortamlarında çok takılma, git işini gücünü yap ;)

İnsanlar şuanda urban plus 1.4 benzinli modele en ucuz 115, 116 fiyat alıyorlar ve en erken 2 ay sonra teslim. O günkü fiyatların ne olacağı da muamma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almak isteyenlere yakıt kullanımı ile ilgili bilgi vereyim.

Tam bir sene önce bakım yaptırmıştım. Trip b'yi ozaman sıfırladım ve hiç ellemedim. Bu bir sene içerisinde yaklaşık 13 bin km yol yaptım. Bunun 4 bin km'si uzun yol, kalan 9 bin km'si şehiriçi. Yol bilgisayarı 8.6 litre ortalama gösteriyor. Şehir içindeki güzergahımda (yokuş ve trafik var) dizel arabalarda da az yakmadım. En iyi 7 - 7.5 arası yakmıştım çok az yakan aveo ile. Dizel 1.3 linea ile 9, hyundai i30 ile 9.5 - 10 yakıyordum. Şehir içi ortalama hızım sanırım 18 19 km/s civarında.

Aracımda lpg var ve 8 9 aydır fuelio ile kayıt tutuyorum. Lpg giderlerimi de bilgi vermesi açısından işlem yapmadan sizle paylaşayım. Ona göre ne yaktığına karar verirsiniz bu resimde yer alan rakamlar yüzde 90 şehiriçi. Üstteki şehirlerarası yolculuk sıfırladıktan hemen sonra yaz tatilinde yapılmıştı. Uzun yolda 5.8 civarı yakıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

1.4 Egea Alınır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.