Şimdi Ara

1.2 TSI GOLF 7 ALINIR MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yol tutus hastasi olan pulsar i beklesin. Hatta forumda focus ile karsilastirmasi bile var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Performansı iyidir. 0-100'ü 9.9 sn zaten.

Son hız olarak 210 km/h görmüştüm. Daha da gitmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 41gokhan41

ne yol tutuşmuş zaten artık çoğu arabada esp var insan gibi giderseniz sıkıntı çıkaracak araç yok neredeyse

Kullandığımız araçların çoğu zaten standart aile aracı, tabi otomobili sadece A noktasından B noktasına gitmek için kullanıyorsanız yol tutuşta çok önemli değil. Ama yeri gelir yol tutuş çok önemli olabilir. Neyse şunuda belirteyim ESP yol tutuşu artırmaz, sadece araç kayma eğilimi (olması gerekenden farklı bir durum) algılarsa müdehale ederek aracı yola sokmaya çalışır.

• bayide test sürüşü yapın. golf olmazsa jetta'da olabilir test için.

çok bir performans beklentiniz yoksa tatmin eder ama her ışıktan fırlayarak kalkan, sol şeritten yardıran bir insanız size gelmez.

210 falan nasıl gördü millet bilmiyorum ama ben 1.4tsi ile 210 görmedim daha. Reel kullanımda 1.4tsi 180'den sonra gıdım gıdım hızlanıyor. 200 üzeri falan için sağlam düzlük veya eğim falan lazım.

• Güzel alınır.
  • BenGiDeR B kullanıcısına yanıt
    1.4 TSI 122 Golf arkadaşımda var 2 kişi rahat 200 geçtik hocam siz kıyamamışsınız galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    1.2 tsi 90hp lik Polo bile fabrika verisinde 184km/h son hiz yaziyor egimle birlikte 205 yapanlar var.

Kaldi ki Golf ayni motor temelinde olsada cok rahat 200 leri gorecek.

Daha once kullandigim 1.2 105 lik Jetta ile 199 limitinde uzun sure seyahat edebiliyordum. Ozetle gaza asilin biraz.

• Şu fındık motorları fazla sıkıştırmayalım bence. Abuk zubuk ariza çıkarmasın sonra, ikinci eli falan düser olmaz

• 1.2 tsi güzel gidiyor. hiç zorlamadan 200 km hızı görebilirsiniz. yalıtım olarak süper, yol sesi yok denilebilir. uzun yolda 2.0 dizel harici yemeyeceği araç yok, ara hızlanmalar oldukça tatmin edici. çekiş olarak 6. viteste bile istekli gidiyor.

yakıt olarak aracımız 3500 km'de 6.2 litre ortalaması var.

comfortline almanızı tavsiye ederim. koltukları sis farı 16. inç jant olarak dolu geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 6 Mart 2016; 1:43:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: supremum01

1.2 tsi 90hp lik Polo bile fabrika verisinde 184km/h son hiz yaziyor egimle birlikte 205 yapanlar var.

Kaldi ki Golf ayni motor temelinde olsada cok rahat 200 leri gorecek.

Daha once kullandigim 1.2 105 lik Jetta ile 199 limitinde uzun sure seyahat edebiliyordum. Ozetle gaza asilin biraz.

gaza asılmakla bir ilgisi yok. gaza yarım basarak 200'e çıkacak hali yok zaten.

200'ü görebilir görmesine ama kaç saniyede görür kaç yolda görür benim için önemlisi o. Sonuçta önünüze mutlaka birileri çıkıyor ve frene basıyorsunuz ya da viraj geliyor ve frene basıyorsunuz. işte o aralarda hangi süratlere rahat çıkabildiğime bakıyorum ben. Yoksa kırk yılda bir bomboş upuzun düzlük bulup gördüğüm hızın bir anlamı yok benim açımdan. Bu değerde 1.4tsi golf için 180 hadi bilemedin 190 benim için.

Turkiye'de dediginiz esnekligi tatmis cok insan oldugunu sanmiyorum. Kim 2.0 ustu araca binebiliyor vergi yuzunden? Dediginiz esnekligi sonuna kadar hissedip tatmin olmak icin en az 2.0 turbo veya 3.0 atmosferik ve yukarisi araclara binmek lazim.

Samimi gelmiyor bu tarz aciklamalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: supremum01

Turkiye'de dediginiz esnekligi tatmis cok insan oldugunu sanmiyorum. Kim 2.0 ustu araca binebiliyor vergi yuzunden? Dediginiz esnekligi sonuna kadar hissedip tatmin olmak icin en az 2.0 turbo veya 3.0 atmosferik ve yukarisi araclara binmek lazim.

Samimi gelmiyor bu tarz aciklamalar.

bunun için 2.0 turbo araca gerek yok. 1.4tsi 160hp, 1.6thp 170hp gibi motorlarda yeterince farklı yürüyor. 2.0 turbo araçlar zaten 250+hp onlar klasman dışında.

ben 1.2 tsi yürümüyor, 1.4tsi gitmiyor falan demiyorum ki zaten kendimde 1.4tsi 125hp kullanıyorum. Gayet yeterli yürüyorlar. Çok rahat 200'ü görüyor, 210 yapıyor kısmına katılmadığımı söylüyorum. Bu motorlar bu amaçlar için tasarlanmış değiller zaten. 1.4tsi için örneğin 140'a kadar esneklik süper, 180'e kadar yeterli. 180 sonrası işte gitgide boş düzlük olsasa denesem modunda oluyor.

• Dün teslim aldım aracı, 1.2 manuel comfortline, istanbul-kocaeli yaptım.Köprü trafiği sonrası açıktı yol ortalama 5.3 gösterdi.Performans olarak da yeterli, 1.4 olacaksa da 150 lik olsun zaten, 125 lik için ben 1.4 almadım şahsen.Arkası bağımsız olması da çok abartılıyor gibi geldi...
  • 1.2 TSI 90 HP DSG Polo ile 206 km/h ;

1.2 TSI 110 HP Manuel Golf ile 208 km/h ;

1.4 TSI 125 HP Manuel Passat ile 225 km/h ;

1.2 TSI 105 HP DSG Jetta ile 199 km/h (Limitör olmasa daha da gider ) ;

Hızlara ulaştım. İnanmayanlara SS atılır.

• 2013ünü (metalik siyah+cruise control ) 51e satmıştım.
  • 1.2 turbolu motoru 1.6 atmosferiklere bile degismem. Alt devirlerdeki canliligi, yakit ekonomisiyle gayet tatminkar. Dersen ki ben yilda 20 bin km ve uzeri yaparim butcem bu ve dizel alamam iste o zaman atmosferik civic corolla auris alir mecburiyetten lpg takarim. (Eski aracimi da lpg yuzunden satmistim)

• ozgurs59 O kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam tavsiye ediyorsun yani 1.2 tsi yi
  • genel kanı 1.2 tsi alınır sonuç bu çıkıyor :)
  • Bir buçuk senedir kullanıyorum ağırlıklı şehir içi yazın şehirler arası. Şu zamana kadar neden 1.4 almadım diye hayıflanmadım normal kullanımda kesinlikle tatmin eder fakat performans beklentiniz yüksekse bilmiyorum. Senede 15.000 Km yapıyorum şehir içi şehir dışı karışık yakıt tüketimim 6.5 litre
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.