< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wanpo -- 23 Eylül 2020; 18:23:4 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wanpo -- 23 Eylül 2020; 18:23:4 > |
En ucuz 0km golf ile arasında 70.000₺
En ucuz 0km 308 ile arasında 90.000₺ para var. Fiyatını haketmiyor dediğin araba bu araçlardan ortalama 80.000₺ daha uygun. Ne kadar daha uygun olması lazım. Bu araçlar 220-230 a satılırken uygun olması için 1.3 multijet egeanın 100 binden mi satılması lazım? |
Öncelikle hayırlı olsun.
Ayrı olarak bu aracın rakibi c-elysee,301,Symbol filan değil. Onlar ilk Linea kadar olsunlar. Egea C sınıfı F/P aracıdır. |
Hayırlı olsun.
Symbol, c-else ve 301 gibi araçlardan daha kaliteli bir araç. İç donanım olarak daha güzel, konsolda yumuşak plastik kullanılması bile güzel. 1.3 mj2 yi 1 yıldan uzun bir süredir kullanıyorum, karma yakıt durumumuz 5.5 lt. Uzun yolda rampada bayılma yapmıyor ama hızlanması biraz uzun sürüyor. Araca alıştıktan sonra hiç bir problem kalmaz. |
Benim bu arabayı anlatırken en çok kullandığım kelime "Yeterli" oldu.
1.6 Multijet haricindeki motorlar "Yeterli" Konfor "Yeterli" yol tutuş "Yeterli" işte genişlik gayet güzel donanım gene yeterli. Genel olarak yeterli bir araba. Parasını da düşününce C sınıfı arabayı B sınıfından ucuza alıyorsunuz. Bırakın da kalite düşük kalsın. 1.4 95 beygir hız sabitleyicili, dijital klimalı, tablet ekranlı Egea parasına arka camları çevirmeli 72 beygir Clio alabiliyorsunuz mesela. Bomboş kolçaksız, manuel klimalı, plastik direksiyonlu, teneke jantlı, sis farsız benzinli manuel Megane 4 parasına adaptif hız sabitleyicili, dijital klimalı, tablet ekranlı, yağmur / far sensörlü 1.6 dizel otomatik Egea alıyorsunuz. Eh bir şeylerden de kısılacak illa ki ama seviye hiç bir zaman ortanın altına düşmüyor. Hep "Yeterli" seviyesinde kalıyor. |
Arkadaş Egea alan bir adam niye vw düşmanı olsun. Vw daha iyi bir araba kimse aksini iddia etmiyor ki. Sıkıntı egeayı şımarıklık derecesinde eleştirenlerde. Yok çöpmüşte şuymuşta buymuşta. Bizde kullandık focus golf corolla. Bu arabaların yanında bir veya iki tık alt kalite derim.Fiyat performans olarak paranız bu arabalara yetmiyorsa egea alınabilir derim ki ben o şekilde egea aldım. Paramız olsa bizde biliriz golfü focusu almaya. Ha tutupta egea ya bunların yanında çöp demek linea nın aynısı demek işin şımarıklığa oluyor. Kimse kusura bakmasın.
|
c elysse, 301 ve symbole hiç binmediniz herhalde. Bu saydığınız araçlar egeanın yanından bile geçemez.
|
Ya hocam insanlar övmeyip napsin artık erişebildikleri 2-3 araçtan biri oldu Egea.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|