Şimdi Ara

Peugeot Bipper 1.4 HDI Comfort Plus ------VS------ Citroen Nemo 1.4 HDİ Plus ?????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
11.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler uzun süren araştırmalarım sonucu bu 2 araç arasında kaldım bir türlü karar veremiyorum.Kararı size bırakıyorum atış serbest :)

(dipnot: Araçları 2.el olarak almayı düşünüyorum ama polsanın her ay yaptığı araç kampayasıyla bipperın 0 ını uygun fiyatada alabilirim)

Peugeot Bipper 1.4 HDI Comfort Plus ------VS------  Citroen Nemo 1.4 HDİ Plus     ?????????

VS
     Peugeot Bipper 1.4 HDI Comfort Plus ------VS------  Citroen Nemo 1.4 HDİ Plus     ?????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamamen Hayal Ürünüdür -- 14 Ekim 2011; 22:40:57 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Peugeot Bipper 1.4 HDI Comfort Plus vs. Citroën Nemo 1.4 HDI Plus

Peugeot Bipper 1.4 HDI Comfort Plus ve Citroën Nemo 1.4 HDI Plus, bütçe dostu ticari araçlar pazarındaki popüler seçeneklerdir. Her ikisi de kompakt boyutları, yakıt verimliliği ve çok yönlülükleri ile bilinir. Ancak bu iki model arasında birkaç önemli fark bulunmaktadır.

Paket Sıralaması

Peugeot Bipper, Access, Active, Comfort ve Comfort Plus olmak üzere dört farklı paket seçeneği sunarken, Citroën Nemo yalnızca üç pakete sahiptir: Attraction, Comfort ve Business.

Bipper Comfort ile Comfort Plus Arasındaki Fark

Bipper Comfort paketi, elektrikli pencereler, merkezi kilit ve klima gibi temel özellikleri sunar. Comfort Plus paketi ise ek olarak park sensörleri, yol bilgisayarı ve Bluetooth bağlantısı gibi daha fazla özelliğe sahiptir.

1.4 HDI Comfort Plus

Peugeot Bipper 1.4 HDI Comfort Plus, 75 beygir güç ve 230 Nm tork üreten 1.4 litrelik dizel motora sahiptir. Yakıt tüketimi ortalama 100 kilometrede 4,5 litredir.

1.4 HDI Yorumları

Bipper 1.4 HDI motor, kullanıcılar tarafından güvenilirliği, yakıt verimliliği ve düşük bakım maliyetleri nedeniyle övülmektedir.

En Full Modeli

Peugeot Bipper'ın en üst paketi Comfort Plus'tır ve en fazla özelliği sunar.

Full Paket Hangisi

Citroën Nemo'nun full paketi Business'tır ve Comfort Plus paketine benzer özelliklere sahiptir.

1.4 HDI Comfort Plus Nasıl

Peugeot Bipper 1.4 HDI Comfort Plus, hem ticari hem de kişisel kullanım için pratik ve ekonomik bir seçenektir. Kompakt boyutları şehir içi sürüşler için idealdir ve geniş kargo alanı, çeşitli yükleri taşımak için yeterlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • herşeyiyle aynı araç yazı tura at al. polis sandığının kampanyası sadece peugeot için geçerli cıtroen yok demi birde eğer pek fark yoksa sıfırnı al dizelin ikici eliyle uğraşma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speed_ylc -- 14 Ekim 2011; 22:53:40 >
  • Bunları alacağına, motor hariç birebir aynı olan Fiorino al. Hem düşük vergi dilimine girersin, hem daha güçlü ve uzun ömürlü bir motora sahip olursun, hem de servislerde gereksiz yere öpülmezsin.
  • Esp li olan versiyonu alin fiorino da var
  • ikisi için ne kadar fiyat aldınızı söylerseniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamamen Hayal Ürünüdür

Beyler uzun süren araştırmalarım sonucu bu 2 araç arasında kaldım bir türlü karar veremiyorum.Kararı size bırakıyorum atış serbest :)

(dipnot: Araçları 2.el olarak almayı düşünüyorum ama polsanın her ay yaptığı araç kampayasıyla bipperın 0 ını uygun fiyatada alabilirim)

VS

hangisini ucuza kapıyorsan onu aL....
    ben de nemo var. memnunuz şimdilik...

• ikisi arasında fark yok. hangisi daha ucuza geliyosa onu alın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sürüş testlerinde S virajda nemo 2 salvo bi takla atıyo beyler g.tü başı oynuyo bu aracın peugeot da karar verdim polsanın bidahaki kampansayında peugeot alıcam.Evet asıl meseleye gelelim.Partner tepee mi, Bipper Comfortmu :D ...
  • A'dan Z2ye aynı civataları dahil birbirine uyan iki araç hangisini uygun fiyata alabılıyorsanız onu alın .

Tepee mi bipper mı sorusuna ise kesinlikle Partner Tepee çok ciddi fark var iki araç arasında

İmkanlar el verıyorsa Bence Bipper'a bakmayın vbile direk Partner alın
  • ikinci el 2010 model bipper aldım. Daha 3 ay bişi oldu iş amaçlı kullanıyorum. Tatilde uzun yola çıktım. 400 tl ye 2500 km nin üzerinde yol yaptım . mazotun şu an fiyatı 3,76 tl Daha çok uzun yol yaptım. Kaldığım şehirlerde şehiriçi de gezdim . 90 ila 140 km arası hız .
  • Konu hort ancak 1.3 multijet motorlu fiorino tercih edilmeli. 1.4 motor başarısız bir motor. Peugeot ve citroen de zaten bipper ve nemoda o motoru bırakıp 1.3 olanı kullanmaya başladı.
  • Hangisi daha ucuzsa onu al ikisi aynı zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.