Bundan 2 ay kadar önce başlıkta adı yazan aracı aldım, araç şehir içi kullanımda(kısa mesafe ve sıkışık trafikte) ortalama 60 kr yakıyor. Yol bilgisayarında ki değer de [ 12.1 lt/100 ] budur.Bu yakıt miktarı bana çok fazla geldi.Peugeot kullanan arkadaşlar yakıt tüketim değerlerini paylaşırlarsa sevinirim.
Saygılar..
quote:
Orijinalden alıntı: KagaN Alp
Değerli Arkadaşlar;
Bundan 2 ay kadar önce başlıkta adı yazan aracı aldım, araç şehir içi kullanımda(kısa mesafe ve sıkışık trafikte) ortalama 60 kr yakıyor. Yol bilgisayarında ki değer de [ 12.1 lt/100 ] budur.Bu yakıt miktarı bana çok fazla geldi.Peugeot kullanan arkadaşlar yakıt tüketim değerlerini paylaşırlarsa sevinirim.
Saygılar..
selam, aracın 1.4 olduğuna eminmisin :) benimki 1,6 bva araç ve 10,7 iken sizinki nasıl düz viteste 12,1 oluyor anlamadım. Bence bi filtrelerinizi değiştirin, baskı balata bitiyo olabilir ona da bir bakın derim. Çok bence bu yakıt ortalaması.. hoşçakalın
benim aracım da otm 1,6 akıcı tarfikte ortalama 8,8 LT yakıyor (sakin kullanımla)
aracının motor ya da şanzumanda bir problemin var belli uzman olmaya gerek yok.
acilen bir servise git istanbul daysan tavsiyem maslak Paris oto
quote:
Orijinalden alıntı: mauvais
benim aracım da otm 1,6 akıcı tarfikte ortalama 8,8 LT yakıyor (sakin kullanımla)
merhaba sizin araç nasıl oluyoda 8.8 L yakıyor anlamadım.. kaç model aracınız acaba bendeki XR 2003 180 binde şuanda lpg li .. sizinki nasıl . hoşçakalın
benim aracım var ve 4 senedir kullanıyorum şehir içi 8-9 lt arası, şehir dışı ise 6 lt civarı bir yakıt tüketimi var. 12 lt bana biraz fazla gibi geldi
quote:
Orijinalden alıntı: ismail0307
quote:
Orijinalden alıntı: mauvais
merhaba sizin araç nasıl oluyoda 8.8 L yakıyor anlamadım.. kaç model aracınız acaba bendeki XR 2003 180 binde şuanda lpg li .. sizinki nasıl . hoşçakalın
aracı sattım gerçi ama;
yukarıda da belirttiğim gibi sakin kullanımla, çok asılmadan, dur kalkı az yolda elde ettiğim rakam bu, araç 2004 1.6 xt premium 85 bin km idi, uzun yolda Bursa ya giderken de 80-100 km hızla 6,5 lt yakmıştı daha önce de düz viteslisi vardı yine 2004 xt 60 bin km, aynı güzergah da 7,8-8 Lt arası yakıyordu.
Ya arkadaşlar bendede 2004 xt 1.6 var ama benim yol bilgisayarımda tüketim bilgileri gözükmüyor..Eskiden gözüküyordu ama ses seviyesi gözükmüyor diye servise gitti,serviste ses seviyesi olmuş ama ne yaptıysam tüketim ekranını bulamadım..Silgeç kolunun ucundan ulaşamıyorum..EKran hep aynı sabit..Ne yapmam lazım??
Ya arkadaşlar bendede 2004 xt 1.6 var ama benim yol bilgisayarımda tüketim bilgileri gözükmüyor..Eskiden gözüküyordu ama ses seviyesi gözükmüyor diye servise gitti,serviste ses seviyesi olmuş ama ne yaptıysam tüketim ekranını bulamadım..Silgeç kolunun ucundan ulaşamıyorum..EKran hep aynı sabit..Ne yapmam lazım??
yazılım ile alakalı bence, götürün tekrar servise ve bunu düzeltin diyin yarım saat çekmeden düzelecektir.. benim aracım xr halilen yol bilgisayarı yoktu, sinyal kolunu değiştirdim en dolusunu alımca yazılımla yol bilgisayarım oldu :) birde bişiy daha sorayım size sadece ses olayımı çalışıyor? radyoyu açınca nasıl tepki veriyor ekran... yada tarihi gösteriyormu acaba... siz yazılımı güncelleyin bence yada adamlara diyinki kardeşim ben size teslim ederken böyle değildi adam gibi yapın diyin olsun bitsin.. hoşçakalın
Radyo frekansı,tarih,saat ve volume ayarları gözüküyor..ama anlık tüketim vs gözükmüyor.bencede yazılımla ilgili sorun..Bu arada senin araba lpg'li galiba..Lpg ile herhangi sıkıntı yaşadınmı? Benimki triptronik acaba lpg taktırsam vites atarken filan sorun yaşarmıyım?Ayrıca çekiş olarak birşey farkediyormu??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme