Şimdi Ara

Opel Astra Classic III 1.4 Easytronic (Essentia Konfor Paketi) vs. Ford Fiesta 1.4 A/T Titanium Pk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
10.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Opel Astra Classic III 1.4 Easytronic 90 hp (Essentia Konfor Paketi) FİYAT: 33.696 TL (Liste Fiyatı)
     Opel Astra Classic III 1.4 Easytronic (Essentia Konfor Paketi) vs. Ford Fiesta 1.4 A/T Titanium Pk.

ya da

Ford Fiesta 1.4 A/T (Titanium Paket) FİYAT: 33.470 TL (Liste Fiyatı)

Hangisini tercih ederdiniz ve neden?

• e tabiki tartışmasız bir şekilde astra çünki üst segment ve bunun getirdiği daha iyi yalıtım daha oturaklı sürüş daha sağlam yapı daha geniş iç mekan corsa mı fiesta mı dersen tartışılır ama bu şekilde astra
  • İkisinin de kendine göre dezavantaj ve avantajları var.
    Astranın yalıtımı daha iyi. Fiestanın tasarımı. Astra daha konforlu Fiesta daha sportif. Astra daha eski fiesta daha yeni.

Aile kullanacaksa Astra, ama genç biri kullanacaksa Fiesta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

e tabiki tartışmasız bir şekilde astra çünki üst segment ve bunun getirdiği daha iyi yalıtım daha oturaklı sürüş daha sağlam yapı daha geniş iç mekan corsa mı fiesta mı dersen tartışılır ama bu şekilde astra

Fiesta çok rijit bir otomobil. Astranın özellikle bu konuda Fiestadan üstün olabilmesi pek mümkün değil.
    Ayrıca yol tutuşta Fiesta daha iyi.
    Ama Astra daha konforlu.
  • Her halukarda astra dıyorum. Her yönden astra......
  • quote:

Orijinalden alıntı: enforacle

Her halukarda astra dıyorum. Her yönden astra......
    İstediği kadar eski olabilir fakat Easytronic şanzıman performans kullanımı için uygun değil ve o motor da otomobile çok zayıf gelir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maniac_Turk

İstediği kadar eski olabilir fakat Easytronic şanzıman performans kullanımı için uygun değil ve o motor da otomobile çok zayıf gelir .

Alıntıları Göster
    Ben şahsen yeni kasa olmasından dolayı ford u tercih ederim ayrıca , 90 beygirlik astranın easytronic şanzımanla performansı çok vasat olucaktır, ama yol tutuş konusunda astra ile fiestayı karşılaştırmak bile anlamsızdır , 205 55 16 lastikli bir astra h kasa aklına gelebilecek tüm standart b sınıfı araçlardan daa ii yol tutar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • astra ama 1.6 motor olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

astra ama 1.6 motor olsun
    astra diyorum ancak easytronic düşünmeyin veya 1.4 düşünmeyin çünkü ikisi bir arada oldu mu performans çok düşüyor
    örn: 0-100 15.2 sn (yanılmıyorsam)
  • quote:

Orijinalden alıntı: helisel

quote:

e tabiki tartışmasız bir şekilde astra çünki üst segment ve bunun getirdiği daha iyi yalıtım daha oturaklı sürüş daha sağlam yapı daha geniş iç mekan corsa mı fiesta mı dersen tartışılır ama bu şekilde astra

Fiesta çok rijit bir otomobil. Astranın özellikle bu konuda Fiestadan üstün olabilmesi pek mümkün değil.
    Ama Astra daha konforlu.

Vay anasını be..

• Astra çünkü çok konforlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ala

Astra çünkü çok konforlu.
    Aile için kullanılacaksa yani arkaya yetişkinler oturacaksa fiesta tavsiye etmem arkası dar.Astra iyi bir otomobil.Easytronic iyi bir şanzıman değil,ayrıca o motor o kasaya biraz ağır kalıyor.Benim tavsiyem astra ama 1.6 motorlu olanı.
  • quote:

quote:

Ama Astra daha konforlu.

Atma Ziya din kardeşiyiz. Sürmesek bilmeyecez Fiesta'nın yol tutuşunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

quote:

quote:

Ama Astra daha konforlu.

Atma Ziya din kardeşiyiz. Sürmesek bilmeyecez Fiesta'nın yol tutuşunu.

Alıntıları Göster
    1.4 90 bg motor un perf nasıl kullana var mı?
    easytronik vites geçişleri sorun var mı? bilgi verir misiniz

• quote:

quote:

Ama Astra daha konforlu.

evet fordun yol tutuşu zaten bütün markalardan üstün

• quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

quote:

Ama Astra daha konforlu.

evet fordun yol tutuşu zaten bütün markalardan üstün

Alıntıları Göster
    1.4 motor easytronic ile işkence olur bulaşma derim 1.6 motor astra tercih et.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Alıntıları Göster
    quote:

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-72878BAA5

Aile için kullanılacaksa yani arkaya yetişkinler oturacaksa fiesta tavsiye etmem arkası dar.Astra iyi bir otomobil.Easytronic iyi bir şanzıman değil,ayrıca o motor o kasaya biraz ağır kalıyor.Benim tavsiyem astra ama 1.6 motorlu olanı.

Alıntıları Göster
    tabikide astra.segment farkı yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _leylandi_

tabikide astra.segment farkı yeter.

Alıntıları Göster
    skoda fabia nasıl? Ambiente Dinamik 1.2 105 HP TSI DSG Tipt. 33.490
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunshines35

skoda fabia nasıl? Ambiente Dinamik 1.2 105 HP TSI DSG Tipt. 33.490

Alıntıları Göster
    Astra şu aralar benimde düşündüğüm araçlar arasında iki aracıda incelemiş biri olarak astra tercih edilmeli derim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.