Bildirim
Opel Astra Classic III 1.4 Easytronic (Essentia Konfor Paketi) vs. Ford Fiesta 1.4 A/T Titanium Pk.
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
5 Misafir - 5 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
e tabiki tartışmasız bir şekilde astra çünki üst segment ve bunun getirdiği daha iyi yalıtım daha oturaklı sürüş daha sağlam yapı daha geniş iç mekan corsa mı fiesta mı dersen tartışılır ama bu şekilde astra -
İkisinin de kendine göre dezavantaj ve avantajları var.
Astranın yalıtımı daha iyi. Fiestanın tasarımı. Astra daha konforlu Fiesta daha sportif. Astra daha eski fiesta daha yeni.
Aile kullanacaksa Astra, ama genç biri kullanacaksa Fiesta. -
quote:
Orijinalden alıntı: hunter06
e tabiki tartışmasız bir şekilde astra çünki üst segment ve bunun getirdiği daha iyi yalıtım daha oturaklı sürüş daha sağlam yapı daha geniş iç mekan corsa mı fiesta mı dersen tartışılır ama bu şekilde astra
Fiesta çok rijit bir otomobil. Astranın özellikle bu konuda Fiestadan üstün olabilmesi pek mümkün değil.
Ayrıca yol tutuşta Fiesta daha iyi.
Ama Astra daha konforlu. -
Her halukarda astra dıyorum. Her yönden astra...... -
İstediği kadar eski olabilir fakat Easytronic şanzıman performans kullanımı için uygun değil ve o motor da otomobile çok zayıf gelir .quote:
Orijinalden alıntı: enforacle
Her halukarda astra dıyorum. Her yönden astra...... -
Ben şahsen yeni kasa olmasından dolayı ford u tercih ederim ayrıca , 90 beygirlik astranın easytronic şanzımanla performansı çok vasat olucaktır, ama yol tutuş konusunda astra ile fiestayı karşılaştırmak bile anlamsızdır , 205 55 16 lastikli bir astra h kasa aklına gelebilecek tüm standart b sınıfı araçlardan daa ii yol tutarquote:
Orijinalden alıntı: Maniac_Turk
İstediği kadar eski olabilir fakat Easytronic şanzıman performans kullanımı için uygun değil ve o motor da otomobile çok zayıf gelir .
Alıntıları Göster
-
astra ama 1.6 motor olsun -
astra diyorum ancak easytronic düşünmeyin veya 1.4 düşünmeyin çünkü ikisi bir arada oldu mu performans çok düşüyorquote:
Orijinalden alıntı: yirthan
astra ama 1.6 motor olsun
örn: 0-100 15.2 sn (yanılmıyorsam) -
quote:
Orijinalden alıntı: helisel
quote:
e tabiki tartışmasız bir şekilde astra çünki üst segment ve bunun getirdiği daha iyi yalıtım daha oturaklı sürüş daha sağlam yapı daha geniş iç mekan corsa mı fiesta mı dersen tartışılır ama bu şekilde astra
Fiesta çok rijit bir otomobil. Astranın özellikle bu konuda Fiestadan üstün olabilmesi pek mümkün değil.
Ama Astra daha konforlu.
Vay anasını be..
-
Astra çünkü çok konforlu. -
Aile için kullanılacaksa yani arkaya yetişkinler oturacaksa fiesta tavsiye etmem arkası dar.Astra iyi bir otomobil.Easytronic iyi bir şanzıman değil,ayrıca o motor o kasaya biraz ağır kalıyor.Benim tavsiyem astra ama 1.6 motorlu olanı.quote:
Orijinalden alıntı: ala
Astra çünkü çok konforlu. -
quote:
quote:
Ama Astra daha konforlu.
Atma Ziya din kardeşiyiz. Sürmesek bilmeyecez Fiesta'nın yol tutuşunu.
-
1.4 90 bg motor un perf nasıl kullana var mı?quote:
Orijinalden alıntı: Ünalquote:
quote:
Ama Astra daha konforlu.
Atma Ziya din kardeşiyiz. Sürmesek bilmeyecez Fiesta'nın yol tutuşunu.
Alıntıları Göster
easytronik vites geçişleri sorun var mı? bilgi verir misiniz
-
quote:
quote:
Ama Astra daha konforlu.
evet fordun yol tutuşu zaten bütün markalardan üstün
-
1.4 motor easytronic ile işkence olur bulaşma derim 1.6 motor astra tercih et.quote:
Orijinalden alıntı: HoLY.oNEquote:
quote:
Ama Astra daha konforlu.
evet fordun yol tutuşu zaten bütün markalardan üstün
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nike
1.4 motor easytronic ile işkence olur bulaşma derim 1.6 motor astra tercih et.
Alıntıları Göster
+1quote:
1.4 motor easytronic ile işkence olur bulaşma derim 1.6 motor astra tercih et. -
tabikide astra.segment farkı yeter.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-72878BAA5
Aile için kullanılacaksa yani arkaya yetişkinler oturacaksa fiesta tavsiye etmem arkası dar.Astra iyi bir otomobil.Easytronic iyi bir şanzıman değil,ayrıca o motor o kasaya biraz ağır kalıyor.Benim tavsiyem astra ama 1.6 motorlu olanı.
Alıntıları Göster -
skoda fabia nasıl? Ambiente Dinamik 1.2 105 HP TSI DSG Tipt. 33.490quote:
Orijinalden alıntı: _leylandi_
tabikide astra.segment farkı yeter.
Alıntıları Göster -
Astra şu aralar benimde düşündüğüm araçlar arasında iki aracıda incelemiş biri olarak astra tercih edilmeli derim.quote:
Orijinalden alıntı: sunshines35
skoda fabia nasıl? Ambiente Dinamik 1.2 105 HP TSI DSG Tipt. 33.490
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- 3 silindir motor
- honda crv en çok tutulan modeli
- citroen c3 1.4 vti otomatik yorum
- 2006 toyota corolla 1.6 terra nasıl
- mini cooper yorumları
- psa group
- en az yakan arabalar
- uçan araba fiyatları
- dacia 7 kişilik jogger
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X