Şimdi Ara

Fiat Fiorino 2015 1.3 Multijet Premio 95 HP mi? Ford Courier 1.6 titanium plus mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
35.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiorinonun yeni cıkan 95 lik, start&stop özellikli premio modeli ile ford courier titanium plus arasında kaldım arkadaslar, sizce hangisini almalı? courier hakkında içeri çok ses alması,ön konsoldan ses gelmesi ve durmadan çalışan fanı ile ilgili şikayetler hat safhada... fiorino 46.750tl - courier ise 50.250tl ... bilemedim...

• İkisininde test sürüşünü yapın öyle karar verin. Ben Ford kullanıcısıyım fakat ikisi de yeni araç coriuer piyasaya yeni çıktı Fiorino ise hep gözüme dandik gelmiştir. Ayrıca titanyum plus modelde çok güzel özellikler var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • corriur arka yay
    Fiorino arka makas diye biliyorum. Bu konuyu arastırıp karar verin
  • Şirkette 2 tane citroen nemo var . Bildiğim kadarı ile fiorina ile ayni banttan çıkıyor . Araç inanılmaz rahatsız . Ikisi ile de test surusu yapın ona göre karar verin .

• legendboxer kullanıcısına yanıt
    İkisindede yay var. İkisinde test edip görün test videolarını inceleyin. Fiorinoda veya courierde esp yoksa alırken ekletmeyi unutmayın. Ayrıca vuirer daha az yakabilir ve çekişi daha kuvvetli olabilir 1.3 motora göre.

• Bir sene fiorino kullandım, ekonomik değil, konforlu da değil,güvenli hiç değil. Ford için diyebileceğim daha iyi ve sağlam göründüğü, hiç binmedim çünkü.

• Fiorino' ya ekonomik değil diyenlerin aklına şaşıyorum. 5 senedir Fiorino emotion kullanıyoruz. Pakete ek ESP ve Hill hollder mevcut. Araç inanılmaz ekonomik. Şehir içinde azami 5 5,5 ortalama ile geziyor. BBir binek araba konforu yok ama konforuda gayet yerindedir. 1.3 motor çekmiyor diyenlere aldırmayın. Çok rahat 5 kişi artı bagaj dolu 170-175 'i görebiliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiorino gitsin kumda oynasın,bu zamana kadar yaptığı satışlarda zaten rakibinin olmamasından ötürüydü.

Önce fiorinoya binin,sonra courier'e aradaki farkı görün.
  • Courier kullanıyorum. Görüntü olarak courier çok dikkat çekiyor. Performansı yeterli, az yakıyor ve fiyatına göre çok iyi bir araç. Eksi olarak araç ilk başlarda sessizdi ama şimdi içeri çok ses almaya başladı(3,5 aylık araç). 1. vites illallah dedirtiyor çok hantal(2 ve davamı gayet yeterli). En gıcık olduğum şey ise klimayı her açtığında tüm ızgaralardan tüm gücüyle sana soğuk üflüyor çok saçma birşey. Arka camlar tam değil minibüs camı gibi açılıyor. Bozuk yolda tıkırtı vs oluyor özellikle güneşliklerden çıkan ses sinir bozuyor. Sonuç olarak karar verme durumunda olsam ve karşıdaki araç fiorino olsa yine de courier alırdım. Alacaksanız venedik kırmızısı rengini tavsiye ederim. Araca bence en çok yakışan ve en güzel gösteren renk
    Edit: Bu arada aracın(courier) koltuk döşemeleri de çok hoş malzemeyi kaliteli kullanmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nulla Poena Sine Lege -- 5 Mart 2015; 15:27:27 >

• Doblo Classic sahibiyim arada Fiorino da kullanıyorum, geçenlerde de 1.5 75 beygir Courier denedim.

Ford un amortisörleri, direksiyon tepkileri, sessizliği ve anlık tüketimi neredeyse otomobil gibi, çok beğendim, sadece 75 beygirlik motor ağırkanlı, ama oldukça ekonomik.

Yerinizde olsam Courier ı tercih ederdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muallimadayı

Fiorino' ya ekonomik değil diyenlerin aklına şaşıyorum. 5 senedir Fiorino emotion kullanıyoruz. Pakete ek ESP ve Hill hollder mevcut. Araç inanılmaz ekonomik. Şehir içinde azami 5 5,5 ortalama ile geziyor. BBir binek araba konforu yok ama konforuda gayet yerindedir. 1.3 motor çekmiyor diyenlere aldırmayın. Çok rahat 5 kişi artı bagaj dolu 170-175 'i görebiliyor.

Binek tarz dizel 1.3 1.6 araçların tamamı neredeyse o civarda yakar. Citroen c4 picasso'da bile o tüketimleri görmek mümkündü.

Ticaret için kullanılmayacaksa hiç almayın o araçları daha iyi bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 5 Mart 2015; 16:40:50 >
  • Araçları inceleyin, test sürüşüne Çıkın, sonrasında kararınız büyük bir ihtimal Courier olacaktır. Fiorino kullanan @Neyzen'i konuya çağırayım

• quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

corriur arka yay
    Fiorino arka makas diye biliyorum. Bu konuyu arastırıp karar verin

fiorino arka makas değil punto ile aynı alt yapıyı kullanıyor.

arkalarda torsiyon sistemli amortisör bulunuyor.

Ayrıca konuyu açan arkadaşa fiorino kullanıcısı olarak kesinlikle ford öneriyorum. Fiorino sıfır alınacak bir araç değil.
  • 2009 doblo kullanan biri olarak ve 2012 fiorino kullanmış biri olarak fiorino almada ne alırsan al Bizim 2009 Doblo safeline çok daha iyi gelmişti
  • Böbrek taşına birebir Ben hayatımda bu kadar sert bir araç kullandığımı hatırlamıyorum...

Genelde Karadeniz sahil yolunda kullanıyorum ortalamam 7 litrenin altına hiç düşmedi...Kullandığım araç 1.3 Mjet 75 beygir emotion paket...Ford u bayide inceledim malzeme kalitesi olarak ta 1 tık önde.Bagaj daha geniş diz mesafesi daha fazla.Oturma pozisyonu ve görüş açısı daha iyi.Ve eminim yakıt tüketimi olarak da daha iyi olacaktır.Ayrıca Fiorino yakıt cimrisi bir araç değil!!! Böyle düşünüyorsanız hayal kırıklığına uğrarsınız.

Test etmedim ancak bir kaç kullanıcı ile yaptığım sohbetlerde courierin rahat olduğunu söylüyorlar.Bence iki aracıda test edin ama kararınız Ford olacaktır...

Şuan 200 km ortalamam 30 km/s ortalama hız ile 7.1 litre :)

Bilgilendirme için teşekkürler hocam @kahraman202

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 5 Mart 2015; 17:29:26 >

• Ara sıra fiorino kullanıyorum. 2011 model manuel.

Kesinlikle tavsiye etmem. Vites geçişleri işkence, frenler kötü daha neler neler.

Iyi yanı tüketimi; şehir içi Max 6lt. (Ankara)

Şehirler arası şakın kullanırsanız 4,5 tutturmak kolay. En fazla 5 olur 130 gibi bir hızla.

Ford kullanmadım ama fikrinizden iyidir diye düşünüyorum. Ayrıca sanırım güvenlik testlerinde iyi sonuclar almıştı.

Tavsiyem Caddy manueldir, mükemmel bit ticari. Ancak Ford da kötü değildir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiçbiri -- 5 Mart 2015; 17:27:28 >
  • ticaret için alıyorsan fiorino, ailen için alıyorsan courier
  • Ünal kullanıcısına yanıt
    Fakat kullanması oldukça keyifli ve pratik. Köy yollarında tırmanamadığı yokuş tepe yok. Keçi gibi maşallah.

• Fiorino çok yakıyor yazmışlar. Rakiplerine göre deseler tamam diyecem kasa eskidi motor da öyle. Ama aracın en iyi yönü (başka da iyi yönü pek yok zaten) yakıtının az olması. Saçma sapan yorumları dikkate almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muallimadayı

Fakat kullanması oldukça keyifli ve pratik. Köy yollarında tırmanamadığı yokuş tepe yok. Keçi gibi maşallah.

2500 kg 2.0 163 hp crafter ile benimde tırmanmadığım Yokuş yok diyebilirim doku halde.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.