Şimdi Ara

Fiat Fiorino 2015 1.3 Multijet Premio 95 HP mi? Ford Courier 1.6 titanium plus mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
35.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Araç almadan önce bu araçlar hiç bakılmadan forumda konu açılıyor sanırım.

Ticariden çok anlamam ama fiorinonun bu sınıfta en kalitesiz araç olduğunu çok rahat görebiliyorum. Doblo ile kıyaslansa anlayacağım ama Ford Courier ile fiorino nasıl karşılaştırılıyor anlamakta güçlük çekiyorum. Bir de titanium donanım.

Fiat Fiorino 2015 1.3 Multijet Premio 95 HP mi? Ford Courier 1.6 titanium plus mı?

Fiat Fiorino 2015 1.3 Multijet Premio 95 HP mi? Ford Courier 1.6 titanium plus mı?

• Citroen nemoyu test surusunde kullanmıştım; bir arac bu kadar mi takoz olur, arka koltugu bu kadar mi rahatsiz olur esek niyetine kullanilmayacaksa aile icin üzer. .

Courier i is yerinde kullanıyorum bazen; 1.5motor deluxe donanin.motor biraz sağır olup 1.4tdci fiesta(68hp) tepkisi verse, tork patlamasi yasatmasa da, kullanımı güzel, ticarinin otesinde konfor, kullanim ve yol tutus var.. ama kelebek camin bitimindeki a sutununun bitis noktası, sanki park manevralarinda kaza yaptirmak icin konulmus oraya.. sag ayna cift açılı, sol tek..direksiyon derinlik ayariyla ve hissiyatiyla hic yorucu değil.. vites konumu ve gecisleri de guzel..garibime giden sey, arka ortada kemer ve kafalik olmamasi ve on kapilarin ic kapama kollarinin insan anamotisine zit olmasi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wwzero W kullanıcısına yanıt
    Fiorino seneye makyajlanacak, bence o fiyata yeni doblo alın daha mantıklı.

• Ford cidden daha konforlu olsada, forumlarda bir takım problemlerini okuyunca bir adım geriye çekilmiyor değilim, fiat daha oturmuş bir kasa, motor ve yedek parça olarak daha cezbediyor, heleki 2.500 tl fiyat farkıyla 2015 Fiat Doblo Combi 1.3 Ecojet Premio Plus da mantıklı geliyor...
  • Fiorino kullansan zaten anlarsin ,koltuk tan ,amartisör e ,direksiyona herşey sert odun gibi ,ford u kullanmadim ama bu kadar kötü olmasini beklemiyorum

• bu araç gerçekten çokmu kötü yaa bi araçta bu kadar kötü olamazki be.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.