Şimdi Ara

Octavia 1.6 TDI Style mi Qashqai 1.6 dCi Platinum Premium Pack mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tabi ilk okuduğunuzda ne alakası var diyeceksiniz. Ancak ben iki otomobil arasında kaldım. Her ikisi de beğendim araçlar ancak Qashqai'yi kullanma şansım olmadı. İkisini de 2015 -2016 model ikinci el olarak düşünüyorum.

Octavia yaklaşık 90 bin TL. civarında ve benim bütçeme uygun, Qashqai de ise fiyat 115 - 125 bin TL. arası ve bütçemi biraz zorlayacak.

Genelde şehir içi kullanacağım bir araç olacak, yılda birkaç kez de yayla falan yaparım.

Bir de sizin fikrinizi almak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erbilge -- 10 Şubat 2017; 17:45:45 >

• Aralarında keskin farklar var belirttiğiniz gibi. Ben yerinizde olsam Qashqai alırdım. Octavia'nın bagajı çok daha geniş, 100 litreden fazla fark var. Ama yine de bagajın şeması, yükleme ağzı gibi avantajlardan dolayı Qashqai daha iyi. Aracın yapısı itibariyle Qashqai daha rahat hissettirir, aile de varsa. Motor zaten çok daha başarılı.

Kısaca iki otomobil de aynı sonucu verir üç aşağı beş yukarı. Burada düşünmeniz gereken sedan mı suv mu kullanmak istediğinizdir hocam, fiyat farkına rağmen.
  • Aile varsa qq hocam ama tabi oct yok tutuşu olsun iç hacmi olsun tatminkar en azından benim için.
  • Araç aile arabası olarak kullanılacak. Aslında benim de gönlüm Qashqai'den yana, ancak Octavia'daki konforu bulabilir miyim diye tereddütüm var. Belki kullansam fikrim değişirdi. Bulunduğum şehirde bayi yok maalesef. Birde en üst modelinde bile arka havalandırmaların olmaması insana garip geliyor.
  • Qq tercih ederdim.octavia son kasa kullandım memnun kalmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dsg sinden tut arka süspansiyonlardan gelen tak tuk torsiyon sesine kadar beni memnun etmedi.

• Bagajsa bagaj ic hacimse ic hacim ustelik tdi motorda en az dci kadar iyi ve performansli. Octavia daha rahat ve konforlu bir arac her iki aracida test ettim. Octavia torsiyon cubugu vs laf edenler qq kullansin premium black edition var 2014 haftanin 2 gunu binerim benim rapid in suspansiyonlari bile daha iyi 17 potenzalara ragmen.

Uzun lafin kisasi ben skoda tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 0.9 tce icon vs 1.5 dci joy
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 25 bin fark qq ya verilmez.

Octavia daha geniştir. İdeal aile aracı.

4x4 olmayan 2. el arabaya 100 bin üstü fiyat yazık

• bence qq bak daha iyi olur kullanacağın koşullar için
  • QQ inin yanında octavia'nın hiç şansı yok. Hele Türkiye'de. Atla git canının istediği yere.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.