.
kilit konu silinebilir
.
silinsin konu kilit
kilit
silinsin
Arkadaşlar aracımin kışlık lastikleri 205 55 r16 91v lassa aracım i30 2012 model dizel yazlık olarak elimde 205 55 r16 88h lassa var onları zamani gelince taksam sorun olurmu yoksa şimdiden 91v olan yazlık lastikmi bakmalıyım?
91v yerine 88h aynı ebat ölçülerde takilirmi takilmazmi ne gibi sorunları faydalari vs olur asıl sormak istediğim bu ?
...
kiilit silinsin
silinsin
silinsin
silinsin
silinsin
Samsung 55tu7000 vs Sony kd 55x7055 ? 5-6 Bin TL arası
Bütçem 5-6 bin tl arası sony yada samsung 55 inç kovalıyorum samsung 55tu7000 modeli ile sony kd 55x7055 modeli arasında git gel yapıyorum ancak önceliğim görüntü netliği film izleme odaklı olduğu için sony 1 tık daha önde ancak ondada şöyle bir durum var linux işlemci yani hiçbirşey yok bomboş bir tv smart diye satılan aslında netflix youtube ve 1 browser harici başka hiçbir şey olmayan bir tv acaba amaca hizmet noktasında ilerde sorun yaşarmıyım yada keşke samsung alsaymışım tizen daha iyi dermiyim kafam karışık ayrıca en büyük sorun film izleme hareketli sahne ve siyah ekranlarda gece sahnelerinde hangisi öndedir bunları merak ediyorum varsa deneyimleyen arkadaş tavsiyede bulunabilir mi ???
Takılmayan Donmayan TV önerisi Kaç Hz olmalı ??
Arkadaşlar tv araştırıyorum ancak takılmayan donmayan maç izlerken atlama yapmayan filmlerde hareketli sahnelerde titreme falan yapmayacak en az kaç hz ve özellik gerekli
Minumum gereksinim lazım malum bütçem kısıtlı
Marka önerisi rica ediyorum şu marka diğerlerine göre bu konuda daha iyidir örn.
TCL 55C715 Mİ SAMSUNG 55TU8500 MÜ acil yardım ??
Arkadaşlar allah kısmet ederse ağustos ayında düğünüm var malum ev kuruyoruz ve en önemli ihtiyacım tv bu iki model arasında kaldım fiyat olarak bütçem 5500-6500 aralığında ve en az 55 inç istiyorum kullanan arkadaşların tecrübelerini bu iki model arasında farkları ve hangisini tavsiye ettiğinizi öğrenebilirmiyim?
iki tv yide vatan mediamarkt teknosa da inceledim ikisininde birbirine üstün olduğunu noktalar var kendimce ancak benim önceliğim görüntü kalitesi en çok netflix iziliyoruz hanımla yani haberler dizi film olacak tv de amacımız o yüzden oyun ve diğer multimedya özellikler 2.ci planda kalıyor görüntü netlik kalite takılma donma karanlık siyah alanlar gibi konularda hangisi öndedir sizce ?
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.645
İkinci El Bölümü Mesajları: 20
Konularının görüntülenme sayısı: 84.501 (Bu ay: 2.211)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 633 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası