Adam zevkine ilana koyuyor bilerek pazarlık payı yüksekten girip aslında olması gereken fiyata satmaya çalışıyor 970 bin tl yazılı ilana 930 bin tl teklif ediyorum 10 bin tl düşüp 960 olur diyor :) Diğer tarafta 1.6 milyon tl lik pasat 1.450 civarına pazarlıkla satılıyor şaka gibi resmen kim kime tutturabilirse böyle absürt pazarlık olayı başından geçen oldumu yakın zamanda? İnsan gibi aile için bakıyorum bilerek galeriye bulaşmayım diye ama sanırsın milletin malı bir tek onda varmış gibi davranıyor ölücü sanmasınlar diye gayet nazik bir uslüb ve dil ile yazıyorum ama ne hikmetse satmaya gönülleri yok gibi 1 milyon tl civarına 10 bin tl 20 bin tl pazarlık olurmu hiç bu zamanda insanımız akıl tutulması yaşıyor resmen yüksekten satıyım gidip sıfır araç alıyım diye.
.
.
.
.
.
.
.
kilit konu silinebilir
.
silinsin konu kilit
kilit
silinsin
Arkadaşlar aracımin kışlık lastikleri 205 55 r16 91v lassa aracım i30 2012 model dizel yazlık olarak elimde 205 55 r16 88h lassa var onları zamani gelince taksam sorun olurmu yoksa şimdiden 91v olan yazlık lastikmi bakmalıyım?
91v yerine 88h aynı ebat ölçülerde takilirmi takilmazmi ne gibi sorunları faydalari vs olur asıl sormak istediğim bu ?
...
kiilit silinsin
silinsin
silinsin
Son Giriş: 43 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.679
İkinci El Bölümü Mesajları: 20
Konularının görüntülenme sayısı: 90.900 (Bu ay: 3.472)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 651 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası