Şimdi Ara

Araç tercih yardım c sınıfı hangisi mantıklı 800-900 bin tl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bütçe 800-900 max. aklımdakiler ?

Golf comfort 2013-2016 150 bin km 1.4 tsi dsg (otomatik) ?

Jetta comfort 2015-2016 150 bin km 1.4 tsi dsg (otomatik) ?

Astra k 2015-2016 enjoy-dynamic 150 bin km 1.6 cdti otomatik ?

Megane 2016-2017 touch 150 bin km 1.5 dci edc otomatik ?

Hyundai elentra elite plus 1.6 crdi 150 bin km dct otomatik ?

Kia cerato 2017 concept plus 1.6 crdi 150 bin km dct otomatik ?

Sedan hatchback benzin dizel ayrımım yok sadece otomatik istiyorum ve atmosferik motor istemiyorum (corolla-civic o yüzden listeye dahil değil) turbo motor olacak konfor yalıtım süspansiyon(arka bağımsız olursa iyi olur tercihen olmasada sorun değil) yol sesi rüzgar sesi lastik sesi uğultusu çok olmasın istiyorum yedek parça maliyet bakım onarım vs gibi konularda üzmesin istiyorum yılda ortalama 15-20 bin km yapıyorum Ankara da yaşıyorum yüksek bölgede malum soğuk sert kış çetin geçiyor ev iş yerim arası 3 km yani kısa mesafe günlük kullanıyorum ancak 2-3 ayda bir uzun yola çıkıyorum.Bu kriterlerime göre hangi araç tercihi daha makul mantıklı ve doğru bir tercih olur siz olsaydınız hangisini seçerdiniz ?

• Bunlar arasından kia cerato daha mantıklı bir seçim olur

Hyundai elantra da mantıklı ama elantraların arkası biraz daha fazla oynak uzun yol için rahatsız edici olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueSKYLINE -- 2 Ocak 2025; 12:45:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3km mesafede kullanmak size de dizel motora da eziyet. dizeli tamamen gözden çıkarın.

Megane 1.33 tce iyi bir seçim olabilir. Golf'ler iyi hoş da çok yüksek kalıyor temizlerinin ikinci eli, benzinli Octavia, Leon tarafına gidilebilir.

• Merhaba,

Konfor, yalıtım istiyorsan Golf alacaksın. Kısa mesafe sürüşlerin olacak, dizel alıp arabayı şehir içinde boğma, ayrıca kış aylarında geç ısınır pişman olursun. Yazdıklarının arasından 1.4 TSİ Golf al diğerlerine bakma bile.

• SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt

hocam 2 ayda 1 kez falan en az 1000 km uzun yola da çıkıyorum o yuzden dizeli göz ardı edemiyorum ayrıca leon çok el değiştiriyor megane gibi kullanıcısı apaçhi tayfa da gözümü korkutuyor octavia aklımda ancak jetta marka alıgısı yönünden 1 tık daha içime siniyor gibi teşekkür ederim yorum için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.