Max. 800 bin tl bütçem var bu fiyatlara alınabilecek en iyi araba sizce ne ? Öneride bulunursanız sevinirim. |
800 bin tl ye alınabilecek araba önerisi
-
-
E60
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Civic bulunabilirse civic, bluedci megane bulunabiliyorsa megane ben baktığımda en mantıklı olanlar bunlardı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En iyi araba diye bir şey yoktur.
Herkesin en iyisi farklıdır.
Önemli olan sizin ihtiyacınıza en uygun olan araştır.
İhtiyacınız nedir? Ekonomik b sınıfı mı, cocuklu aile arabası mı, kullanışlı suv araç mı, uzun yol konfor arabası mı, elektrikli şehir aracı mı?
-
Aile arabası istiyorum. Yani aklımda bir kaç araba var. Egea HB 1.6 , Polo 1.2tsi, clio 1.3tce gibi. Ama sizlerin de önerilerini merak ediyorum. (Arabadan çok anlamıyorum)
-
Egea 1.6 hb s design veya sport. Araba donanım olarak zengin. Adaptif hız sabitleyici, çarpışma önleyici, otomatik kararan dikiz aynası, far-yağmur sensörü vs vs. O paralara alabileceğin en iyi araba olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O paraya sıfır km bulunamadığına göre 2. el soruyorsunuz. Kaç yaşında hangi sınıfta hangi yakıtlı olacak? 1 yaşında i10 da var, 10 yaşında Insignia da :)
-
Min 2020 yılı olabilir. km de 100 bini çok geçmeyecek şekilde olabilir.
-
Teşekkürler, benim aklımda da egea 1.6 hb vardı. Artık 1.6 hb design var :)
-
Ben olsam 21 22 23 modele kadar max 40 bin kmde Tourneo courierlere bakardım ama tabi siz ticari bi araç istemesseniz daha yüksek kmlere sedan hb tarzı araçlar da var ama sıfıra yakın büyük geniş olarak aklıma bu araç geldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Egea HB ile SW arasında ciddi farklar var mı? Fiyatlarına bakmadan varsayımsal olarak soruyorum, siz hangisini tercih ederdiniz? Donanım gerçekten iyi görünüyor.
-
SW ile HB'nin donanımları aynı. Büyüklük farkı var. Ama HB daha çok tutuluyor ve daha sportif. İkisi de fiyatına göre çok güzel araba. Ben 2 yıldır hb s design kullanıyorum. Performansı, donanımı her şeyiyle çok memnunum. Yani kalabalık bir aileyseniz sw daha mantıklı olur. HB'nin de bagajı benim için yeterliydi. 440 litre
Aracımı büyük ihtimal haziran başı satacağım. Alacağım aracı, istediğim fiyata bulursam acil satmam gerekecek. Piyasa fiyatının altına vereceğim bu yüzden. İlgilenirseniz özel mesaj atabilirsiniz.
1.6 multijet otomatik 59 binde hb 2020 s design (en full paket, daha üstü yok)
Araçta ADAS var. (Çarpışma önleyici, adaptif hız sabitleme) otomatik kararan dikiz aynası, 17 inç s design özel siyah jantlar, otomatik klima, android auto, carplay, geri görüş kamerası, yokuş kalkış desteği, far sensörü, yağmur sensörü, karartılmış camlar vs vs
Araç cross gibi duruyor bu jantlar sayesinde zaten. :)
Aracım gri renk. Kaza boya yok. Servis bakımlı ve garantisi de devam ediyor.
-
Alıntı
metni:O paraya sıfır km bulunamadığına göre 2. el soruyorsunuz. Kaç yaşında hangi sınıfta hangi yakıtlı olacak? 1 yaşında i10 da var, 10 yaşında Insignia da :) 2014 insignia ile i10 olur mu hocam alemsiniz. OPC olacak bir de öff.. ben çok istedim 2015 benzinli otomatik OPC olmayanını ama park yeri sorunu yüzünden alamadım işte 6 7 sene olmuş. astra 2015 1.4t hb sport otom. 140 beygir aldım tek başıma işe gidip gelmek için ama bunu bile parketmek kolay değil. o i10'dan mı alsaydım nedir hem yakıtı da içmezdi.
arabada yaş işi modeline göre değişir. hbler alman sedanlar polonya yapımı mesela aynı marka model bile olsa ve revizyon farkı da olabiliyor. 2019 sonunda geldi son revizyon sedanlara ama benimki 2015 son revizyon sorunsuz. zaten 2016'ı yok j hb'de ama tuttu diye 2020'ye kadar sedanlar satıldı yani o da ilginç. o ağırıma gitmişti sıfır jazz ya da dolu fiesta alabiliyorken 2015 model araç almak ama k kasayı da sevmedim. piston kırıyor diye 150 beygir aracı yetkili servise götür 130 beygir yazılım atsınlar o ne be?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X