. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykouz -- 16 Ocak 2025; 13:18:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
.
-
-
C4 eski kasası 1.6 Bluehdi Eat6 listeye ekleyebilirsin. Listeden tercihen megane4 dizel otomatik alırdım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu paraya bu arabaların temizi var mi ki.
Sanzimandan dolayi astra k bunlar icindeki en mantıklı araç tork konvertörlu tam otomatik motor da bir zincire bakılır alinir. Zincirde Zaten km den dolayı cogunda değişmiştir
Arabalar temiz olmayacagina gore ,(yuksek km ler) Tam patlama seviyesindeki vag gurubu dsg ler ve edc megandan kacinmak lazim.
Bunlari Alirsan kenara para koyarak alırsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 8 Aralık 2024; 16:13:23 >
Hocam şuan yok belki ama benim düşüncem tam kis ortasi ocak şubat 2025 gibi almak malum faizler hemen düşmeyecek gibi o zamanlarda gercek ihtiyaci olan sahibinden insallah temiz denk gelir butceme gore dusunuyorum şuan dediğinizde haklısınız yüksek km en azından aklımdaki araçların hemen hepsi 150 bin km civarında 850-900 bandında gidiyor ancak pazarlık kriteri de değişti 850 yazan 800 e satmayi düşünüp pazarlık farkı koyuyor ilana kimse artık 5-10 bin tl icin pazarlık yapmıyor ilandaki çoğu araca selam yazsanız zaten yuzde 10 düşerek yazılı fiyattan konuşuluyor ben sanmıyorum 870 yazıp 850 ye falan arac satan kriterlerimde yoktur yani benim düşüncem böyle ama dsg konusu aklımda zaten haklısınız tam otomatik öncelikli bakmak daha mantıklı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykouz -- 8 Aralık 2024; 16:34:43 >
Biraz baktım yazdiktan sonra gözüme su ilan geldi paket olarak alt paket fakat temiz görünüyor km si doğruysa saselerde işlem yoksa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 8 Aralık 2024; 17:14:1 >
Kaput degisen hasar kaydı yok en tehlikelisi hersey çıkabilir:)
Bakmak lazım :) çok yüksek km dense boyle araçları incelemek gerek. Kaputta Yukari dogru Yüzeysel katlanma da olmuş olabilir exper çözer.
Benim icin önemli olan motor sağlığı ve şase podye oynama olmaması airbag de orjinalse varsın 2-3 degisen olsun.
Mayısta muhtelif boyaları olan 1.5 d dusuk km Astra ya niyetlendim motorunda marş yaparken (volan yada marş motoru) ses vardı 850 gibi bir fiyatti. O ses olmasa o gün o aracı almıştım.
Başka astra nasip oldu tabi yine 1.5 dizel şimdilik 6 bin km oldu ben memnunum.1.6 ya da bindim temizi dusuk kmsi olsa 1.6 dizel dolu paket alacaktım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 8 Aralık 2024; 23:29:2 >
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız insallah sizin için ben astra k zaten bayadır listemde ilk sırada dizel 1.6 otomatik ancak şu direksiyon kolon kilidi hatası ve yolda kalanları gördüm biraz canımı sıktı diğer alternatiflerde işimi görür ancak tam otomatik öncelik tabiki yoksa megane hb jetta octavia falan kompakt sınıf c segment dizel otomatik tek kriterlerim marka model butceme arac temizliğine göre farketmiyor hangisi denk gelirse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykouz -- 8 Aralık 2024; 23:37:47 >
1 yıldır Elantra 1.6 crdi elit otm. kullanıyorum, yaklaşık 15 bin km yaptım, ciddi bir sorun yaşamadım. Performansı ve kullanımı güzel. Şekli şemali de fena değil bence
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler .Bizim makyajlı kasada o o sorun yok. da çok sorunda değil kolon kilidi parçasını söküp orjinal yazılımla kapatıyorlar.(pro opel yapıyor postunu yeni gördüm) Yada emülatör takıyorlar ki çoğu zaten yaptırmıştır. Bildiğim kadarıyla da design enjoy gibi anahtarlı çalışanlarda çıkmıyor.
Umarım gönlüne göre bir araç bulursun.
-
Teşekkür ederim
Hocam 2016 elite plus makyajlı kasalara bakıyorum önceki nesil elentra çok hoşuma gitmiyor çünkü i30 dizel kullandım zaten onun kadar kaliteli değil diye okumuştum
C3 Aircross 1.6 BlueHDi EAT6 veya denk gelirse baz paket 1.5 EAT8
C4 2015-2016 civarı 1.7 BlueHDi EAT6
DSG'ler de 2017 sonrası sorunsuz.
Onların da temizi 1 milyon civarı.
Polo 2018-2019 TDi DSG Comfortline bulabilirsiniz.
Torku 250, içi C segment kalitesinde.
Sorunsuz bir araç.
Safkan C kompakt sınıf dizel + otomatik tek kriterlerim hocam b segment polo yada citoren grubuna pek iyi bakmıyorum fransızdan denk gelirse megane 4 hariç
-
Polo B gibi değil ki hocam C segmentlere taş çıkarır.
C3 Aircross desen yayla gibi. Gemi gibi makina.
Safkan C istiyorsan C4 alman gerekir, Megane 4'ler çok el değiştiriyor, çift kavramalar sorun çıkarabiliyor.
Temiz bir C4 alman gerekir, iç mekan kalitesi makyajsız Megane 4'ten vs. daha iyi.
Exclusive paket alırsanız cillop gibi olur.
C4 2013-2015 e-hdi mcp confort plus temizini bulup alırsanız hiç sorunsuz binersiniz 155.000’de sattım hiç sorun çıkarmadı.
2016 ve sonrası bluehdi olanlarda Adblue depo sorunu var. İptal edildiğinde uzun vadede ne oluyor bilmiyorum. Başka bir sorunu yok şanzıman da tam otomatik.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mcp şanzıman tek kavramalıdır 2016 sonrası C4 ler tam otomatik olacak mesajdan yanlış anlamışım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 10 Aralık 2024; 19:49:19 > -
Ben de araba arıyordum ve o kadar pazarlık yapmaya çekiniyordum. Bundan ötürü çıkmaza da girmiştim. Umarım piyasa hakkaten dediğiniz gibidir
-
Hocam yüksek fiyatlara çıkıldıkça pazarlık marjı büyüyor inanın kendi aracımı satma sürecinden biliyorum kafadan pazarlığa 50 bin tl düşük fiyat verip başlıyorlar faizler yüksek olduğu için nakitte kalan biliyor zaten 1 ay beklesem otomatik olarak param 40-50 bin tl daha üstüne koyacak diye geniş geniş rahat rahat bakıyor istisnalar vardır elbette aciliyeti olan hemen almak isteyen alıyor ama benim gözlemim böyle
Benzer içerikler
- b suv araçlar
- en az yakan pikap
- 2.el suv tavsiye
- audi a3 sedan paket sıralaması
- chevrolet cruze alınır mı
- en az yakan arabalar
- uçan araba fiyatları
- renault logan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X