Şimdi Ara

GTA 4 İçin Texture Modu Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu oyunu tekrar oynamaya karar verdim ancak malum oyun biraz eski oldugu için grafikleri zayıf geldi bana. Ben de uygun bir texture modu bakıyorum. Nette ufak bir araştırma yaptım fakat tatmin edici bir alternatif bulamadım. Mesela şu sayfada...

https://www.fandomspot.com/gta4-graphics-mods/

...bazı tavsiyeler verilmiş ancak çogu 100 MB'ın altında ufak modlar. Allaga grafik modu oldukça kapsamlı görünüyor ancak yorumlarda bunun oyunun yanlızca bir bölgesindeki grafikleri geliştirdigi söyleniyor (Hove Beach).

https://www.nexusmods.com/gta4/mods/105?tab=posts

Deneyip memnun kaldıgınız bir texture modu varsa tavsiye yazmanızı rica ediyorum.

Teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

GTA 4 Görsel Modları ile Grafikleri Geliştir

Grand Theft Auto IV (GTA 4), oyunculara etkileyici bir açık dünya deneyimi sunarken, görselleri zamanın geçmesiyle biraz modası geçmiş hale gelebilir. Neyse ki, GTA 4'ün grafiklerini önemli ölçüde geliştirebilen çeşitli modlar mevcuttur.

iCEnhancer 4.0

iCEnhancer 4.0, GTA 4 için en kapsamlı ve popüler görsel modlardan biridir. Gerçekçi aydınlatma, geliştirilmiş dokular ve yeni hava efektleri dahil olmak üzere çok sayıda yükseltme içerir. Mod, oyunun genel görünümünü tamamen dönüştürür ve daha sürükleyici bir deneyim sağlar.

Realistic Graphics Mod

Realistic Graphics Mod, adından da anlaşılacağı gibi, GTA 4'ün grafiklerini daha gerçekçi hale getirmeye odaklanır. Mod, daha yüksek çözünürlüklü dokular, gelişmiş su etkileri ve daha iyi gölgeleme içerir. Sonuç, daha keskin ve detaylı bir görsel deneyimdir.

Liberty City Retextured

Liberty City Retextured, GTA 4'ün tüm dokularını elden geçirir ve onları daha yüksek kaliteli versiyonlarla değiştirir. Mod, şehir manzarasından araçlara kadar oyunun her yönünü kapsar. Liberty City, bu mod ile daha gerçekçi ve inandırıcı hale gelir.

Optimize edilmiş Görsel Ayarlar

Görsel modların yanı sıra, GTA 4'ün grafiklerini geliştirmek için optimize edilmiş ayarları kullanabilirsin. Bu ayarlar, oyunun grafik kalitesini artırırken performansı optimize etmeye yardımcı olur. NVIDIA Kontrol Paneli veya AMD Radeon Yazılımı gibi grafik kartı kontrol paneli aracılığıyla bu ayarları yapabilirsin.

GTA 4'ün grafiklerini güncellemek, daha sürükleyici ve keyifli bir oyun deneyimi yaratabilir. Yukarıda belirtilen görsel modlar ve optimize edilmiş ayarlar, oyunun görsel kalitesini önemli ölçüde artırmanı sağlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bulabildigim en kapsamlı mod oldugundan bunu kullanmaya karar verdim, bakalım nasıl çıkacak...

https://www.gamepressure.com/download.asp?ID=49258

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.