Şimdi Ara

Hangi oyunu alıcam çok kararsız kaldım.(gta 4 alan wake mass effect 2 la noire içerir)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar param steamla bayağı gitti özellikle yılbaşı indirimiyle son kartta almak için 4-5 dolar kaldı.Dahada yüklerim ama yüklemek istemiyorum.Oyunları kolla oynıycam.Gta 4 eflc mevcut gta 4 mü alsam.Alan wake yeni bir seri ona mı başlasam.Mass effec2 için çok iyi diyorlar ama 1i oynayacağımı sanmıyorum çünkü çok rpg boğuyor.(skyrimi zevkle oynarım)La noire indirimde değil ama konusu hoşuma gitti elbet girer onu mu alsam.Karar veremiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• L.A Noire çok güzel oyundur, indirime girerse tavsiye ederim. GTA yı oynamışsınızdır zaten. Öyle arşiv takıntınız yoksa ve online düşünmüyorsanız oynadığınız bitirdiğiniz oyuna bi daha para vermenin alemi yok bence. Bu arada Alan Wake de kafa göz girilen bir oyun değil. Adım adım düşünmek gerekiyor. Ben Alan Wake yi Behzat Ç. gibi düşünüp oynuyorum. Güzel oyun bu arada. Sorduğun oyunların hepsi çok iyi, seçim sana kalıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

L.A Noire çok güzel oyundur, indirime girerse tavsiye ederim. GTA yı oynamışsınızdır zaten. Öyle arşiv takıntınız yoksa ve online düşünmüyorsanız oynadığınız bitirdiğiniz oyuna bi daha para vermenin alemi yok bence. Bu arada Alan Wake de kafa göz girilen bir oyun değil. Adım adım düşünmek gerekiyor. Ben Alan Wake yi Behzat Ç. gibi düşünüp oynuyorum. Güzel oyun bu arada. Sorduğun oyunların hepsi çok iyi, seçim sana kalıyor...

Gta 4 ü bitirmedim hiç oynamadım sadece eflcyi bitirdim hikayesi al dedirtecekse oynarım.Alan wakede hep aynı düşman diyorlar ama hikayesi sararsa onada başlarım.La noirei hiç bilmiyorum :) aksiyon yok diyorlar ama olayı çözerken 2 adam indiririz zaten

• La noire harika. % 100 türkçe yama yap tadından yenmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Önder

La noire harika. % 100 türkçe yama yap tadından yenmez.

Cevabın için teşşekkürler ona doğru kayıyorum o zamanİngilizce oynarım ya yurtdışında diplomam başlıcak. yasak bana türklerle konuşmak ama konuşuyoz işte :)) Sözlükle oynıycaz artık ingilizcem iyi tabi ama bu oyun hardcore ingilizce kullanır diye düşünüyorum.Sözlükle tek tek çeviririz.

• Valbilken kullanıcısına yanıt
    Benim ingilizcem iyidir. Ona rağmen anlamadığım yerler oldu. Çok ileri derecede ingilizce istiyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.