Şimdi Ara

PC İÇİN İNFAMOUS 2 TARZI OYUN ÖNERİSİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yokmudur infamous gibi oyun ? PROTOTYPE defalarca bitirdim. 2 çıksın onuda bitirrirz ama infamousi ncelemeleri videoları falan izledim inanılmazdı konsolüssü incelemesinde o efektler neydi öyle dayanamıyorum acil böyle oyun lazım bana bütün oyunlar bitti.Kaafamı duvara vuracağım bimekste 750 tl slim ps3 320 gb vardı ben gittim ekran kartı güç kaynağı falan aldım keşke yerine ps3 alsaydım...Neyse arkadaşlar olan olmuş varmıdır pc de böyle bir oyun =???? Oyun bir şehirde geçecek gta 4 mafia 2 prototype infamous gibi bir şehirde.Şehir olmasada olur.Yeteneklerimiz olsun alev topu vs.düşman bol olsun zor bulmacalar olmasın kılıcımız vs.olsun keselim yeteneklerimiz olsun...Yok mu böyle oyun.2006 dan sonra çıkmış bir oyun olursa iyi olur.

NOT:BTMAN ARKHAM ASYLUM SPİDERMAN SHATTERED DİMENSİONS,SPİDERMAN WEB OF SHADOWS,GTA 4,MAİFA SERİSİ,PROTOTYPE,JUST CAUSE 2,PROTOTYPE,GGEARS OF WAR.bUNLARI OYNADIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sıkıldım99 -- 16 Haziran 2011; 18:32:26 >

• 'infernal' eski bi oyun ama acını biraz dindirebilir :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Wanted

'infernal' eski bi oyun ama acını biraz dindirebilir :D

Hee yav güzel oyundu severek oynamıştım. Infamous kadar olmasada morfin etkisi yaratacak düzeyde.
    Bu arada Darksiders ' da oynayabilirsin. Aradığın oyunun tam dengi değil ama aksiyonlu TPS işte işini görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Wanted

'infernal' eski bi oyun ama acını biraz dindirebilir :D

Grafikleride güzeldir.
  • Urban chaos
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fallout tarzı oyun önerisi
    11 yıl önce açıldı
    GTA V PC için gamepad önerisi ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.